Halfmumi Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 *!hastasıdır...* Paris gibi adama kaçtı işte :P [o ok atıyorsa,bende bislet sürüyom nolmuş yani...] hay be..76 doğumluymuş...birazcık erken doğsaymışsım,şansım vardı belkii... Doggy dedi ki, kınıycaksın... *!kınar* *!"Hüeaaaa! Elfiiiim beniiiiim" diye ağlar*Abazalability özelliklerinizi,güzellik üstü bu yaratığın resmi bulunduğu topik dışında tutun lütfen :) [signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a BeginingUYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! [29.04.2002-29.04.2004] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 guzel bir kizimiz takdir ediyor ayni zamanda da kiniyoruz (ama ne kadar vizyonluk konu onu bilmiorum :P) *!mutemadiyen kinar*[signature][hline]"Wir aber wollen die werden, die wir sind - die Neuen, die Einmaligen, die Unvergleichbaren, die Sich-Selbst-Gesetzgebenden, die Sich-Selber-Schaffenden." - F. W. Nietzsche[/b] Futurama - Presented in Doublevision (Where Drunk) ""The thing that bothers me the most is the lying." - George "Gammy" Costanza (a.k.a. Buck Naked) to pull a homer: to succeed despite idiocy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 bi elf le birliktesin dielm, başlarsa geçen yüzyılda buralar böyle diildi, 50 yıl önce negzl eğlenirdik vs diye konuşmaya kınamaz mısın :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Derginin konusunu farkettiniz mi bilmiyorum; "WOMEN AND SEX Hollywood Lolitas Prostitutes and their Madams" Bir de ilk resmine bakınca resmen Natalie Portman zannettim. Onun da benzer bir resmi vardı ordan kaldı aklımda heral[signature][hline]I am the "who" when you call, "Who's there?" I am the wind blowing through your hair I am the shadow on the moon at night Filling your dreams to the brim with fright Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Guzel bir hatun ama Sexy degil bence.[signature][hline]- never too old to learn! Dmx is a member & founder of PA-TSD Paticik Anti-Thread Saptiranlar Dernegi Quaxis | Dmx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Dmx,bu sözünden dolayı ne demek lazım sana :P Doggy bulaştırmayaydın beni buna :P Bırakamıyorum şimdi günde 3 vakit resmine bakmayı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 oha demek lazım bence dmx e ..[signature][hline]the life is a long and endless game, the matter is how to play Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Liv Tyler daha güzel[signature][hline]I Love Lıv Tyler (Aşkım Liv için) BedaXa.Com IpAdresimNe.Com Matrix Code System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Uğruna egeye 1000 gemi indirilen Helen i daha güzel bi kadın olarak beklerdim ben, ki daha güzel bi oyuncu bulunabilirdi. Hatta öyle abartılacak bi olayı yok bence.[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 ay ne çirkin kız o öle ya.[signature][hline]the life is a long and endless game, the matter is how to play Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Gercekten $aka degil yani, Guzel bayan vardir, birde Sexy bayan vardir, bu hatun guzel oke, ama Sexy degil yani. Sexy hatun ariyorsaniz $ole bi Christina Aguilera, Kylie Minouge falan bakin, aradaki farki anlarsiniz, bu hatun yeterince masum duruyor.[signature][hline]- never too old to learn! Dmx is a member & founder of PA-TSD Paticik Anti-Thread Saptiranlar Dernegi Quaxis | Dmx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Half bendensin hastasıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 çok gzl bi kadın hakkaten ama filmde de şu yukardaki marie claire dergisindeki gibi daha açık tenli daha pürüzsüz olsa daha ii olurdu. ama o zmn da filmi izliemezdik :D[signature][hline]a.k.a "bay bomba" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 said: Dmx, 18 Mayıs 2004 11:03 tarihinde demiş ki: Guzel bir hatun ama Sexy degil bence. said: axedice, 18 Mayıs 2004 17:03 tarihinde demiş ki: Uğruna egeye 1000 gemi indirilen Helen i daha güzel bi kadın olarak beklerdim ben, ki daha güzel bi oyuncu bulunabilirdi. Hatta öyle abartılacak bi olayı yok bence. said: elma, 18 Mayıs 2004 17:05 tarihinde demiş ki: ay ne çirkin kız o öle ya. bkz: uzanılamayan ciğer ve kedi ilişkisi[signature][hline]Tekrar ediyorum, sevişgen geometrik bir şekildir ve çok da güzeldir. Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... ghaldszar, 29 Nisan 2004 15:41 tarihinde demiş ki: Valla şahsen ben 1 milyon dolar karşılığında BonePARTla bile evlenirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Babacum, uzanilamayan ciger ile alakasi yok, zevkler ve renkler tarti$ilmaz, ben o kadini Sexy bulmuyor olay budur.[signature][hline]- never too old to learn! Dmx is a member & founder of PA-TSD Paticik Anti-Thread Saptiranlar Dernegi Quaxis | Dmx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 sus kedi seni sana bir ömür ciğer yok... yapay mamayla besleneceksin yapay mama dark sarcasm in the fooruuuummm[signature][hline]Tekrar ediyorum, sevişgen geometrik bir şekildir ve çok da güzeldir. Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... ghaldszar, 29 Nisan 2004 15:41 tarihinde demiş ki: Valla şahsen ben 1 milyon dolar karşılığında BonePARTla bile evlenirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 yalnız kız harbi öyle aşmış güzel falan değil (bkz. resim 1) ama o mesafeli soğuk bakışları insanı kendinden geçiriyo (bkz. tüm resimler)[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Yok yau alni cok acik bi kerem =P[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 ıykk[signature][hline]the life is a long and endless game, the matter is how to play Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 hatta ıykk x 2[signature][hline]the life is a long and endless game, the matter is how to play Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DonCorleone Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 hatun Fergie dir Black eyed peas deki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 ciddi bi kız black eyed peas teki kız mı.?[signature][hline]the life is a long and endless game, the matter is how to play Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 pardon bu kız olcaktı.. bu kız black eyed peas teki sarısın kız mı[signature][hline]the life is a long and endless game, the matter is how to play Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DonCorleone Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 evet.. ölesine şimdi 1 2 resmini arattırdım ama zaten hatunun nette öle güzel resimleri yok yada ben bulamıorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Dmx' in bana gore haklı oldugu bir nokta var o da gerçekten kızın sexy olmaması. Söz gelimi Kylie Minogue denmiş ki Kylie Minogu tüm dünyaca kabul gören bir sexylik abidesi son zamanlarda. Güzel mi derseniz sıkı bir inceleme yaptıgınızda o kdar güzel olmadığı ortaya çıkıyor. Hele bir de boyuna baktığınızda. Ama Dmx^' in haksız olduğu ir yan var ki kızın sexy olmamasının bir anlamı yok film açısından. Helen dünyanın en güzel kadınıdır ama en sexy kadını değildir. O yüzden oynayan oyuncunun sexy olması değil güzel olması gereklidir. Ama bu noktada Axedice' ye katılmamak elde değil. Madem dünyanın en güzel kadınını canlandıracak biri aranıyordu bari güzel olsaydı. Bence de 1000 gemiyi savaşa sürükleyen kadını daha güzel beklerdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar