roket adam Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 dinamoda neden hep ingilizce konuşuluyor ya? harbi merak ettim.
roket adam Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 cevap versenize lan allahsızlarf.
xwhiplashx Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Eğer benim düşündüğüm fm den bahsediyorsan ingiltere'nin radyosu Virgin Radio gibi. Demek ki Türkiye'de bir yayın ekibi olmayabilir bilemiyorum ya da direk sadece tek bir noktadan yayın yapılıyordur bu kanalda.
xwhiplashx Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 http://www.dinamo.fm/dinamo_wmp3.asx
roket adam Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Yok yav Türk kanalı bu, Fuchs hatta başındaki eleman, Türk. Netten dinleniyor, iTunes Radio/Electronic kısmından da dinlenebiliyor.
xwhiplashx Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 demek ki DJ'yleri yurt dışından seçmişler ?
sesu Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 yurt dışına da yayın yapıyorlar çünkü ben burdan itunes da dinleyebiliyorum dinamo istanbul's finest indie, electronic radio station tarzı birşey yazıyor hatta açıklamasında da
Öne çıkan mesajlar