Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sanal borsa

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Sanal Borsa değil ama sanal Forex'i (Demo hesaplar) tavsiye ederim. Tek fark daha hızlı iflas ediyorsun sadece.

Sanal Borsa konusunda bir ara Garanti o hizmeti veriyordu (hatta yarışması oluyordu her ay).

Edit: ama oda kapanmış.
Mesaj tarihi:
1 aylık beleş üyelik var, pratik yapmak için
üye oldum da böyle temel şeyleri anlatacak site vs tavsiye edebilecek olan var mı?
mantık olarak ucuza alıp pahalıya satmayı düşünüyorum ama:F hangisi fiyat gösterio vs algılayamadım
Mesaj tarihi:
Forexte demo hesap için "uzmanforex"ten demo hesabı açın derim. Zaman sınırlaması, ücret fln yok, Trading Station II de sevdiğim bir platform. Bir aydır bu platformdan demo çalışıyorum. Bir 3-4 ay daha demo çalışacağım sanırım.

Öğrenme içinde siteyi boşverin asla yeterli olmaz, ücretsiz 1 haftalık seminerlerine gidin (Şişlide her ay düzenleniyor, 1 hafta bütün akşamlar). Bir hafta boyunca 1 nasıl kazanırız 6 nasıl kaybederiz fln dinleyin. Aslında bayada güzel bir seminer (katıldım şahsen), gene bu Uzmanforex'in sayfasından öğrenebilirsiniz seminer vakitlerini. Fakat forex oynamak için çok ama çok riskli bir piyasa işte. 1 saatte iflas gelip bütün paranı götürebiliyor en güvendiğin ata oynasan dahi.
  • Yeni Oluştur...