PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 beğn beğn 3 hafli menem :D ne yazayım hadi :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 üyelik onaylanmamıştır :) onaylanmıyacaktır da :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 ama şuan loggd in durumdayım :( dur bi deneyim :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Sizin bu sayfaya giriş yetkiniz bulunmuyor. Aşağıdaki sebeplerden birinin rolü olabilir: 1. Başka bir üyenin yazmış olduğu iletiyi değiştirmek ya da Yönetici Otağını kullanmak istiyorsunuz. 2. İleti yazmak istediyseniz, üyeliğiniz iptal edilmiş ya da üyeliğinizin etkinleştirilmesi gerekmektedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 olsun ben tepkimi belli ettim peh! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 canın sağolsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 diyorum işte toplaşıp gerçekci nicklerle değişik şeyler yapalım diye forum ölü.. saat.. lan! 7 o.O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 beni kabul ederlerse gülmece bölümüne "süper bi site buldum, gül gül öldük" konusu açıp www.atsizcilar.com yazacam asıl merak ettiğim hangi sıfatla banlıcaklar sfasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 direk buraya link ver troll sayımızda azalma var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 kardeş forum ilan edelim hatta onları fsadsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 imzamı da buldum alp er tunga öldi mü ıssız ajun kaldı mu ödlek öçin aldı mu emdi yürek yırtılır sdfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 razzRaziel said: beni kabul ederlerse gülmece bölümüne "süper bi site buldum, gül gül öldük" konusu açıp www.atsizcilar.com yazacam asıl merak ettiğim hangi sıfatla banlıcaklar sfasf ahah güzel olur bu :) ben de altına yazarım mallara bak ahaha diye :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 bu arada ne çok düşmanımız varmış vasiyet said: “ Yağmur Oğlum! Bugün tam bir buçuk yaşındasın. Vasiyetnameyi bitirdim, kapatıyorum. Sana bir resmimi yadigâr olarak bırakıyorum. Öğütlerimi tut, iyi bir Türk ol. Komünizm bize düşman bir meslektir. Bunu iyi belle. Yahudiler bütün milletlerin gizli düşmanıdır. Ruslar, Çinliler, Acemler, Yunanlılar tarihi düşmanlarımızdır. Bulgarlar, Almanlar, İtalyanlar, İngilizler, Fransızlar, Araplar, Sırplar, Hırvatlar, İspanyollar, Portekizliler, Romenler yeni düşmanlarımızdır. Japonlar, Afganlılar ve Amerikalılar yarınki düşmanlarımızdır. Ermeniler, Kürtler, Çerkezler, Abazalar, Boşnaklar, Arnavutlar, Pomaklar, Lazlar, Lezgiler, Gürcüler, Çeçenler içerideki düşmanlarımızdır. Bu kadar düşmanla çarpışmak için iyi hazırlanmalı. Tanrı Yardımcın olsun !” Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 dumurdan dumura koşuyorum hala ya Hürriyet Gazetesi'nde Zenci Hayranlığı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 TEHLİKE said: Türkiye, Brezilya Olmasin ! Yeni Türk Nesilleri kalin dudakli, genis burunlu ve kivircik saçli olmasin ! NO MORE ALEX BU YÜZDEN HAGİ > ALEX Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 aptal oldugun için atıldın buyse sdfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 yusuf ettim OTAĞDAN MI ATILDIM DİYE :(( kandaşım böyle şakalar yapma kızıl papağanlaşma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 BEN DE KIZLAR NEREYE GİTTİ DİYORDUM OFF BAK YA said: Türk Kızlarını Zorla Kaçıran Tek Topluluk: Kürtler http://www.atsizcilar.com/forum/turk-kizlarini-zorla-kaciran-tek-topluluk-kurtler-t105685.html AYRICA "Not: Kürtlerin Türk kızlarını kaçırmalarıyla ilgili tüm haberleri bu başlıkta toplayalım." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Kan Grubunuz Kan grubunuz nedir? Benimki 0 Rh - benimkisi de 0- bigün kana ihtiyacım olursa ilk buraya bakarım heralde, öz türk kanı için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 bence böyle tiplerin de olması gerekiyo.yani benim de karşı cıktığım bi çok şeye karşı adamlar.bunların ki aşırı derece hastalığa dönüşmüşse de bunların daha zeki ve bilinçlileri lazım yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 abi o forumdakiadamlar ne lan öyle ölülerini dirilerini ahaha 3öğün dövecen bunları asjdgafd piçten başka laf bilmiyolr heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 "Türklükten aldığımı zevki başka hiç bir şeyden almadım, belki bilardo. Ama yok lan Türklük daha güzel" - Nihal Atsız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c.m.w Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 ben türlükten orgazm oluyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raider Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 orda yazanların arasında saf türk olduğuna inanmıyorum. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Killer said: bence böyle tiplerin de olması gerekiyo.yani benim de karşı cıktığım bi çok şeye karşı adamlar.bunların ki aşırı derece hastalığa dönüşmüşse de bunların daha zeki ve bilinçlileri lazım yani ortak karşı çıktıkları ne gibi şeyler var seninle? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar