Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 bu arada, arkasında oturmadım ama EOS var ya. çok güzel icat kendisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Eos un arkasi oyle bi eziyet ki on koltuk neredeyse mumkun mertebe en ondeyken dahi hem dizinizi hem kafanizi vuruyorsunuz. yan taraftan dar olmasida ayri bi eziyet. Ne tarafta oturuyorsaniz o taraftan ne omzunuzu ne kolunuzu koyacak yer bulamiyorsunuz. 15-20 dakikalik yolculuğum 4 saatlik otobus yolculuguna bedeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 konu ile alakasız ama astra nın twintop ları nasıl? kullanan oturan var mı? önerirmisiniz. hala eşime mini cooper almayarak o parayı daha güzel bir seye harcamak konusunda direnmekteyim. mayıs ayında alacağım sözü vermiştim. hala başka bir şey için vaktim var :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Selam, Son çırpınışlar :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Astra alınmaz bu saatten sonra boşver. Honda Civic 1.4 i-Shift veya 1.8 Otm derim eşine :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Bence eşine corvette al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 ya paran varsa porsche boxster super bayan arabasi ama ben oldum olasi soyle portakal renkli mini cooper cabrio isterim esime Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Bu konu yine Mini Cooper itiraflarına gidecek gibi bi kanım var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Vodan said: Astra alınmaz bu saatten sonra boşver. Honda Civic 1.4 i-Shift veya 1.8 Otm derim eşine :) sordugum twintop ama. cabriolet olan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 porsche un en sevmediğim arabası boxster ama bayan arabası değil o ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 ben eşime mercedes b serisi alır, sonra kendim kullanırdım =), bayanlar selam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Acikcasi bende merc B derdim. Sonra da kacinilmaz olarak gidip mini one alacakken cooper alip cikardim. =] Alternatif yok resmen araca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 fiat 500'e nooldu? bence en az mini kadar sempatik, hatta daha güzel görünüyo :P tek mesele adının fiat olması imajını zedeliyo anlaşılan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Mr_Hand said: fiat 500'e nooldu? bence en az mini kadar sempatik, hatta daha güzel görünüyo :P tek mesele adının fiat olması imajını zedeliyo anlaşılan. 4-5 ay once araba bakarken mito ve fiat 500 de o sirada otomatik secenegi yoktu. mito icin agustostan sonra demislerdi. fiat 500 icin bir tarih yoktu ortada. son durumlarini bilemiyorum. o ikisi otomatik secenegi olmadigi icin elenmislerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 galiba benzinli modellerde su anda otomatik secenegi var fiat500 de. bir kere daha bir gotureyim baktirayim. hakikaten mini ye o parayi veresim hic yok. imajindan hoslanmadigim icin en buyuk artisi olan gorunusu bana cok bir sey ifade etmiyor. tabi o etken ortadan kalkinca geri kalan o parayi haketmiyor mini de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 ben bayag bir donem cayman s kullandim acikcasi tam bayan arabasi :) hele boxster ustu acik olunca dahada bir guzel ama firsat olsa yine alirim cayman s kilitli diferansiyel yok, cok gec devreye giren psm falan acaip eglenceli bir arabaydi. Red said: porsche un en sevmediğim arabası boxster ama bayan arabası değil o ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 yenisinde kilitli diferansiyel var bu arada, biliyosundur gerçi ama... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Namessar said: Vodan said: Astra alınmaz bu saatten sonra boşver. Honda Civic 1.4 i-Shift veya 1.8 Otm derim eşine :) sordugum twintop ama. cabriolet olan. Evet bunu dikkate alaraktan yazdım onu. Birde Otomatik seçeneği zaten yok ta Easytronic var mı? Hakikaten pek tavsiye etmem ya aslında ben Astra H kasanın artık ömrünün son dönemlerinde olmasını göz önünde bulundurarak yazdım ama belki ben yaklaşık 4 yıldır Astra kullanıyorum diyedir içine oturunca yine aynı konsolla karşılaşacağım diye kendi adıma sıcak bakmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 havasi kacti :) artik carrera oldu Mr_Hand said: yenisinde kilitli diferansiyel var bu arada, biliyosundur gerçi ama... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arden Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Spor yazmışsın; ama yine ben 5.20d i öneriyorum (daha çok iç donanım yüzünden) Ama illa spor diyosan tabiki 3.20 coupe O kadar para vericeksen sakın audi falan düşünme audiden kasım önden çekişli arabaya o para yazıktır günahtır. Mercedes'in clk larınada bak derim(fiyatını bilmiyorum). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 clk gidiyo e coupe gliyo clk alınmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Selam, Çok merak ediyorum, arkadan itişli araç sahiplerinin kaç tanesi götünü savurtup drift falan yapıyor veya atraksiyonlu kullanıyor işte :) Demek ki Dünya geneline salaklık hakim oldu birkaç senedir, malum Audi satış rakamlarını arttırdı :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Elbette kimse o kadar sinirlarinda kullanmiyordur araclari,ama spor araba aliniyorsa surusu spor karakteristigine sahip bi arac alinmali bana kalirsa. Zamaninda buradada marv in basrol oynadigi bi konuda tartisilmisti, top gear veya fifth gear da acil durum atraksiyonlari testlerinde oversteer in toparlanmasi under a gore daha kolay oldugu icin guvenlik olarak awd>rwd>fwd gibi bi sonuc cikmisti. Ayni sekilde guclu motorla onden cekerli aracta tork steering , viraj alimi gibi hadiseler nispeten daha ince bi cizgide dolastigi icin ne kadar mantiga ters gelsede elektronik onleyicilerle rwd araclar -spor araclarda- daha guvenli gibi. ek: artan audi satislarinin hepsi r8,a5,tt sayesinde olmamistir saniyorum. Digerleri gayet agir beyefendi araclar, musteri kitlesinin drivetrain farki yeine konfor ve kalite gozetecegindn eminim oncelikli olarak. ayrica muhtemelen satilan modeller turkiyedeki g ibi "quattro alirsan otomatik vites vermeyiz, 3.0tdi alirsan quattro yu ruyanda gorursun" tarzinda degildir, adam aliyordur quattroyu. =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Selam, Birçok spor otomobil sahibi araçlarını drag yaparmış gibi düz hatta kullandığı için de bu gerçekleşmiş olabilir. Misâl benim için spor otomobil demek; 0-100'ü 8'in altında olan, ara hızlanmalarda sorun çıkarmayacak olan oturaklı araçtır. Aman virajda artislik yapayım demem. Gerektiğinde hızlansın kâfi. 200km/h son hız da gayet tatminkârdır benim için. Şimdi benim gibi bir adam için önden/arkadan çekiş bir anlam ifade etmez :) Hödük grubuna dâhil olduğum için her araç işimi görür. Tutunmanın zayıf olduğu ortamlarda üzülmemek için AWD tercih ederim ama onu da ne derece verimli/sık kullanırım Allah bilir. Her araç sürücüsü pro olmadığı için spor araç beklentileri farklı oluyor. Kimisi sırf gösterişini bile isteyebilir ;) Acemice kullanıp ilk virajda hayat dersi alan insanlar gördük. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Selam, quattro ve otomatik vites seçeneğinin bir arada olmamasının nedenleri motorun yerleştirilme şekline bağlı olarak şanzıman geliştirilmesidir. Bunu da şu anda gidermeye çalışıyorlar. Tüm ürün yelpazesine bunu sunabilecekler mi bilemem. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar