lkjh Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Bir araba arıyorum ki sağlam bir motoru olsun (en az 180 beygir), mümkünse 4 kapı olmasın ama arkası da aşırı dar olmasın, 70.000 avroyu aşmasın(0 fiyatı)... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Bmw 3.20d coupe Audi A5 2.0tfsi quattro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mojito Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Alfa Brera Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 yani kharonun dediği gibi bu fiyata alınacak arabalar bunlar.coupe olarak.biraz zorlarsan 2. el cayman bulabilirsin.75 e filan vardı bi ara 2007 filan.düşmüştür herhalde a5 güzel ama önden çekişli arabaya o kadar para vermem ben.bende düşünüodum bi ara a5.ama yok yani. kısaca 3 coupe yada cabrio alman en mantıklısı alfa brera güzel araba.alfa hastası değilsen 3 kasa almak varken alfa alınmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 320d coupe tabii ki de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 BMW, Audi denmiş ama ben olsam bi Mercedes C220 CDI alırdım, uzun boylu iseniz zira coupelerde arkadaki kişi iptal oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lkjh Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Önerileriniz için çok teşekkür ederim.BMW benimde aklıma yatıyor... 4 kapı olmasın demiştim ama şimdi internette gezinirken Evo X baya bi dikkatimi çekti. Tavsiye eder misiniz? Neyi iyidir neyi kötüdür vs... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Red said: a5 güzel ama önden çekişli arabaya o kadar para vermem ben.bende düşünüodum bi ara a5.ama yok yani. Kesinlikle 50-60k euro veripde onden cekisli arac alinmaz bencede, oyuzden a5 de arkaya %15-20 oraninda daha fazla guc veren quattro lar daha mantikli(65-35 gibi bi dagilimi olmasi gerek ama kaynak bulamadim) Red said: alfa brera güzel araba.alfa hastası değilsen 3 kasa almak varken alfa alınmaz Hastasiyim ama onden cekisli muhabbeti isi bozuyor, dort ceker olsun diyincede 3litre motorlara dogru yol aliniyor ki fiyat 70k yi hayli geciyor, 3coupe ve a5 varken cok mantiksiz. evo ya ise bisey demiyorum, japon modifyeleri hic sevmemisimdir. Bu araclarla mukayese goturmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 lkjh said: Önerileriniz için çok teşekkür ederim.BMW benimde aklıma yatıyor... 4 kapı olmasın demiştim ama şimdi internette gezinirken Evo X baya bi dikkatimi çekti. Tavsiye eder misiniz? Neyi iyidir neyi kötüdür vs... Yazık günah parana. Azıcık hızlı gitmek için tofaş şahin kalitesinde arabaya o kadar para verilmez. Bir 320d coupe evo X kadar hızlı olmayabilir ama bir evo da kalite olarak BMW nin tırnağı olamaz. Fiyatına göre sunduğu şeyleri göz önüne alırsak BMW 3 serisi coupe en ideal seçim. Ayrıca arkası yeterince geniş. 1.90 lık şöförün arkasında 1.70 lik adam olarak gayet rahat oturabiliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 evo x in icine binince anlarsin niye almak istemeyecegini. bu fiyat araliginda 320 d guzel gorunuyor onun disinda a5 i ben cok begeniyorum tip olarak 3 serisinden guzel. bu onden cekis arkadan cekis olayinida 170 bg arabada niye bu kadar takiyor millet anlamadim alet 400 bg falan olsa diyecem aman kalkarken onu tutamazsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 170 beygir dizel motor, ama torku da 350n/m. Sürüş karakterine olan etkilerini yeterince görebileceğin bir motor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 alfa spider? tts coupe? tabi arka darlıgını unutuyoruz :) nissan 350z? fiyat araligini biraz aşıyo, arkasinin genis oldugnu sanmiyorum, ve 370z cikacak c70? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 180-185 civarı biri olarak c70e bindim ve arkada oturuluyo üstü kapalıyken. fiyat aralığı tutuyosa güzel icat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 c70 t5 premium tam 70k ediyor. ki bence bu fiyat araligindaki en guzel convertible. bencede dusunulebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 C70 in vergisi yüksek artı çok yakıyor be. Ayrıca T5 M5 ama pekte performanslı değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 performanslı olsun dememiş sadece motoru saglam olsun demis :) 230hp ve 7.5sn 0-100 fena degil bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 tt ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 tts ler quattro mu bilmiyorum ama 80-90 bin fiyatı normal tt ler önden çekiş.alınacak gibi değil.fiyat olarak uygun.ama alınmaz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 tts coupe manuel, quattro, 272hp, 75k euro tabiki pazarlık payı vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 hocam sen c70 al bencede bende ertesi sene senden 35 bin euroya kardesime alayim :) omrumde bir kere volvo aldim bir daha o hataya asla dusmem ikinci elde bu kadar kotu bir alet olamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Selam, A5 2.0 TFSI quattro S tronic (211HP) €68.446 listesi. Arka kısmı oldukça rahattı benim(185cm boy) için. 3 serisi coupe ile kasasını kıyaslarsam eğer A5 derim. İç tasarımda da A5 daha çok hoşuma gitmişti. Motor ise senin tercihin. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 68 e bi 8-10 bin euro daha ekle :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Selam, Neden donanımlı fiyatlar ve donanım detayları verilmez anlamıyorum : 'Kapımıza kadar geleceksiniz' anlayışından başka birşey değil bu. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 satıs fiyat durumunu da goz onune almak lazım. bmw su anda liste fiyatında deli gibi indirim yapıyor. ustelik ici dolu arabalarda da. bunu da goz onüne almak lazım. audi de yapıyor ama bmw kadar indirim yok a4 te. kasa yeni biz tokuz satmaya ihtiyacımız yok diyip oturuyorlar. aynı haltı eskiden bmw de yerdi. audi burnundan kıl aldırmıyor. 160 hp a4 icin 56 bin euro dan bir gram asagı inmediler. ben a4 te cok ısrar etmeme karşın babam premium 3.18d de karar kıldı. (performans ile pek isi yok, az yaksın istiyordu. 3.20d den az yakıyor diye duymuşta). icine sunroof, ekstra jant (adamların hediyesi) vs 2-3 bir sey daha ekletmiş, ona ragmen liste fiyatında deli gibi indirim yapmıslar. hele arabayı teslim almaya giderken gordum, yıl sonu aralık ayı siparislerden ellerinde kalan konsol siyah piano kaplama, deri koltuk, govde rengi beyaz, buyuk jantlı, sunroof lu, ekstra ses sistemli, premium paketli falan olanlar 46k euro ya satılıyordu. 3 taneymis, kalan sonuncuyu gozumun onunde sattılar. halbuki liste fiyatı 55k premium paketli sedan 3.18d lerin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 paramecium said: Selam, Neden donanımlı fiyatlar ve donanım detayları verilmez anlamıyorum : donanım üzerinden baya pazarlık dönüyor o yüzden. isi bilen donanımlı olanı donanımsız liste fiyatından alıyordu kriz öncesi. benim gibi bilmeyen liste fiyati artı donanım fiyatına. kurumsallaşsa bile ne yazıkki hala bu işler boyle turkiyede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar