khala Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Ali Sami Yen'deki maça kimler geliyor gençler hadi görelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 20 sinde İstanbul'dayım peh:)...Kaçırdık maçı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 fotomaç ahahhahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Khelben said: Zegna said: yuru be fede :D şurda 5 sayfa önce rica ettik ortamı germe diye ya.. bu mesajın ortamı gerdıgını dusunuyorsan sana dicek bisiyim yok. 2 kere oku filan. yada atma mesaj. mac istatistikleri ------ ------ ----- hamburg gs toplam sut ------ 20 ------ 7 isabetli sut ---- 8 ------ 1 gol pozisyonu ------ 8 ------ 2 faul ------ 18 ------ 14 ofsayt ------ 0 ------ 2 korner ------ 8 ------ 0 orta ------ 24 ------ 11 sert uslup filan yazmıyorum, kendi fikrimi soyluyorum. Ve Galatasarayin hamburg macında 1-1 lik skorun şans oldugunu dusunuyorum, istatistiklerde bunu gosteriyor. dusuncelerimi soyleyemiyecekmiyim? babanızın yerimi bura yok germeyin filan? sert uslup, benim yazıma adam gibi cevap veremeyenleredir. ve acık sekilde soyluyorum bu sekilde devam edenler, konuyu kişisel saldırıya cevirmeye calısanlarıda anında bolumden ucuracagımı soyliyim. 2 tane GSli mod almamız onlara guvenımızın tam olmasındandır, sizin kendı kahvehanemızmıs gıbı davranmanız icin değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 boş kaleye gol atabilecek forvet alsalarmış o zaman. :p nonda kaçırınca becereksizlik, petric kaçırınca şanssızlık. meh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 istatistikler ortada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 ha bide kaleyi tutan topların kaçmasıda kaleci yeteneği değil, şans tamamen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 direkten donen top da şans değil sana gore. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 abicim neden şans olduğunu düşünmüyo gsliler ben anlamıyorum. ben de gsliyim. ilk yarı iyi oynadık, az pozisyon verdik tamam. ikinci yarı noldu. bi kırmız yedik, bi gol yedik. hem sistem dağıldı hem moraller dağıldı. arda koşamıyodu bile yorgunluktan. adamlar kaçırdı bi sürü pozisyon. bunlar şans işte abi. bunun kötü bi tarafı da yok ki. ikinci maçı alırsın iyi oynayıp, şansı değerlendirmiş olursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 yok cunku GS yi elestiremicez biz, elestirince verilen abuk subuk cevaba sert tepki verincede, ortamı germe filan demeler filan. valla baya ilgincisiniz, en iyisi buraya 5 6 mod filan koymak 24 saat binsinler tum uyelerin tepesine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Zegna said: istatistikler ortada? Bordo'yu da şansla elemiştik burdakilere göre, istatistikler başka diyor ama? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 direkten dönen top şans bile olsa, bir pozisyonla 90 dakikayı mı değerlendiriyosun. ha eğer kaçırmaları bizim şansımızsa, bizim defansın hatasıda onların şansıdır. adamların forvetleri kötü oynadı,siz buna şans diyosunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
3d0 Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 boş konuşmayın hangi takımda kac tane kewell var dunya uzerinde ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Abi ben şansa falan inanmıyorum, hayatın her aşamasında. Sen uğraşmaz, çabalamazsan olmaz zaten birşey. Hala da şans diyorsanız Nondanın kaçan golüne bakın. Golü atsa skor 1-2 olacak, takım hemen arkasından gelen topla 10 kişi kalmayacak vs vs. Ha ama pardon, sizin mantıgınıza göre Nonda becereksiz ama Hamburglu forvetler şanssız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 3d0 said: boş konuşmayın hangi takımda kac tane kewell var dunya uzerinde ? asıl sen bi bos konusma konuyla alakalı mesaj at yada atma. masq, 90+ da son dakka golude şans değil peki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Değil abi evet. Nasıl 10. saniye golü şans değilse, 90+ golü de şans değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 masq cok ugrasır cabalarsın bir kaleci hatasında dunya kupasını kaybedersin. yada 89 dakika ezdigin takımin bir sutu kıca basa carpar gol olur. bu yokmu futbolda? ve bu sans degılmı mesela sizce? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
3d0 Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 89 dakika hiçbir takım hiçbir takımı ezemez mahalle macı deil bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 sen bunu topic acta orda tartısalım 3d0. bakalim ne dicekler uyeler. konuyu saptırma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
3d0 Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 sana kalsa her yazdıgım saptırma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 3d0 bak ne diyorum, git topic ac bu topicte bunu tartismicaz. kac kere yazmam gerek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
3d0 Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 ne acıcam konu ne 2 cumlemı bıle kaldıramıosun sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 hmm fenerde deividin geçen sene attığı gol (uzaktan şut) da şans o zaman? no offence. bunu cidden soruyorum bok atmak için değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 chealse macımı mrlevie? 3d0, uzamasın konu kalpler kırılmasın, o kadar sacma yazıyorsunkı kaldırıp kaldırmamakla alakası yok. "89 dakika hiçbir takım hiçbir takımı ezemez mahalle macı deil bu." diyen adamla futbol zaten konusulmaz. buyuk kalite farklari var artık klupler arasında. acmıcaksan topic konuyu kapat, yada ben kapatayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 evet. ama golden bahsediyorum. maçtan değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar