eisenheim Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 başlığa gerizekalılar yazıcaktımda ban man yeriz ne gerek var.. nyse konuya geliim ben dün işim gereği iki ailenin evine gittim ve bitanesinin 6 bin TL ile bir ay boyunca geçinemediğini gördüm dalmamak için kendimi zor tuttum ! yani geliri 6 bin gideri daha fazla bu salakların.. giderinin daha fazla olmasının sebebide karı koca iki araba alıyo biri 0 km. dieri 2007 model. kadının pasta hobisi var filan..kocasıda kol düğmesi koleksiyonu yapıyo aldıkları hiç bişey ucuz değil.. bide en az kazandıkları para 6..yani adam pirimle filan çalışıyo ve bu para dahada yükseliyo 2. aile= bu evin kadını çok çekici ve bakımlı+rahat (kütür kütürdü yani..) adamda kadının babası gibi.. evde 22 aylık şirinmi şirin bi eleman..Evin babası çocuğun dedesi gibi duruyo..eve 8-9 bin para giriyo ve bunların bütün kredi kartlarına filan borcu var.oturdukları ev kendilerinin.kadın güzellik uzmanı filan..kriz ayağına yamulduk diyolar filan..onlarada dalmamak için zor tuttum kendimi.. nasıl bukadar düşüncesiz olabiliyolar anlamıyorum.. millet asgari ücretle 4kişilik ailesini geçindirmeye çalışıyo bu aptallar okadar parayla bırak geçinmeyi bankalara borç takıyolar.. garbıça açılmış en uzun konu oldu sanırsam :D sdfsdaf kesin taşınır bu..yada fazla uzun olduğundan kilit filan yer :D dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 ula bizim aylık gelirimiz yok geçiniyoruz yine aehfueaha:D ayrıca milf için SS or didnt happen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 abi garbage'e açmayın şöyle topicleri yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c.m.w Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 usta senin meslek ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mobi Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 bayılıyorum kütür kütür lafına , yağlarım erıyor duyunca bile evet yalnızım bu aralar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 elalemin evli kadını hakkında da böyle yorumlar yapılmasa keşke. yolda yürürken sevgilsi yanında olan kıza öküz öküz bakmaktan farkı yok. allam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Denn Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 c.m.w said: usta senin meslek ne işportacı anketör jigolo bunlardan biri olma ihtimali var:p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 arkadaş evlere gidiyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 mobi said: bayılıyorum kütür kütür lafına , yağlarım erıyor duyunca bile evet yalnızım bu aralar +1 ve milf için resim piliks. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 jigolo bence.tabi ücretini alacak verememiş aileler zararda oldukları için sdgç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Denn said: c.m.w said: usta senin meslek ne işportacı anketör jigolo bunlardan biri olma ihtimali var:p naptın hocam ya :D sdf sesçiyim ben ses mühendisi olunca bırakcam bu işleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 müşterilerinin fotosu yok mu arkadaşım.çeksene ?asddfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 krizdeyizdesin muhtemelen bu durumda ehua. boomculara sesçilere saygım sonsuz. bugün çektiğimi bir sesçiler anlayabilir, kolay gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 eywallah burto :D sdf naptın merak ettim kadının resmini bidaha gittiğmde çekerim ama sinem kobalı beğenmeyen insanlar onuda geçtim adrianayı beğenmeyen insanlar var burda :D kadınıda beğenmezler kesin.. :D ben yinede resmini halledicem inşallah :D ps. okadarda milf deil :D teen gibi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 biz de eve sesçi çağıracaktık da gerek görmedik çağırmadık.. dizi falan mı çekiyonuz? bi de gece gece "mithat! mithat! uyan mutfaktan bi ses geliyor!!" geyiğinin en yakışacağı adamlar sesçiler. ses etmesek bile çok severiz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 eve sesçi çağırman ne la :D sütçü yada tüpçü çağırır gibi :D sdf parti filanmı verdiniz evde ? kayıtmı yaptınız nedir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 boom tuttum koşturdum ettim sesle ilgilendim 3 saat. şu an ayağa kalkamıyorum, kollarım zaten 10 cm kalkabiliyor maksimum asfsd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 sendemi sesçisin ? ödev filanmı şeyttin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 yok okulda bişeyler çekiyorduk derste, bu sefer bana bu iş düştü. sanmıyorum ki bir daha yapayım. kız işi değil ayrıca, bana kız işi diye kakaladılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 eisenheim said: eve sesçi çağırman ne la :D sütçü yada tüpçü çağırır gibi :D sdf parti filanmı verdiniz evde ? kayıtmı yaptınız nedir ? ne biliim.. "dün işim gereği iki ailenin evine gittim " diyince normal, ailecek çağrılan, pikniğe falan götürülen bişi sandıydım ben.. said: -bizim kapılardan bi ses geliyor. gıcırdıyor böle.. bi de yerdeki döşemeler çok pis ses yapıyor + O_0' sonra vazgeçtim.. hem kapı ses yapmıyor hem de döşeme... ondan sonra bi efenkt uzmanı efektçi çağırmayı düşündüm said: -bizim kapılar böle gıcırdayarak açılsa.. yerdeki döşemeler de çok pis gıcırdasa. ama ben millete arkadan yaklaşırken hiç ayak sesi çıkmasa! nası olur? korkutucu olmaz mı! +O_0! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 hey allahım ne hanzo adamlar var ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 @dasaa ne kullanıyosun dostum.. herneyse çok etkiliymiş.. sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Sesleri Alan Erkan Esenboğa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 bidakka ya sesçi ne iş yaparki? daha doğrusu evde ne iş yapio? 7.1'in yerlerini fln mı ayarlio?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar