Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Diane Kruger[Troy-Helen]

Halfmumi

Öne çıkan mesajlar

*!hastasıdır...*

Paris gibi adama kaçtı işte :P [o ok atıyorsa,bende bislet sürüyom nolmuş yani...]

hay be..76 doğumluymuş...birazcık erken doğsaymışsım,şansım vardı belkii...

Doggy dedi ki, kınıycaksın...

*!kınar*

*!"Hüeaaaa! Elfiiiim beniiiiim" diye ağlar*

Abazalability özelliklerinizi,güzellik üstü bu yaratığın resmi bulunduğu topik dışında tutun lütfen :) [signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow
Always remember;death is only a Begining
UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir!
[29.04.2002-29.04.2004]
Sosyal ağlarda paylaş

guzel bir kizimiz takdir ediyor ayni zamanda da kiniyoruz (ama ne kadar vizyonluk konu onu bilmiorum :P)

*!mutemadiyen kinar*[signature][hline]"Wir aber wollen die werden, die wir sind - die Neuen, die Einmaligen, die Unvergleichbaren, die Sich-Selbst-Gesetzgebenden, die Sich-Selber-Schaffenden." - F. W. Nietzsche[/b]
Futurama - Presented in Doublevision (Where Drunk)
""The thing that bothers me the most is the lying." - George "Gammy" Costanza (a.k.a. Buck Naked)
to pull a homer: to succeed despite idiocy
Sosyal ağlarda paylaş

Derginin konusunu farkettiniz mi bilmiyorum;

"WOMEN AND SEX
Hollywood Lolitas
Prostitutes and their Madams"

Bir de ilk resmine bakınca resmen Natalie Portman zannettim. Onun da benzer bir resmi vardı ordan kaldı aklımda heral[signature][hline]I am the "who" when you call, "Who's there?"
I am the wind blowing through your hair

I am the shadow on the moon at night
Filling your dreams to the brim with fright
Sosyal ağlarda paylaş

Uğruna egeye 1000 gemi indirilen Helen i daha güzel bi kadın olarak beklerdim ben, ki daha güzel bi oyuncu bulunabilirdi. Hatta öyle abartılacak bi olayı yok bence.[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
Sosyal ağlarda paylaş

Gercekten $aka degil yani, Guzel bayan vardir, birde Sexy bayan vardir, bu hatun guzel oke, ama Sexy degil yani. Sexy hatun ariyorsaniz $ole bi Christina Aguilera, Kylie Minouge falan bakin, aradaki farki anlarsiniz, bu hatun yeterince masum duruyor.[signature][hline]- never too old to learn!
Dmx is a member & founder of PA-TSD
Paticik Anti-Thread Saptiranlar Dernegi
Quaxis | Dmx
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Dmx, 18 Mayıs 2004 11:03 tarihinde demiş ki:
Guzel bir hatun ama Sexy degil bence.

said:
axedice, 18 Mayıs 2004 17:03 tarihinde demiş ki:
Uğruna egeye 1000 gemi indirilen Helen i daha güzel bi kadın olarak beklerdim ben, ki daha güzel bi oyuncu bulunabilirdi. Hatta öyle abartılacak bi olayı yok bence.

said:
elma, 18 Mayıs 2004 17:05 tarihinde demiş ki:
ay ne çirkin kız o öle ya.

bkz: uzanılamayan ciğer ve kedi ilişkisi[signature][hline]Tekrar ediyorum, sevişgen geometrik bir şekildir ve çok da güzeldir.

Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış...

ghaldszar, 29 Nisan 2004 15:41 tarihinde demiş ki:
Valla şahsen ben 1 milyon dolar karşılığında BonePARTla bile evlenirim.
Sosyal ağlarda paylaş

sus kedi seni sana bir ömür ciğer yok... yapay mamayla besleneceksin yapay mama

dark sarcasm in the fooruuuummm[signature][hline]Tekrar ediyorum, sevişgen geometrik bir şekildir ve çok da güzeldir.

Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış...

ghaldszar, 29 Nisan 2004 15:41 tarihinde demiş ki:
Valla şahsen ben 1 milyon dolar karşılığında BonePARTla bile evlenirim.
Sosyal ağlarda paylaş

Dmx' in bana gore haklı oldugu bir nokta var o da gerçekten kızın sexy olmaması. Söz gelimi Kylie Minogue denmiş ki Kylie Minogu tüm dünyaca kabul gören bir sexylik abidesi son zamanlarda. Güzel mi derseniz sıkı bir inceleme yaptıgınızda o kdar güzel olmadığı ortaya çıkıyor. Hele bir de boyuna baktığınızda.
Ama Dmx^' in haksız olduğu ir yan var ki kızın sexy olmamasının bir anlamı yok film açısından. Helen dünyanın en güzel kadınıdır ama en sexy kadını değildir. O yüzden oynayan oyuncunun sexy olması değil güzel olması gereklidir. Ama bu noktada Axedice' ye katılmamak elde değil. Madem dünyanın en güzel kadınını canlandıracak biri aranıyordu bari güzel olsaydı. Bence de 1000 gemiyi savaşa sürükleyen kadını daha güzel beklerdim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...