dreagloth Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Yarın bir iş görüşmesi için İstanbul, Gayrettepe ye gidicem, ama kalacak yer ayarlayamadım. Beşiktaş ya da Gayrettepe semtlerinde bildiğiniz ucuz ve kaliteli otel var mıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 beşiktaşta zor bulursun kaliteli oteller var çünkü hep. Beyoğlunda Taksim de bulabilirsin beşiktaş a yakın hem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 beyoğlunda 8 diye bir mekan var, üst katı otel... memnun kalırsın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 besiktas hotel, koc hotel filan var ihlamurda. carsida herhangi bir esnafa sorsan gosterirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 conrad var beşiktaş ta ama tabi çok ucuz diildir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 kaçıncı topic bu herkes karşıya gidiyor. diyemedim bi gelin bizde kalın diye. valla hiç yer bulamazsan gel bizim evde kal öm den şey et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Dedeman var,diğer başlı otellerden ucuzdur ama pahalıdır heralde gene... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 tarih biraz geçmiş ama bir daha işiniz düşerse taksimde pera rose otel var çok kaliteli(odalarda lcd mevcut) ve fiyatları da o adar abartı değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 http://www.hotelgezitaksim.com/index.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Cevaplayan herkese teşekkürler hallettim ben işimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 işini bitirdi çekti gitti... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Umarım gelicem tekrar kabul edilirsem. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar