Laraken Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Epik Artemis: dedektif popil Archangel: yok ihtiyacım sağolun Archangel: :P Archangel: nabin la Epik Artemis: nabam la geldim eve rakı içiom Archangel: baymıcak di mi bu espriler seni hiç :D Epik Artemis: espri değil olm Epik Artemis: bünyeyi kandırmaya çalışıom Epik Artemis: bozma Archangel: hee iyi o zaman Archangel: benim de dün içtiğim viski deliydi Archangel: 12 years bekletilmiş şişeyi açtım sonunda Archangel: hali sahanın üstüne deli gitti valla sıcak duştan sonra Epik Artemis: ohh valla nefis olmuştur Epik Artemis: beraber içeydik keşke Epik Artemis: da ben de vodka burn takılıodum dün Epik Artemis: karıştıramazdım evet Epik Artemis: aha yavaş yavaş kafam güzel oluo la :D Archangel: e yani Archangel: mundar etmemek lazım viskiyi Epik Artemis: ahauah inandı mal bünye :D Archangel: :D:D:D Archangel: olm gecenin sonundaki mal da iyiydi Archangel: tek fırt mek fırt ama Archangel: taşak yaptı benim kafayı:D Epik Artemis: oha dur sulu kuru karıştırmiim şimdi :D Epik Artemis: ahauah eğlendim lan :D Archangel: susuz iç olm rakıyı Archangel: şalgamla :P Archangel: :D:D: Epik Artemis: olm şalgam içsek Epik Artemis: acaba bünye eskiyi hatırlar mı Epik Artemis: kafamız güzel olur mu berkcan Archangel: ahaha Epik Artemis: bana bunun cevabını ver Archangel: 8 litre içersek kişi başı Archangel: deli oluruz valla Epik Artemis: yok olum bence Epik Artemis: bizim vücut Epik Artemis: kötü günler için Epik Artemis: kana karışmamış alkol barındıyor Epik Artemis: depo gibin Epik Artemis: onu açığa çıkarmamız lazım Epik Artemis: ama nasıl Epik Artemis: off gece gündüz bunu düşünüyorum Archangel: olm deve olaydık hörgüçlere depolardık la Epik Artemis: reenkarnasyon varsa deve olmak istiyorum Epik Artemis: şaka yaptım Epik Artemis: deve meve oluruz cidden şimdi ak Archangel: lol Archangel: karı olak lan Archangel: bi de onu deneriz Epik Artemis: olum bu halimiz hatırlarsak Epik Artemis: karı olduumuz zaman Epik Artemis: en kralından kevaşe oluruz Epik Artemis: çok sakat Archangel: ne olcak amk ne de olsa reenkarnasyon varmış diyip bi dahakine rahibe oluruz :P Epik Artemis: olum fare bile oluruz ama rahibe olamayız :D Epik Artemis: kesin veririz ak :D Archangel: olm hiç olmadı rahip e veririz Archangel: o daha az yazıyormuş Archangel: gündüz tarifesi misali :P Epik Artemis: ahauah kanka gece tarifesi çalışmayalım zaten Epik Artemis: DAĞA KALDIRIN BİZİ Archangel: :=) Epik Artemis: karı olmayak lan Epik Artemis: nerd olak Epik Artemis: bakalım o halde karı kızla aramız olabilecek mi Archangel: olamayız genç merak etme yok reenkarnasyon Archangel: ahaha Epik Artemis: not falan veririz lan kızlara Archangel: nerd hatuna çarpıp Archangel: kitaplarını yere düşürürüz Archangel: sonra belki şanslıyşak Archangel: kitapları kaldırırken bi boklar olur Archangel: :P Epik Artemis: nerd olursak tek kaldıracağımız şey kitaplar olur olum zaten Epik Artemis: çok fena Archangel: :D Archangel: olm Archangel: ama şu var Archangel: nerd olunca Archangel: ihtiyacın olmuyor Archangel: aramıyonki amk :D Epik Artemis: default hamamcı adamlar ak Archangel: lol Epik Artemis: dur lan koyacam bunu foruma Epik Artemis: :D
Masticore Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Giovanni said: Bunu okuyacağımıza inandın mı ? Rofl
Laraken Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 hala inancımı yitirmedim. sen okuma ama.
Giovanni Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 inadına okuyacam o zaman haehaeuo sctn
Laraken Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 okuyanı marduk dürtsün(poke).
BloodyBeast Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Peter said: abi okumuyoruz, gülmüyoruz koymayın msn loglarınızı
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Ben biraz okuyup güldüm noolcak şimdi?
kermit Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 said: Archangel: 12 years bekletilmiş şişeyi açtım sonunda şuraya geldikten sonra bıraktım yıl demeye çok üşenmiş heralde arkadaşın. galiba archangel arkadaşın
RabbiT Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Pay küf olayları diyorsun; arıyorum polisi..
Laraken Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 kermit said: said: Archangel: 12 years bekletilmiş şişeyi açtım sonunda şuraya geldikten sonra bıraktım yıl demeye çok üşenmiş heralde arkadaşın. galiba archangel arkadaşın aramızda muhabbet ciğerim.
Laraken Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 BloodyBeast said: Peter said: abi okumuyoruz, gülmüyoruz koymayın msn loglarınızı yine olursa yine koyacam : ( banane olum sizden koyasım geldi.
Archangel_ Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 kermit said: said: Archangel: 12 years bekletilmiş şişeyi açtım sonunda şuraya geldikten sonra bıraktım yıl demeye çok üşenmiş heralde arkadaşın. galiba archangel arkadaşın oha nan.archangel olduğunu nereden anladın
Laraken Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Xenocide said: okudumda ne olaki bu? pipi
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 abi bebekler uzaylı gibi garip canlılar.. kafaları falan kocaman ve hep garip bakıyorlar
Laraken Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 olum bıraktım atarı alkolü, ne istekliymişsiniz la.
Öne çıkan mesajlar