Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

UEFA: Hamburg SV - Galatasaray 12.03.09 @ 19.00

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

Khelben said:
Zegna said:
yuru be fede :D

şurda 5 sayfa önce rica ettik ortamı germe diye ya..

bu mesajın ortamı gerdıgını dusunuyorsan sana dicek bisiyim yok. 2 kere oku filan. yada atma mesaj.

mac istatistikleri
------ ------ ----- hamburg gs
toplam sut ------ 20 ------ 7
isabetli sut ---- 8 ------ 1
gol pozisyonu ------ 8 ------ 2
faul ------ 18 ------ 14
ofsayt ------ 0 ------ 2
korner ------ 8 ------ 0
orta ------ 24 ------ 11

sert uslup filan yazmıyorum, kendi fikrimi soyluyorum. Ve Galatasarayin hamburg macında 1-1 lik skorun şans oldugunu dusunuyorum, istatistiklerde bunu gosteriyor. dusuncelerimi soyleyemiyecekmiyim?
babanızın yerimi bura yok germeyin filan?

sert uslup, benim yazıma adam gibi cevap veremeyenleredir. ve acık sekilde soyluyorum bu sekilde devam edenler, konuyu kişisel saldırıya cevirmeye calısanlarıda anında bolumden ucuracagımı soyliyim.

2 tane GSli mod almamız onlara guvenımızın tam olmasındandır, sizin kendı kahvehanemızmıs gıbı davranmanız icin değildir.
Sosyal ağlarda paylaş

abicim neden şans olduğunu düşünmüyo gsliler ben anlamıyorum. ben de gsliyim. ilk yarı iyi oynadık, az pozisyon verdik tamam. ikinci yarı noldu. bi kırmız yedik, bi gol yedik. hem sistem dağıldı hem moraller dağıldı. arda koşamıyodu bile yorgunluktan. adamlar kaçırdı bi sürü pozisyon. bunlar şans işte abi. bunun kötü bi tarafı da yok ki. ikinci maçı alırsın iyi oynayıp, şansı değerlendirmiş olursun.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi ben şansa falan inanmıyorum, hayatın her aşamasında.

Sen uğraşmaz, çabalamazsan olmaz zaten birşey. Hala da şans diyorsanız Nondanın kaçan golüne bakın. Golü atsa skor 1-2 olacak, takım hemen arkasından gelen topla 10 kişi kalmayacak vs vs. Ha ama pardon, sizin mantıgınıza göre Nonda becereksiz ama Hamburglu forvetler şanssız.
Sosyal ağlarda paylaş

chealse macımı mrlevie?

3d0, uzamasın konu kalpler kırılmasın, o kadar sacma yazıyorsunkı kaldırıp kaldırmamakla alakası yok.
"89 dakika hiçbir takım hiçbir takımı ezemez mahalle macı deil bu." diyen adamla futbol zaten konusulmaz.

buyuk kalite farklari var artık klupler arasında.

acmıcaksan topic konuyu kapat, yada ben kapatayım.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...