arcane Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Bu yaz çıkacak tek oyunculu ek paket Postal 2'ye 20 yeni alan, 10 yeni görev ve yeni silahlar ekliyor.(balyoz,tırpan ve fantastik silahlar) Deli danaya yakalanmış zombieler dahil yeni NPCler ve Gary Coleman,Terrorist Zealotlar ve Postal Bebeklerini de içeriyor.,www.gopostal.com
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 ek paket bakımından böyle giderlerse sims den bi farkları kalmıcak bunların ha.[signature][hline]I am a vision, I am justice Never thought that I could love Living in shadows, faded existence It was never good enough The first Levie of Paticik
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 sims den farkı sims in 5 de 1 i kadar ek paket çıkarmaları ve daha fazla yenilik getirmesi.oyunların niteliğini kıyaslamicam bile.. ilk expansion sırf multi için bile alınırdı zaten asıl amaç oydu.bunda ise yenilikler yukarıda yazıyor bence almaya kesinlikle değer.aksini düşünen sims oynasın :D
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 sims'de adam öldürebiliyor muyuz? :D[signature][hline]Vote Mr. Bilbo For President
Zerokull Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 abi adamın etrafını çitle ör dursun ölece 2 gün falan dayanabiliyor sonra melek oluyor ahahha mezar taşı yapıp satmaca wardı hatta bir mezar taşı 50$ :D evlenip evlenip öldürüp kısa yoldan para kazanmaca wardı :D[signature][hline]Ya iyi tamamda Hepimiz Yalova Çocuğuyuz. Ne gerek var kavgaya
Durotan Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 buyrunuz elcağızımla yaptığım bi postal 2: aw videosu. yönetmen: durotan oyun: postal 2 aw seri katil: ed gein kurbanlar: şanssız insanlar müzik: my plague (aslında klasik müzik olucaktı) http://www.youtube.com/watch?v=xrZYbfZHMaQ bu parçalanma efektleri normal postal 2'de yoktu. artık aw ek paketiyle insanları bağırsaklarına kadar deşebiliyoruz. evet bağırsak, kesilen bedenden düşen bağırsak parçalarına dikkat çekerim videoda. afiyet olsun. [ Mesaj 09 Eylül 2007, Pazar - 01:18 tarihinde, Durotan tarafından güncellenmiştir ]
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 acaba yine hiç şiddet kullanmadan bitirebilicekmiyiz oyunu
Eternalus Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 daha fazla kan isteyenler benim açtığım topiğe bakınız. postaldı adı aratın gelir. modlarını da takip ediyorum kill all emos diye bi mod çıkacak tarihi belli değil gerçi ama. deli gibi gülecez sanırım bi yandan da adam öldürürken :D
Durotan Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 ben cd'cide postal 3 zaten gördüm dvd olarak. içine kesin rus'lu filan koymuşlardır. daha oyun yok nereye çıkıyo dedim görünce.
Öne çıkan mesajlar