Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bunu nasıl Kaçırmışım : Sonsuzmakat

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ben bu adamı hatırlasam hatırlasam salak olarak hatırlarım.
İntaar öyle hazırlanılacak birşey değil ki.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki:
herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir
ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim
Mesaj tarihi:
yıllardır öyle durur o site. intihar etti mi etmedi mi bilmiyorum.[signature][hline]"computer games don't affect kids; i mean if pac-man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms munching magic pills and listening to repetitive electronic music..."-kristian wilson, nintendo inc, 1989-
Mesaj tarihi:
bune lem ne garıp[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault
Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir...
Mesaj tarihi:
Olsun güzelmi$ yalanda olsa.Ama bir yer var çok güldüm =)

"önemli not: beni bulduklarında pipim küçücük olmuşsa o soğuktan öyle"

Haha kopardı beni :)[signature][hline]Jabba
Argus Woltamold
Darcy Woltamold

Sıfatlat ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!..
Mesaj tarihi:
Saçma geldi, kız arkadaşıyla tartışıyo en son Monıtore bakıp aglayarak masturbasyon yaptım dıyor
Orda bitti yazıyor
Nerede okudunuz İntaar ile iglili bi olayı. Bide bu adam sex manyagı olmus.[signature][hline] The Truth is out There

Mesaj tarihi:
Şunu söyleyeyim.. Adamın yazdıkları, kendisine acıyalım yada ölürken ünlü olayım gibisinden, ego tatmini, gereksiz, ve aptalca görenlere lafım...

Adamın bu yazdıklarıyla (burada ve sozluktede yapılan yorumlar) samimi görünmeye çalışıyor olmasını aptalca karizma yapmaya çalışıyor zannedenler aslında böyle söyleyerek kendilerini bu konuda çok bilmiş çok geçirmiş olduklarını zannetmesinden kaynaklanıyor. Ve bence bu insanlar daha aptal gözüküyor..[signature][hline]http://213.194.122.66:8000/listen.pls
server yurtiçinde djler aranıyo. Tür rock.
Mesaj tarihi:
inşallah gebermiştir. yaptığı pislikleri böyle sanki haklıymış gibi melankolik bi hava ile anlatmaya çalışmıyorlarmı sonra bazıları çıkıp savunmuyomu ... adam düpedüz pisliğin tekiymiş sadece yaptıklarını haklı çıkarmak için bi şekilde kendini avutmaya çalışmış egosunu tatmin etmiş... muhtemeln çoğu şeyi de sallamış yada hikaye baştan sallama[signature][hline]Karakurt, 30 May 2003 21:56 tarihinde demiş ki:
Deniz maymunu hayvanı çok şerefsiz bi hayvandır
Karakurt, 03 September 2003 12:45 tarihinde demiş ki:
FuFu hayvanı çok şerefsiz bir hayvandır
  • Yeni Oluştur...