Bone Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 iso dosyası açmak için Virtual CloneDrive kullanıyorum. Her iso dosyasında yapmıyor, sanki belirli spesifik dosyalarda yapıyor bunu. iso dosyasına çift tıkladığımda mount etmiyor dosyayı. Bilgisayarım altında Virtual CloneDrive'a sağ tıkladığımda explorer kilitleniyor. opera, chrome gibi browser açmaya çalıştığımda açılmıyor. görev yöneticisi açmak istediğimde çalışmıyor, sadece sağ altta simgesi gözüküyor. acaba Vista'dan kaynaklanan birşey midir, yoksa pc'deki bir programla çakışma mı yapıyor? kilitlendiği için o sırada sorunun ne olduğunu da göremiyorum. kapatıp açmak zorunda kalıyorum pc'yi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 daemontools kur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 magic disc, daemon tools kur oyle dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Bencede daemon tools kur bu zamana kadar hiç bi problem yaşamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar