theCio Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Süper Loto'da 6 rakamı tahmin etti ama... 34 milyon TL devreden Süper Loto'nun tarihi ikramiyesini Bursalı bir genç kıl payı kaçırdı. 6 rakamı bir gazetenin internet sitesindeki habere yorum olarak yazan gencin kupon doldurmadığı ortaya çıktı. BURSA - Bursa'da yayımlanan Bursa Hakimiyet gazetesi, dünkü tarihi Süper Loto çekilişinden önce internet sitesinde "30 milyon TL" başlıklı bir habere yer verdi. "Tarantino" takma adlı Gökhan Can Gökdemir, çekilişten saatler önce haberin yorum bölümüne "İşte kazanacak numaralar: 3-5-8-17-39-44" yazdı. Denetimden geçirilen yorumu dün saat 10.32 itibarıyla sayfaya koyan gazetenin Yazı İşleri Müdürü Tayfun Çavuşoğlu, akşamki çekilişte şanslı rakamların aynı rakamlar olduğunu görünce heyecanla Gökdemir'i aradı. Çavuşoğlu'ndan rakamların tuttuğunu öğrenen Gökdemir, kupon doldurmadığı için ikramiyeyi kazanamamanın üzüntüsünü yaşıyor. Bir otomobil fabrikasında bilgi işlem görevlisi olarak çalışan Gökhan Can Gökmedir, Süper Loto ile ilgili haberi okuyunca yorum bölümüne aklına gelen rakamları "öylesine" yazdığını söyledi. "Ben haberlere çok yorum yapan biriyim. Haberi okuyunca da 'muziplik olsun' diye o rakamları yazdım ama kupon doldurmak aklıma gelmedi. O rakamları biraz da kupon dolduranlara bir katkım olabilir düşüncesiyle yazdım. O anda düşündüm ki, 'yorumlar bölümüne ben bir kolon yazsam, diğer kişiler de birer kolonluk rakam yazsa, bir kişi de çıkıp o rakamlardan kupon doldurup oynar'. Rakamları yazdıktan sonra hangi rakam olduğunu bile unuttum ama dün akşam saat 23.00 sıralarında aranınca gerçeği öğrendim. Tayfun bey, Süper Loto çekilişini izleyip izlemediğimi sorunca, ben de 'Oynamadım ki, oynamadığım şeye niye bakayım' dedim. O anda internette yazdığım rakamların şanslı rakamlar olduğunu öğrenince yaşadığım ruh halini anlatamam." LOST'UN HUGO'SU AKLIMA GELDİ Gökhan Gökdemir, yazdığı 6 rakamın da çekilişte çıktığını öğrenince önce üzüldüğünü ancak sonra hayranı olduğu ''Lost'' adlı dizide sihirli rakamları bilen Jorge Garcia'nın canlandırdığı ''Hugo Harley Reyes'' adlı karakterin büyük ikramiyeyi kazandıktan sonra başına gelen kötülüklerin aklına geldiğini söyledi. http://www.ntvmsnbc.com/id/24943898/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 3-5-8 i tutturduk amorti gibi bisey oldu yine oynicam 6 kolon. bu sefer bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 babam da 3-5-8-44 ü tutturdu. hemen altındaki kolonda da 17-39 u tutturmuş hem de.. biz bu iki kolonu birleştirsek diyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 peh o da bir şey mi 5 tutturdum. 39 yazmamıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 ahaha yazık adama ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 İşin daha da acı yanı, hiç kimse ciddiye alıp söylediği numaraları oynamamış :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 halamın sakalları olsaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 bugün güneş gazetesinde okudum bende, şok oldum ya iyiki benim başımama gelmedi ben kafayı yerdim sen kalk bütün rakamları bil sonra git kuponunda başka sayılar yaz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 hurleynin başına gelen kötülükler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 böyle bişey gelse başıma hayattan soğurum. meslek itibariyle parasal beklentim yüksek değik zaten hayattan ama böyle pisi pisine para kaçırmak da koyar sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 hek var orda hek edit 1: ayrıca söylüyorum gelcek hafta çıkacak numaralar; 3-11-13-30-31-47 yerseniz edit 2:biri hatırlatsın da oyniyim lan haftaya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Adamin gonlu zenginmis demekki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 adam iyi teselli bulmus kendine gene lost diye diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar