aquila Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 kizin yuz cografyasi cok fena, ama guneye inildikce yazlar sicak ve atesli gecebilir gibi.
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 http://img2.blogcu.com/images/d/u/y/duyguefe/billur_yazman.png Ahah merak ettim kimmiş billur yazman diye, funlarına sevgileriyle yollamış bu fotoyu, ilahi google. Ahah alltaki site ismi de iyiymiş, eylemcileracemi.femaleclub.net
utopia Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 yavrım <3 akila sen ben negzel durmuşuz farkında mısın nihan?
burtonesk Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 aa evet lan eski güzel günlerdeki gibin <3
Buyse Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 bir türk kızına öyle kek yemeği yakıştıramadım. edepli ahlaklı çatal bıçakla yer bir asena. paylaşımın için sağol kandaşım.
Gkgokhan Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Ne pis bi ağız yüzdür lan o kızdaki. Karıyı yemeğe çıkarsan utancından ölürsün. Buna taze fasulyeyi vericen yicek abi. Kek çok bi lüküs..
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 sanki sizin kız arkadaşınızdan daha güzel sanırım başka diyecek bişeyim kalmadı bu konu hakkında
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Ardeth said: sanki sizin kız arkadaşınızdan daha güzel sanırım başka diyecek bişeyim kalmadı bu konu hakkında burda duygu ve düşüncelerimi ifade edememişim, sanki sizin kız arkadaşınız daha güzel demek istemiştim
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 sanki sizin kız arkadaşınızdan daha güzel demek istedim
Öne çıkan mesajlar