Dartanian Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 vivavale said: Dartanian said: Abi herifinde suçu yok ki ne bilsin sevgilsi oldğunu :D haklı,sonuçta kendisi sadece arkadaşları görebilecek şekilde ayarlasa facebook unu bu şekilde bi durum olmazdı.neydi bi söz vardı ya iğneyi kendine çuvaldızı başkasına die öle bişi işte.. Bence ayarlasın hatta kapatsın sende facete ilişkisi yok yap anladın sen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 facebook hesabinin olmasi bile insanin basli basina abaza oldugunu gosteriri bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 senin de var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 ahaha şka gibi lan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 açar facebook beni ilgilendiren bişey değil bu, tek bi gıkımıda çıkartmam, nası benım varsa sevgilimde olacak tabiki. ekleyen elemanın fotolara bayıldım paylaştım olay o, gerisi bizim özelimiz hani yorum gereken kısım o değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 var heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 vivavale said: neydi bi söz vardı ya iğneyi kendine çuvaldızı başkasına die öle bişi işte.. en çok bana! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 dostum burasi garbage suan biri bu psotun altinda canakkale savasini analtsa bisey diyemezsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 OogahBoogah said: facebook hesabinin olmasi bile insanin basli basina abaza oldugunu gosteriri bence lol. (boob)Y(boob) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 lan ben ööle bi erkek olsam bırak eklemei, facebook açmaya bile utanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 ahahah şey vardı bi de yıllar önce yonja'da mı ne görmüştüm. bi mağazaya girmiş, giyip giyip fotolar çekmiş face'e koymuş lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 OogahBoogah said: dostum burasi garbage suan biri bu psotun altinda canakkale savasini analtsa bisey diyemezsin abi bi anda unutmuşum garbage da oldumu onun içn böle kastım haklısın :o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 yok o sana demıo, emzik'ten vakit bulduğu zamanlarda bana laf yetiştirmeye çalışıo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 np Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Üff konu nerden nereye geldi.Tartışmaya gerek yok tip harbi komedi benim de başıma gelmişti kıza diyorum konuşmıcaksın o çocukla diyo bana bak gerçekten kıskanmazsın falan.Beni bağlamaz konuşmıcaksın dedim al gör tipi dedi fotorafı bi attı kızdan özür diledim istediğin kadar konuşablirsin onla dedim öyle bi tipti ya zuzaylıydı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 agzimla yazmiyorum ki elimle yaziyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Steve Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Osman has just stolen my sword. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 http://img4.imageshack.us/img4/4329/voyz.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 es ist zeit für reich! wir müssen die Steven ausrotten. es ist zeit für rachel! wir müssen die Steven ausrotten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Steve said: Osman has just stolen my sword. lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 imzanla baş başa bırakıyorum seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 memelerle basbasami birakiosun supersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 evet, ergensin malum. sana göre sağdaki allah soldaki peygamber Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 sende ortam cocugu hergun farkli kizla gezen seks yapmaktan kasiklari moraran bi insansin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 yo hayır, sen öyle düşünüosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar