Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bunu nasıl Kaçırmışım : Sonsuzmakat

Daesu

Öne çıkan mesajlar

bunca senedir net kullanıyorum bu eseri nasıl kacırmışım cok şaşırdım
http://www.geocities.com/sonsuzmakat/

hatılayanlarda vardır belki.ekşi sözlükte gezerken rastladım[signature][hline]"All those moments will be lost in time, like tears in rain..."
Bish'in akıllara durgunlık vericek görüntüsü !

[Bu mesaj Bıshop tarafından 19 Mayıs 2004 00:23 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Ben bu adamı hatırlasam hatırlasam salak olarak hatırlarım.
İntaar öyle hazırlanılacak birşey değil ki.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki:
herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir
ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim
Sosyal ağlarda paylaş

yıllardır öyle durur o site. intihar etti mi etmedi mi bilmiyorum.[signature][hline]"computer games don't affect kids; i mean if pac-man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms munching magic pills and listening to repetitive electronic music..."-kristian wilson, nintendo inc, 1989-
Sosyal ağlarda paylaş

Şunu söyleyeyim.. Adamın yazdıkları, kendisine acıyalım yada ölürken ünlü olayım gibisinden, ego tatmini, gereksiz, ve aptalca görenlere lafım...

Adamın bu yazdıklarıyla (burada ve sozluktede yapılan yorumlar) samimi görünmeye çalışıyor olmasını aptalca karizma yapmaya çalışıyor zannedenler aslında böyle söyleyerek kendilerini bu konuda çok bilmiş çok geçirmiş olduklarını zannetmesinden kaynaklanıyor. Ve bence bu insanlar daha aptal gözüküyor..[signature][hline]http://213.194.122.66:8000/listen.pls
server yurtiçinde djler aranıyo. Tür rock.
Sosyal ağlarda paylaş

inşallah gebermiştir. yaptığı pislikleri böyle sanki haklıymış gibi melankolik bi hava ile anlatmaya çalışmıyorlarmı sonra bazıları çıkıp savunmuyomu ... adam düpedüz pisliğin tekiymiş sadece yaptıklarını haklı çıkarmak için bi şekilde kendini avutmaya çalışmış egosunu tatmin etmiş... muhtemeln çoğu şeyi de sallamış yada hikaye baştan sallama[signature][hline]Karakurt, 30 May 2003 21:56 tarihinde demiş ki:
Deniz maymunu hayvanı çok şerefsiz bi hayvandır
Karakurt, 03 September 2003 12:45 tarihinde demiş ki:
FuFu hayvanı çok şerefsiz bir hayvandır
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...