Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sezerin yerine bombacının adı (sokak ismi anlamında)

BiTcH_oFBaT

Öne çıkan mesajlar

Bir üstteki mesaj quote edilmez.

Kaldırılacağı o zamandan belirleniyor olsaydı zaten konmazdı? O kadar saçma bir şey söylemişsin ki yani, mesaj atmış olmak için resmen eheh. Konuyla zaten alakan yok, "eski Cumhurbaşkanı'nın adı kaldırıldı terörist ismi kondu" diyoruz, sen hala "Sezer'in ismi niye konmuştu sanki" diyorsun.

Hürriyet'te çıkan hükümet karşıtı fakat doğru olan habere "Doğan gazetesi işte, ceza yediler ya" şeklinde yorum yapmanızdan bir farkı yok. Her mesajında "ulusalcı" diye açık açık ayrımcılık yapman zaten maksadını yeterince özetliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Rock said:
Benim asıl merak ettiğim acaba o bulvarın adınnın daha önceden ne olduğu. Daha önce kimin adı vardı da acaba Sezere yalakalık yapmak için değiştirdiler. Hiç birinizin bunu merak ettiğini sanmıyorum.

Ayrıca Sezerin AKPye karşı ulusalcıların ve askerin kucağına oturduğu göz önüne alınırsa normal bir durum. İsim seçimiyse artık standart hale gelmiş dtp kışkırtması. Seçim zamanı oy toplamak için yapıldığı düşünülürse çok ta şaşırılacak birşey yok bunda. Tabi sadece tek bir bakış açısına sahip sevgili ulusalcılarımız hala bunu anlayamaması(yada anlayıp ta işlerine geldiği için anlamamazlıktan gelmesi) da şaşılacak bir durum değil.

@Baggio

Bir önceki sayfaya bakıp yazdığım yazının tamamını okusan, konunun bu noktaya nasıl geldiğini görsen eminim o cevabı yazmazdın. Gerçi artık bunları fazla garipsemiyorum. Sabit bakış açısıyla herşeyi görüp kavramak pek mümkün olmuyor.
Sosyal ağlarda paylaş

GERGE said:
Kadının biyografisinden parçalar, (DTP'den aldım)

Kimdir bu kadın?

...

Ailesi maddi açıdan orta halli, sosyal yapı açısından da feodal etkilerin görüldüğü, küçük burjuva kemalist özelliklerin yansıdığı bir yapıya sahiptir. Zilan bir yönüyle aile ortamında serbest yetişir. Sol düşüncelerle ve Kürtlükle lise yıllarında tanışır. Üniversite yıllarında da ilgisi gelişir. Özellikle PKK çizgisine yakınlığı başlar.

...

1995 yılında Dersim Eyaleti'nden gerilla saflarına katılır. Gerilla içerisindeyken, kendi belirlemesi ile geçmişe oranla kendi kişiliğini tüm yönleriyle tanıyarak bir gelişmeyi sağlar. ... Bu O'nda Ulusal Önder Başkan APO ile bütünleşmenin, O'nu anlamanın adımlarını da oluşturur.

...

30 Haziran 1996'da Dersim şehir merkezinde bayrak töreni yapan askerlere yönelik intihar eylemini gerçekleştirir.

...

Kürt kadını için yeni bir yaşam manifestosu olur.

Şimdi, siyaset, kürt sorunu, kim haklı, kim haksız gibi içinden çıkılmaz konulara değinmeyeceğim. Buradan anladığımız üzere kadın devletimizin düşmanı. Hani gavurlar enemy of the state derlerya, işte ondan. Nasıl olur da bu devlete bağlı bir belediye bir caddeye bu kadının adını verir onu anlamıyorum.

Ben de Bakunin bulvarı istiyorum diyebilirim artık :) Ne de olsa devlet siyasi bütünlüğüne pek önem vermiyor gibi.

bakunin'e aidiet vermek bakunin'e ayıp olur devletten once.

enemy of the state'ın the'sınde sorun yaşıyoruz biz, birbirimize düşmen ola ola, kim kiminle yaşadıgını unutur olmuş
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...