xaty Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 konulu, hatta gerçek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 onun mantığı şöyle. yayını veriyor yakalayıp dinliyosun. tr'de de şöyle bir öneği olmuş. cine5 döneminde kızıltoprak'ta bir tv ci yayını deşifre edip (cine5 abonesi) havaya veriyor. dükkanada yazıyormuş, şu frekansda yayın diye. o muhit yakalayıp izliyormuş. kimsede koçum senin yaptığın illegal diyemiyor çünkü açık varmış kanunda mı ne . bunun adam gibi anlatılmış halini bize hoca anlatmıştı ünide. yaptıkları şey ne yasal ne illega. filmi 1 haftada 2 kez izledim, daha gideri var :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 o dedigini giresunda yaptilardi gibi kalmis aklimda bi ara, cunku yerel kanalda maclari gosteriyolardi sadfa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 o gemide yasamak isterdim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 ah o gemide ben de olsaydım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 radio sunshine silinmiş sahnelerden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guden Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 haha çok iyi bölümmüş, dvd de varsa %100 alıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Abi nasıl güzel bir film bu ya, tekrar izleyeceğim resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 film izlicene, otur odevini yap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 sınavda bunu mu sorucak hocalarınız emre? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Ödevlerimde profesyonel yardım alıyorum, Microsoft'la ortak çalışma içerisindeyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 guden said: haha çok iyi bölümmüş, dvd de varsa %100 alıyorum beatles'a +rep yaptıkları bi sahnede var. edit: dvd si 7 tl d&r lerde. ama kalmamış çoğunda. getirtiyorlar ama istersen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 yav said: soundtrackini dinliyorum 3.kez, 37 şarkılık çok güzel bulun indirin http://listen.grooveshark.com/#/playlist/The+Boat+That+Rocked+/25804165 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar