PZero Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 türkiyede hala erzincan die biyer varmı yada orda yaşayan biri varmı ? nie hiç biz görmüyoruz onları ? neden tv ye cıkmıyor ordakiler ? en son ben küçükken bi deprem oldu daha ondan sonra erzincanlı ne birini tanıdım ne arkadaşım oldu ne bi tv de haberlerde gördüm erzincanda şöle şöle oldu diyen . sizin varmı bildiğiniz erzincanlı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 NASI LAN?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 there is no erzincan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 erzurum var olmaz mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mister Tentacle Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 erzincanı kapattılar kimse yasamıyor orada artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 WATTT al sana erzincan http://forum.paticik.com/read.php?18,3451487,3451487#msg-3451487 dışındanım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Mustafa Sarıgül Erzincanlı. -Metrokseksüel misiniz? -Hayır, Erzincanlıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Steve Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 You reached maximum amount of question marks allowed to use today. In order to have more question marks get a premium account now. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 bende varım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Bi bayburt vardı, de get diye diye kayboldu gitti adamlar 95 ten beri ilk defa adi gecti bugun haberlerde. Cok bahtiyar oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Harbi lan Erzincan napıyo ? Sesimi duyan var mı erzincan alooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 oha lan hiç fark etmemiştim jahfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 ulan nereye gitsem forgiver çıkıyo karşıma, hem aynı bölümde okuyoduk şimdide erzincanlı cıktı adam yeter lan YETER LAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 lan benim bölümde arda diye bir çocuk vardı sen o deilsin di mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 ben erzincanlıyım ilk defa bu yaz gittim futbol takımımın finalleri için . trenle yaklaşık 35 saatlik bi yolculuk yaptım asla unutamam salı sabahı binip perşembe akşamı inmiştik. köyümü fln gördüm dedemin babanemin dogup büyüdüğü yeri. köyün içi hariç her taraf toz toprak kafam kadar bocekler etrafta yaklassan sanki muhabbet ediceklermiş gibi bakıyolardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 bir tane bile kız çıkmadı, topic kitlenebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 hepsini ben kapadım cünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 spark isteyerek mi seçtin metali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 yuh ne deyim bir tek metallerin geri kazanımını sevdim o da çevre müh. yakın sayılır tr de demir kadar diğerleri yaygın olsa alakalı yüksek lisansını bile yapardım 4 senede sadece 2-3 dersi hoşuma giden bölümden tek sempatim bu metalurjiye bitti mi okul senin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 bu arada erzindan deli gibi krom var altın var, demir zaten var topicle alakalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Erzincanda Kemaliye var, kasapları meşhurdur, bir kez Ocak Köyü diye bir köyüne gitme gafletinde bulundum, bildiğin dağın zirvesine köy yapmışlar, helikopter pisti falan vardı köyde. Sonra da Kozluk Çayı'na gitmiştik, insan(?) nasıl rakı içer orada öğrendim. *Erzincanlı değilim, babam Malatya'lı hala bilmem Ocak Köyü'ne neden gittiğimizi zamanında, Avatar'daki hava bükücülerin memleketlerine benziyordu haha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hydebeach Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 al buraya uye ol o zaman erzıncan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 erzurum yönetir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 -Ben erzurumlu bir çay bardağıyam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar