Befounder Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 merhaba iki tane 1280*1024 calisan 19"LCD monitorum var. extended display olarak ayarli ikisi de. ancak wallpaper filan yaptigimda ayni seyden 2 tane ayri cikiyor. ben 2 monitoru de tek gibi kullanmak istiyorum, 2560*1024 cozunurluge nasi ulasirim? (ekran karti gtx260, ekranlar philips 190x6) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 2560x1024 wallpaper denedinmi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Befounder Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 denedim, orda da iki ayri monitore ayri ayri koydu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaming Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 şöyle bir program buldum işini görür. http://www.realtimesoft.com/ultramon/overview/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Evet UltraMon gibi üçüntü parti programlar kullanman lazım. Tek başına Windows ile seçeneklerin çok kısıtlı. UltraMon süper bir program ama ücretli. DisplayFusion diye ücretsiz bir alternatifi varmış ama denemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 windows izin vermiyor 2 ayrı wallpapere. wallpaper auto changer programını kullanıyorum çok kolay şekilde istediğin gibi ayarlıyabiliyorsun. edit: çözünürlükle ayarlanan bir şey değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Befounder Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 ultramon kurdum, ise yaradi. tesekkurler! :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 nvidia'nın kendi kontrol panelinden ben bunu yapmıştım ama vista kullanıyorum belki ondan sorunsuz olmuştur bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Befounder Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 bende ordan denedim ama olmadi. benimde vista ve nvidia Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar