forgiver Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 cardfinans iyi de çekiyo yıllık ücret, nromal kartlara göre daha az tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 card finans go ya karar verdim teşekkürler bilgileriniz için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 bende işte üniversiteli maximum var, limit 300 yetele, otomatik limit arttırımı açık ama çok kullanmama ve limiti doldurmama rağmen arttırmadılar yıllardır teşekkürler onlara =), sanal kartı da açık internet şubesinde. öneririm. ha unuttum nakit avansta var, başta 300'dü sonra 150 oldu ama hiç kullanmadım, kullanmam zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Hsbc hakkında birçok arkadaş haklı , bende zamanında campus olarak almıştım hatta ilk sadece advantage kart olarak çıkmıştı , taksit kartı idi. Sonradan hsbc ile birleşip kredi kartına dönüştürdüler. Ne oldu peki ? Kartı kapadım direk yıllar sonra. Fazla faiz alıyor adamlar. Bu arada card finans go iyimiş isim :) , gt ve gts veya gtx leri var mı :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 HSBC ye 200 yetale borcum var hep 8ytl faiz geliyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
strangegoodby Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 nakit avansın faizi ne kadar iş bankası için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draenyth Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 %4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 cardfinans go card nakit avans 200 ytl'ye kadar %0 faiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 İş Bankası'nı kullanıyorum bende. 1000 TL limitim var. Tek dezavantajı nakit avansı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 iş bankasının öğrenci kartı var bende de limiti 300ytl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar