Vodan Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Kesin birisi açmıştır diye düşünüyordum ama madem kimse yazmamış bu da benden olsun bari :) said: Volkswagen Polo’nun yeni nesli 79. Cenevre Otomobil Fuarı’nda tanıtıldı. Scirocco ve Golf ve Yeni Ibiza ile büyük benzerlikler taşıyan Yeni Polo yine de önceki nesillerine atıfta bulunarak karakterli bir tasarıma sahip olmayı başarmış. Yeni Polo, hem yepyeni tasarımı hemde teknolojik yenilikleriyle sınıfının lideri olduğunu bir kez daha kanıtlıyor. Akıcı hatlar, şık ön tasarım ve önceki nesil tasarımlarına atıfta bulunan Polo göze, 1.2 TSI motoruyla da akıla hitap ediyor. 3952 mm uzunluğa sahip olan yeni Polo, şu anki versiyondan 36 mm daha uzun. 1682 mm genişliği ile yine güncel nesle göre (32mm) önemli bir avanataj sağlayan yeni Polo’nun yüksekliği ise 13 mm azalmış. Aracın bagaj kapasitesi ise 280 ile 952 lt arasında değişiyor. Büyük oranda Golf VI'dan uyarlanan iç mekanı ile daha şık bir kabin vaat eden Polo, artan malzeme kalitesi ve aluminyum detaylar ile de B segmentindeki çıtayı yukarıya çekmeyi hedefliyor. Yeni Polo’da 103 HP gücünde 1.2 TSI benzinli ve 90 HP gücünde 1.6 TDI dizel olmak üzere iki yeni motorun yanı sıra Volkswagen'in bilinen diğer motorlarıyla birlikte toplam 7 seçenek müşterilerin tercihine sunulacak. Tüm motorlar 5 ve 6 ileri manuel şanzıman seçenekleri ile görev paylaşımı yaparken opsiyonel olarak 7 ileri DSG şanzıman da Yeni Polo’da satın alınabilecek. Ayrıca yakıt ekonomisi ve çevreciliği ile ön plana çıkan1.6-litre 90 HP TDI BlueMotion versiyonu da ürün gamında yer alıyor. 2010 Volkswagen Polo Cenevre'de 2010 Volkswagen Polo Fotoğrafları Haber: Otokritik.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Ben baya beğendim. Önü yine copy paste ama arka tasarımda eski modellerin tasarımını iyi modernize etmişler. Hatlarındaki kaslar da hoşuma gitti. Yalnız 1.2 TSI 103 HP'ye eyvallahta, 1.6 TDI 90 HP eşeklik olmuş. Heralde VW'nin elde edebildiği en iyi değer değildir diye umuyorum. Bu motorun farklı versiyonlarını da merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Güzel olmuş. Eski polo çok çirkindi bence. Artık markalar belirli bir ön tasarımı bulup, bütün modellerine onun benzerlerini uygulamaya başladılar. Kolaya kaçmak mıdır, markayı ön plana çıkarmaya çalışmak mıdır anlayamıyorum ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Ablog da gormustum gecen gun , harika olmus gercekten vw nin bi onceki serinin tasarimi ne kadar kotuyse yenileride bi okadar guzel olmus. passat cc, scirocco, yeni golf, keza bu polo hepsi cok guzel oluyor. yalniz dizel motor hayal kirikligi vw 1.6 icin durdu durdu kac sene sonra yapti ondanda cikarta cikarta 90 mi cikartmis? 1.2tsi ise torku da yerindeyse cok guzel olmus, vergileriyle turkiyede fiyatida uygun olacaktir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 1.2tsi'nin sanırım 132Nm torku var. Ama işte boş ağırlığı 1070kg falan olduğundan 0-100 için 12,1 s. diyor alaman sayfasında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 3 kapı 1.6tsi motor (varsa tabi) bu araba yanar benim için. Zaten polo manyagıydım daha da bi aşık oldum ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 harika olmus gercekten, almayi bile dusunebilirim gercekten b segmenti gibi durmuyo. honda jazz falan halt etmiş bunun yaninda. 1.2 tsi motor da ilac gibi olmus, karma 4-5lt falandır heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Gayet güzel olmuş. şuanki kasa annemde var iç malzemesi okadar kaliteli değil. İnş bunda düzeltirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Selam, 1.6TDI gerçekten çok cezbedici :) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Polo alasım geldi :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Beğendim... Ama bu dururken neden Golf alayım ki şimdi? Biraz cannibalization olmuş sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Güzel olmuş gerçekten. Golf ün havası da ayrı ama, golf satışlarını baltalamaz bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 bende gazetede okumuştum patide herhalde dana önce açılmştır diyorudm meğer açılmamış 30bin tl ye satılacak yazıyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 30k baz fiyatıysa bu segmentteki bi araba için çok değil mi ya? Opel Corsa, Honda Jazz vb. hep 26k küsürden başlıyor genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 poloya da bakacak olursak 25 den basliyor, 30 diye lanse edilen fiyat orta-ust doluluktaki araclardir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 dizel fiyatı uçuk olmasa iyi olur vw akıllı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 dizele gerek yok benzinlisi de alınabilir ama 130nm tork biraz bayabilir gerçi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 bence inanılmaz güzel olmuş.polo kullanıyorum 2000 model 1.6 otomatik sadece yakıtta sıkıntım var sırf yakıt için değiştirmek istiyorum yoksa inanılmaz memnunum.bunun acaba dizel seçeneğine otomatik vites konabiliyo mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 baya begendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Selam, Zegna sana araba yok :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 niye yau adam doğru demiş, güzel icat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Alın size c.tesi süprizi o zaman. Yeni VW Touareg: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 obaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Mitsubishi outlander geliyo aklıma görünce bu touareg render ını: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar