THARKAS Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 ELİ MOUSE TUTAN HERKESİ BEKLİYORUZ. Hedefimiz 20 dotaciyi bir internet kafede bir araya getirmek. Burada öncden 4 takım kuracaz takimlar dengeli olacak satıs olmiyacak...muhtemelen adeks olan internet kafede turnuva yapicaz. 3 mac ikisini alan kazanir. son stable versiyonda oynanicak backdooru kurallari falan turnuva yerinde anlaticam. odul olayini falan dusunuruz bulusma event bolumunun moduda bi el atsin gerekli ayarlamalari yapalim. katilacakalr assaya mesaj atsin takimlari ona gore ayarliyacaz. takim ayarlamada torba torba olucak yani a torbasinda mesela ben blaq crema ve 1i daha olacak bu 4 kisi ayni takimda olmiyacak. b torbasi bi dusuk seviye. c torbasida kalanlar seklinde. a ve b random olucak c den pick seklinde adam alabiliriz hehe. hadi bakalim listeyi tutalim. 1-THARKAS. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Buluşma modu benim, herhangi gibi bir insamış gibi bahsettin:( Fikir güzel abi de, düzenli dota oynayanların önemli bir kısmı istanbul dışında sanırım. Biz daha istanbul içinde olanları toplayamıyorken böyle bir şey bence çok zor. Yine de olursa gelmeye çalışırım tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 erkinim bende katılabilirim ama pati dışından bi oyuncu alırım takımıma affetmem =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 zaugna bi deneyelim belk icikar olamdi 16 ciksa 4v4 yapariz gene. hakan onu konsutuk burdakilerle disardan oyuncu almiyacaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 gelebilirim ama tarih filan da önemli tabiki. kesin değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 40 tane dota oyniyan adam var patide. sole bi 20-25 kisi cikarsa tarii herkese uygun hale getirmeye calisiriz zaugna ile birlikte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 1-THARKAS 2-Zaugna 3-Blaq 4-barbu 5-ekmek 6-deathlord Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 sina gelsin, farma bağlandıkça kafasına vurmak istiyorum=) ya yazdın abi ama ben garanti vermeyeyim kesinlikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 İstanbulda olsam katılmak isterdim blackchaosu alan kazanır :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crematorium Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Geliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Ben izmir'den konuk yargıç olarak katılamam mı? =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 hatta dahada kotusu 5v5 iki takima kadar inebiliriz. tabi hedef 20 kisi olmadi 16 olmadi 10 olmadi netten devam ehehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Dota vatanı izmirdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 1 saat içinde 20 kişiden 10 kişiye düşmen de süper bence sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Lan varmısınız bizde izmir tayfayı toplayalım kskda bi cafeyi ayarlayalım 20kişi olmadı 16 olmadı 10 :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 ahah belli olmaz kanka ben 16 kisi ciakr diyorum banko ama grucez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 zaman uyarsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 ben net üzerinden katılanlardan olmak istiyorum.nereye başvurucam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Toplayamazsanız şöyle bişi yapalım bence netten hatta daha az lag olucağını düşünerek hamachiden dota atalım takımları önceden belirleyelim bi şekilde kaç kişi çıkarsa,onlara bi ödül verilsin bence güzel olabilir boşa dota atcağımıza hem herkes hırslı oynar hem eğlenriz takımlarda dengeli olur he hacı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 netten olsun biz de oynayalım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 işin içine hırs girerse bir daha patide dota dönmez yalnız ben söyleyeyim. bi de ben nette bile cremanın ağzını yüzünü kırmak istiyorum, karşıma oturursa kan çıkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 ben olursam kimse kimseye bişi yapamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Ya hırs değil ne bileyim biri goblin alıyosa almaz takım herosu alır yani kazanmak istenir gerçekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 döner bıçağıyla gelirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 biz dönmeyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar