sir Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 yazıyı anlamamak için ısrarlı bi çalışma yürütüyosunuz, emeğinize saygı duyuyorum, tebrik ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Law said: Peki insanları neden kömüre, buzdolabına muhtaç hale getirdiniz ?! Kimler getirdi peki ? Türk halkı sen ben doğduğunda da muhtaçtı, şimdi de muhtaç. Değişecek bir durum değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Elbette her zaman vardı fakirlik.Önemli olan sayısı.Sayısı arttı demek istiyor.Toplumun büyük çoğunluğu fakir oldu.Fakirleşti bütün toplum, fakiri daha fakir, orta sınıfı açlık sınırına kaydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Ha o ayrı, Law' un yazdığı mesajda sanki fakirlik yeni çıkmış gibi gösterilmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 blame it on baykal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Greeny said: Ha o ayrı, Law' un yazdığı mesajda sanki fakirlik yeni çıkmış gibi gösterilmiş. Bunu mu anladın sadece yazdığımdan, fakirlik yeni çıkmadı elbet. Bunu akp hükümeti icat etmedi elbette. Ama akp hükümeti döneminde sadece çoşdu ve akp hükümetide birşey yapamadı. Fakir insan kavramından ne anladığınızıda bilmiyorum, sosyal devletse Türkiye (anayasaya göre öyle) insanlara insan haysiyetinden ödün vermeyecek "minimüm gereksinimleri karşılamak zorunda", mesela size bir maaş bağlanır adı işsizlik sigortasıdır ve dilenmek zorunda kalmassınız, devlet size ucuz konut sağlar başınızı sokacak bir yeriniz olur, kömür dağıtmazlar size seçim zamanı her zaman kömürü bulursunuz, bunun içinde herhangi bir partiye oy atmassınız çünkü bu devletin asli görevidir. Avrupadaki fakir insan ile Türkiyedeki biraz farklı, burda fakir insan diyince gelecek kaygısını bırakın hayatta kalma kaygısı güder insanlar. Akp ne yaptı peki ? Sosyal devlet adı altında insanlara kömür dağıtıyor buzdolabı veriyor, bu sosyal devlet gereği yapılan iş değildir bu oy avcılığdır, . Akp döneminde ayyuka çıkdı bu olay orası ayrı. Türk insanı hep fakirdi ne yani bu şimdi buna bahanemi her gelen iktidar bunu bertaraf etmek maksadı ile gelmiyormu iktidara ? Beceremiyorlarsa onlarda bu yanlışın bir parçası olurlar, bırakın becermeyi ama paraları başkalarına peşkeş çekmeyi iyi biliyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 CNN de bi haber gördüm dün. Başbakan Avcılarda hastane açılışına gitmiş. Hani biz seçim için devletin olanaklarını kullanmıyoruz gittiğimiz yerlerde açılış yapıyoruz diyorya sayın başbakan. Şimdi açılış yaptığı hastane zaten aylar önce açılmış. Ama personel eksikliğinden dolayı hasta kabul etmiyormuş. Başbakan gelecek diye apar topar istanbuldaki diğer devlet hastanelerinden hasta nakil edilmiş. Ama bunda AKP nin suçu yok. Kesinlikle baykal suçlu.Bu ülkenin başına ne geldiyse sağ partilerden geldi ama hep solcular suçlu. Yerseniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar