Black-ice Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Selam Dün dungeon'da bi gündüz organizasyonu oldu orda çaldık,topic açmıştım aşağı:) kameraya falan çektik. youtube'a koydum videoları şarkılara ayırıp. birsürü şarkı var işte aşağıda hepsi. dinleyip yorum yaparsanız çok seviniriz:) açıkçası biraz başarısızdık, bunları söylemek istiyorum çünkü böyle vasat geçmiş bir konser olsa o kadar önemsemezdim ama çok sorun yaşadık. -bi kere soundcheck yapmadık:) başka bi grubunkiyle girdik. -basçıyla elektrocunun monitör amfilere(kendi sesini ve gruptaki başka bi elemanı duymak için gereken, sahnenin içinde olan amfiler) ses vermedi eleman. -en fenası ilk şarkıdan sonra benim pedalım bozuldu. bütün konser clean tonda çaldım şarkıları, ya da garip garip efektler falan. yani bu nasıl bir ton, bu nasıl efekt falan demeyin lütfen pedal kendi ayarladı onları hep:D -mikrofon çok açıktı, ben ilk kez vokal yaptım sahnede, ses ayarlama sorunu falan oldu tabii:) neyse kısaca böyle ama yine de şarkıları youtube'dan dinleyince o kadar da kötü değil diyorum. hele bizim şarkıları cover'layan diğer grupları dinleyince bizimkiler mükemmel kaldı yanlarında :) neyse buyrun videolarımız:Porcupine Tree-Wedding Nails (watch?v=oHri5YSZd2U)Porcupine Tree-Blackest Eyes watch?v=460seLCoMoUKatatonia-Leaders watch?v=eMhVNu7H6EsAnathema-Empty http://www.youtube.com/watch?v=FnIo8OCzHAU watch?v=FnIo8OCzHAUAnathema - Deep http://www.youtube.com/watch?v=79tgheY6SM4 watch?v=79tgheY6SM4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Leaders'ı katletmişsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 biraz daha açamaz mısın? bir hayrın dokunsun, 2 kelime daha yazıp yapıcı bir eleştiri yapmak bu kadar mı zor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 black-ice ciğim solist sensen anathema - deep şarkısına acıdım. zira hasan mutlucan söyler gibi olmuş. fazla bas çıkmış sesin bence o şarkı için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jandor Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 hacı cok kasıon kendini söylerken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 heheh evet vokal benim. valla doğru söylüyosun ben de farkettim onu ilk dinlediğimde. cover yapmak çok zor iş abi, bunu anlıyor insan yani:) orjinali gibi olması lazım olmuyor işte tamamen. sonlarında ful detoneyim zaten. ilk şarkı olmasından biraz da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Sen problem görmemşsin :D 1 şarkıda olan problemimizi söyleyim vokalin kudurması sonucu benim jaq'ı çıkardı(elektro-lead) + davulun zili düşürdü şarkıda mal gibi durduk devam ettik sonra :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Romario Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Wedding Nails sanki olduğundan biraz hızlı ve gitarın tonları tam uygun değil gibi o parça için; ama Türkiye'de Porcupine Tree coverlayan bir grup görmek hoş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 sahne performansı, pedal vb teknik konulardan bihaber olaraktan sadece duyduğuma göre yorum yapacak olursam hiçbirini sevmedim. gitarın tonunu falan esgeçerekten, vokal çok kasıntı olmuş dendiği gibi, ayrıca ritm ve nota bazında orjinale ne kadar uyuyor / uymasa bile kulapa iyi geliyor mu dersen hayır derim. wedding nails' te mesela geçişler ve ezginin bir kısmı parçayı "andırıyor" du en fazla, ritm de habire kaçıyor (hızlı çalınması değil, her 5-10 snde bir tökezliyor). ilk yarıdan sonra biraz daha toparlıyor gibi gerçi. blackest eyes'ı pedal vs sorunlarını göz önüne alarak dinlerken fena değil diyordum ama nakarata girince üzgünüm ama facepalm yapmak zorunda kaldım. yine de ritm vb açısından geriye kalan kısmı biraz kurtarıyordu. arcane said: Leaders'ı katletmişsin. +1. gitarla ilgili sorun oldu demiştin, belki de o yüzden bilemiyorum ama önde vokal arkada davul "şu yaralı kalbe merhem sürer misin" ambiyansı yakaladım, vokal de olmamış pek o şarkıda. haddinden fazla ağlamaklı olmuş, normalde o parçanın vokalinden benim aldığım his soğuklukla karışık melankoli idir, burada geri dön tülay tadı almaya yaklaştım. gitar da duyulduğu sırada baya kötüydü açıkçası. anathemalarda da benzer olaylar söz konusu idi. ben pek cover grubu görmedim diye de ekleyeyim, haksızlık yapıyor olabilirim çok mükemmel şeyler bekleyerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 @romario evet hızlı olmuş yaw stüdyoda fln düzgün çalardık konser heyecanı olsa gerek:) tonları da ayarlıyoruz önceden ama konserde sisteme fln girince gitarları değişiyor herşey tabi. bir de benim işte pedal bozuldu, bi tane distortion buldum direk başladık başka çare yok:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 dungeon baya baya dandik bir mekan bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 yaw ben açıkçası herşeyi kabul ediyorum çünkü sonuç olarak biz de beğenmedik bu konseri pek. ama leaders'a niye bu kadar takıldığınızı anlamadım pek. neyse sonuç olarak hep diyorum işte cover yapmak gerçekten acayip zor bişey. ama beste de işte uğraş/zaman istiyor onu da bulamıyoruz doğru düzgün. şimdi oturup beste çalsak, güzel güzel, kendi sesime uygun bişeyler bestelesem söylesem kimse de bişey diyemez. :)ya beğenir şarkıyı ya beğenmez. ama işte marloonun da dediği gibi bizim hüsran olmamızın büyük sebebi stüdyoda çaldığımızdan çok daha kötü çalmış olmamızdı. gitarist arkadaş bütün konser bana abi kendimi duyamıyom, abi seni duyamıyorum demekten gitar çalamadı:) vokal konusuna gelirsem de vallaha vokal de gitar, bateri gibi değil işte. olduğu kadar oluyor. detone olma korkusu falan filan:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 İlk konserinizdi yanlış hatırlamıyosam sonuçta elbette sanmıyorum çoğu grubun ilk konserinin güzel oldğunu, ilk defa birilerine izletiyosun kendini ve bunun heyecanı vardır.Bundan sonraki konser videolarının bunla pek alakası olcağını düşünmüyorum ya da beni alın gitara sen direk vokal ol :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 ulan ne kadar hızlı çalmışız wedding nailsi öle uahzuha. utandım lan şimdi ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 sadece o mu abi blackest'da da kopmuşuz:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Dartanian said: İlk konserinizdi yanlış hatırlamıyosam sonuçta elbette sanmıyorum çoğu grubun ilk konserinin güzel oldğunu, ilk defa birilerine izletiyosun kendini ve bunun heyecanı vardır.Bundan sonraki konser videolarının bunla pek alakası olcağını düşünmüyorum ya da beni alın gitara sen direk vokal ol :P sonunda bizi anlayan biri:P ben daha önce dungeon'da çalmıştım 2 kere ama orda da bas çalıyordum bi grupta:) yaw zaten burda insanların rahatsız olduğu şeyler genelde hep sahnede daha yaptığım an farkettiğim hatalar, ya da kulağı rahatsız eden şeyler hatta diğer bi deyişle stüdyoda yapmadığımız şeyler. umarız 2. konser daha iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 ilk konserdir olur öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feiticiera Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Mekan'ın ses sistemi ve müzisyenin elidneki ekipmanın kalitesi çok etkiliyo sound'u.Benim ilk konserim bundan bin kat beterdi zira düğün salonu sistemiyle çalmıştık asdgf. Altından kalkılması çok kolay olmayan şarkılar bir de.Bence bir klavye cuk oturur size ve soundunuzdaki boşluğu bir nebze doldurur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Black-ice said: Dartanian said: İlk konserinizdi yanlış hatırlamıyosam sonuçta elbette sanmıyorum çoğu grubun ilk konserinin güzel oldğunu, ilk defa birilerine izletiyosun kendini ve bunun heyecanı vardır.Bundan sonraki konser videolarının bunla pek alakası olcağını düşünmüyorum ya da beni alın gitara sen direk vokal ol :P sonunda bizi anlayan biri:P ben daha önce dungeon'da çalmıştım 2 kere ama orda da bas çalıyordum bi grupta:) yaw zaten burda insanların rahatsız olduğu şeyler genelde hep sahnede daha yaptığım an farkettiğim hatalar, ya da kulağı rahatsız eden şeyler hatta diğer bi deyişle stüdyoda yapmadığımız şeyler. umarız 2. konser daha iyi olur. Hani gerçek performansınızı göstermek istiyosan patiye ve bence iyi olur bi stüdyo kaydınızı koyun izleyelim görelim Edit: Dungeonda çaldım da o gün gayet sistem iyidi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 yeni vokal arayın asdfd, çok olumsuz yaklaşıyosun direk. vokal yapcaksan şan dersi almanı öneririm direk baya baay bi etksi olur sınırlarını zorlarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Porcupine Tree-Blackest Eyes ben bunu çok sevdim. başarılar dilerim, eet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Romario Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 İkinci konsere bizi de çağırın, alkışlayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Pati destek tam destek :D 1 aya kadar konserimiz olur aynı anda çıkarız umarım :D Neyse stüdyo time bb :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 arcane said: Leaders'ı katletmişsin. o diil de şimdi anladım bu tavrını. geçen dotada ezdim diye galba:( bi de pit lord kötü diyosun sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 şarkılar neden bu akdar hızlı? mesela deepi mümkünse metronom kullanarak tekrar çalışın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar