Laraken Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Epik Artemis: dedektif popil Archangel: yok ihtiyacım sağolun Archangel: :P Archangel: nabin la Epik Artemis: nabam la geldim eve rakı içiom Archangel: baymıcak di mi bu espriler seni hiç :D Epik Artemis: espri değil olm Epik Artemis: bünyeyi kandırmaya çalışıom Epik Artemis: bozma Archangel: hee iyi o zaman Archangel: benim de dün içtiğim viski deliydi Archangel: 12 years bekletilmiş şişeyi açtım sonunda Archangel: hali sahanın üstüne deli gitti valla sıcak duştan sonra Epik Artemis: ohh valla nefis olmuştur Epik Artemis: beraber içeydik keşke Epik Artemis: da ben de vodka burn takılıodum dün Epik Artemis: karıştıramazdım evet Epik Artemis: aha yavaş yavaş kafam güzel oluo la :D Archangel: e yani Archangel: mundar etmemek lazım viskiyi Epik Artemis: ahauah inandı mal bünye :D Archangel: :D:D:D Archangel: olm gecenin sonundaki mal da iyiydi Archangel: tek fırt mek fırt ama Archangel: taşak yaptı benim kafayı:D Epik Artemis: oha dur sulu kuru karıştırmiim şimdi :D Epik Artemis: ahauah eğlendim lan :D Archangel: susuz iç olm rakıyı Archangel: şalgamla :P Archangel: :D:D: Epik Artemis: olm şalgam içsek Epik Artemis: acaba bünye eskiyi hatırlar mı Epik Artemis: kafamız güzel olur mu berkcan Archangel: ahaha Epik Artemis: bana bunun cevabını ver Archangel: 8 litre içersek kişi başı Archangel: deli oluruz valla Epik Artemis: yok olum bence Epik Artemis: bizim vücut Epik Artemis: kötü günler için Epik Artemis: kana karışmamış alkol barındıyor Epik Artemis: depo gibin Epik Artemis: onu açığa çıkarmamız lazım Epik Artemis: ama nasıl Epik Artemis: off gece gündüz bunu düşünüyorum Archangel: olm deve olaydık hörgüçlere depolardık la Epik Artemis: reenkarnasyon varsa deve olmak istiyorum Epik Artemis: şaka yaptım Epik Artemis: deve meve oluruz cidden şimdi ak Archangel: lol Archangel: karı olak lan Archangel: bi de onu deneriz Epik Artemis: olum bu halimiz hatırlarsak Epik Artemis: karı olduumuz zaman Epik Artemis: en kralından kevaşe oluruz Epik Artemis: çok sakat Archangel: ne olcak amk ne de olsa reenkarnasyon varmış diyip bi dahakine rahibe oluruz :P Epik Artemis: olum fare bile oluruz ama rahibe olamayız :D Epik Artemis: kesin veririz ak :D Archangel: olm hiç olmadı rahip e veririz Archangel: o daha az yazıyormuş Archangel: gündüz tarifesi misali :P Epik Artemis: ahauah kanka gece tarifesi çalışmayalım zaten Epik Artemis: DAĞA KALDIRIN BİZİ Archangel: :=) Epik Artemis: karı olmayak lan Epik Artemis: nerd olak Epik Artemis: bakalım o halde karı kızla aramız olabilecek mi Archangel: olamayız genç merak etme yok reenkarnasyon Archangel: ahaha Epik Artemis: not falan veririz lan kızlara Archangel: nerd hatuna çarpıp Archangel: kitaplarını yere düşürürüz Archangel: sonra belki şanslıyşak Archangel: kitapları kaldırırken bi boklar olur Archangel: :P Epik Artemis: nerd olursak tek kaldıracağımız şey kitaplar olur olum zaten Epik Artemis: çok fena Archangel: :D Archangel: olm Archangel: ama şu var Archangel: nerd olunca Archangel: ihtiyacın olmuyor Archangel: aramıyonki amk :D Epik Artemis: default hamamcı adamlar ak Archangel: lol Epik Artemis: dur lan koyacam bunu foruma Epik Artemis: :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Bunu okuyacağımıza inandın mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Giovanni said: Bunu okuyacağımıza inandın mı ? Rofl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 hala inancımı yitirmedim. sen okuma ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 inadına okuyacam o zaman haehaeuo sctn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 okuyanı marduk dürtsün(poke). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Peter said: abi okumuyoruz, gülmüyoruz koymayın msn loglarınızı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Ben biraz okuyup güldüm noolcak şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 said: Archangel: 12 years bekletilmiş şişeyi açtım sonunda şuraya geldikten sonra bıraktım yıl demeye çok üşenmiş heralde arkadaşın. galiba archangel arkadaşın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 okumadım ama merak ediyorum şu anda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Pay küf olayları diyorsun; arıyorum polisi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 vay be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 kermit said: said: Archangel: 12 years bekletilmiş şişeyi açtım sonunda şuraya geldikten sonra bıraktım yıl demeye çok üşenmiş heralde arkadaşın. galiba archangel arkadaşın aramızda muhabbet ciğerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 BloodyBeast said: Peter said: abi okumuyoruz, gülmüyoruz koymayın msn loglarınızı yine olursa yine koyacam : ( banane olum sizden koyasım geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 kermit said: said: Archangel: 12 years bekletilmiş şişeyi açtım sonunda şuraya geldikten sonra bıraktım yıl demeye çok üşenmiş heralde arkadaşın. galiba archangel arkadaşın oha nan.archangel olduğunu nereden anladın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 gayrimeşru mu kovalıyosunuz nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 okudumda ne olaki bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unleashanger Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 okumadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Xenocide said: okudumda ne olaki bu? pipi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 abi bebekler uzaylı gibi garip canlılar.. kafaları falan kocaman ve hep garip bakıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 olum bıraktım atarı alkolü, ne istekliymişsiniz la. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 .d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar