Lopeth Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 ben yeni başlatacaklarıma hep Fma öneriyorum damardan fsddsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 tottoro izlettiler bize ya o nası bişey. amacı ne o filmin. bide o japon gerçek :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_hione_ Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 efet arkadaşlar bu şahsın kendisi bizzat gerçektir hatta bugün konuşmasının sonunda salondan bi arkadaş kendisine dahi sormuştur ve hiç tereddüt dahi etmeden direk bi kaç saniye içinde laptopundan patiye girmiştir ve projektör sayesinde tüm salona göstermiştir bunu , çok renkli bi kişiliği sahiptir kendisi , konuşmanın geneli sıkıcı olmasına rağmen (bi tek son öğrenci konuşmacı iyiydi bana göre , daha dorusu iyi bi şekilde anlattı bizlere mangası, keşke hepsi o şekilde sunum yapsalardı) son olarak kürsüye bu arkadaş geldiğinde yer yer güldürmüş yeri geldiğinde ise güzel bilgiler paylaşmıştır bizimle , gidip görmeyen varsa muhakkak bi gidip bakmasını tavsiye ederim , bu arada konu patiden açılınca burda kendine birinin iletişim konusunda yardım ettiğini ve eğer salonda ise bizzat teşekkür etmek istediğini söledi ama ne yazık ki o arkadaş orda diildi (forumun tamamını okumadım artık kim yardımcı olduysa o üstüne alınsın) bari ben ileteyim burdan dedim ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 bariz fake diye saldirdik virus IP sine bakip dogru caponyadan giriyor dedi odur heralde virus bunun kurtaricisi direk, yollayalim bikacgun kalsin onlarda :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Gerçekten çok güzel bir etkinlik olmuş. Hazırlayanların ellerinden öpüyorum. Ayrıca yarın saat 11 de devam ediyor. Kaçırmayın derim İstanbul ahalisi.Edik: Resimde hata yapmışım :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 lol viktor etkinliğe yurtdışındayım diye katılamadım oldukça komik bir arkadaş gidip tanışmak isterdim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sartherien Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 başlamadan öncelikle resim kalitesinden dolayı özürlerimi sunarım bunlar telefondan çekilen resimler diğerleri arkadaşta kaldı alamadım daha ondan ama bunlarda yeterde artar bile (:P) biraz geç oldu ama festivalle ilgili bi iki resimde ben koyayım.. kohei suzuki ve ben..oldukça ilginç ve komik bir insan kendisi..ayrıca yanında katana vardı bi tane poz vermeyi ihmal etmedik...:D ayrıca bir iki çizim yaptırdığım mangaka inanılmaz heyecanlanmıştı çizimleri yaparken çok sevimli olduklarını söyleyebilirim heyecanlandıklarında yüzüne kahkaha atmamak için kendimi zor tutmuştum (:P) ve festivali organize eden arkadaşımızın resmini de koyuyorum..oldukça hoş görünüyodu B) mangakaların çizimlerinden bir iki örnekte koyayım.. ayrıca içimde baya bi uhde kalan japonyada çıkan son jump vardı andaç olarak ona çökmeye çalıştım ama vermediler (:D son olarak birçok eksiklerinin olmasına rağmen güzel bir etkinlikti umarım bu ve bunun gibi etkinlikleri daha fazla görebiliriz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 hahaha sedat bomba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 harika Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 gidip görmek lazımmış istanbul'da olsaydım. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Vay anasını be... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Lanet labdan tek devamsızlık bile yapamıyordum yoksa kesin sizle gelirdim ankaradan =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Çok güzel resimler.Zamanım olsaydı ben de gitmek isterdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Sam said: hayatta mononoke izletmem anime'e yeni birisine, daha somut birşeyler olması lazım. Ben Mononoke, Spirited Away gibi şeylerle başladım. Sonra onları andırdığı için Death Note, gerisi geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 death note ile ghibli'nin zerre alakası yok ki. death note'u izleyene kadar anime ile hiç ilgilenmiyordun hatırladığım, ondan şok olmuştum birdenbire naruto vs'ye dalınca sen. (:P) "bu neydi şimdi" yerine "vay be neymiş bu" dedirtmeli ilk izlenen şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 adam o tiple zangetsu getirse yaninda anca kurtarir ama tensa zangetsu olcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sartherien Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 abi cidden süperdi organize edenlerle fln konuştuk bu festivali ayarlamaları tam 2 senelerini almış...kısacası baya kasmıslar ve böyle bi etkinlik tekrar kolay kolay olmaz çok zorlandıklarını belirttiler ayarlamaları yapmak için.. ayrıyetten adamlar süper üni yapmış sırf kantinin orda 3 tane ps3 vardı öğrencilerin kullanımı için ayrıca çok güzel bi kampüstü baya estetik ve rahattı her açıdan... buna değinmeden edemicem ama ünideki bayan arkadaşları takdir ettim gerçekten hepsi fashion tv mankenlerine taş çıkartırlardı.. bayan öğrencilere oranla erkek öğrencilerin azınlıkta kaldığı bir üni olmasıda ayrıyetten dikkatimi çekti...::o içimden ahhh burda okumak vardı diye geçirmedim dersem yalan söylemiş olurum...(:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 bi dahaki hayatında okursun artık sedat :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Üniversitenin süper olmasının ölçününde kantindeki ps3 lerle ölçülmüş olması güzel. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sartherien Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 ölçüm onla değil tabikide sonuçta herhangi bir mekana girdiğinizde ilk göze takılan şeyler vardır bende bunlardan bahsettim...zaten festivalin gerçekleştiği yer tek bir blokta oldu diğer bloklara geçemedik ama derslikler sinema salonları bahçede küçük bir anfiteatr vs herşey çok güzeldi..>:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar