sys64738 Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Bildiğiniz oynayabileceğim bir online borsa simulasyonu varmı? riziko.com baya bir süredir güncellenmiyor gibime geldi.
BonePART Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 finansbankin facebook applicationu war odullu hemde nsairsam
Esh Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 artik oynasan da bi$ey ifade etmez, sistem coktu zaten asdf
Apis Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Sanal Borsa değil ama sanal Forex'i (Demo hesaplar) tavsiye ederim. Tek fark daha hızlı iflas ediyorsun sadece. Sanal Borsa konusunda bir ara Garanti o hizmeti veriyordu (hatta yarışması oluyordu her ay). Edit: ama oda kapanmış.
sys64738 Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 forex.com dan practice hesapla forexe daldım, buda baya vakit öldürmemi sağlar. Teşekkürler.
Burax Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 1 aylık beleş üyelik var, pratik yapmak için üye oldum da böyle temel şeyleri anlatacak site vs tavsiye edebilecek olan var mı? mantık olarak ucuza alıp pahalıya satmayı düşünüyorum ama:F hangisi fiyat gösterio vs algılayamadım
Apis Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Forexte demo hesap için "uzmanforex"ten demo hesabı açın derim. Zaman sınırlaması, ücret fln yok, Trading Station II de sevdiğim bir platform. Bir aydır bu platformdan demo çalışıyorum. Bir 3-4 ay daha demo çalışacağım sanırım. Öğrenme içinde siteyi boşverin asla yeterli olmaz, ücretsiz 1 haftalık seminerlerine gidin (Şişlide her ay düzenleniyor, 1 hafta bütün akşamlar). Bir hafta boyunca 1 nasıl kazanırız 6 nasıl kaybederiz fln dinleyin. Aslında bayada güzel bir seminer (katıldım şahsen), gene bu Uzmanforex'in sayfasından öğrenebilirsiniz seminer vakitlerini. Fakat forex oynamak için çok ama çok riskli bir piyasa işte. 1 saatte iflas gelip bütün paranı götürebiliyor en güvendiğin ata oynasan dahi.
Draenyth Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 haram muhabbetleride bayıyo ha faiz haram borsa haram bilmemne haram haram diye bişeyler yapılmıcaksa ohoo bırakın bu haram işlerini
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Borsa ve faiz'in ne olduğunu bilmeyince bir de bildiğini düşünüp tefecilikle bu terimleri karıştırınca normal xD
Öne çıkan mesajlar