Dragonmax Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 eğer siyah ekran alıyosan, direk ekran kartı tükenmiş demek. driver update kurtarmicaktır. en fazla oyun arayüzüne girmeni sağlar. ordan da görsel ayaralrı minimuma alırsın. ama oyuna girermi bilemem. girse bilee ilk girdiğin an çıkacak olan ingame video da yine siyah ekran alıcaksın. tabi bu arada, şöle bi çözüm de var. ingame videoları oyun klasöründen bi takım ayarlar yaparak iptal edebilirsin. bu şekilde de %3 ihtimalle oyunu oynama şansın var. allah yardımcın olsun :) ya da git 150TL ye al bi ekran kartı sen de kurtul ben de eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 system requirementsta 256 mb yazıyo bende 512 radeon x1650 var.Agp çünkü :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyxantar Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 NFS Under Cover'ı oynayabiliyo muydun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Bende de siyah ekran çıktı. Son sürücülü 8800 var. Oyunu edinme şeklimizden olabilir tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 RLD saolsun :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 8800 kullanıcıları için şöyle bir çözüm buldum, ama bunun için menüleri görmek lazım sanırım, klasörden değiştirilebileceğini sanmıyorum. said: Guys in the graphics settings switch to Anisotropic Filtering from the default Trilinear, that did the trick for me. I'm running it on a 8800GT. Cheers! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Çözüm : Oyunu Win 98 uyumluluk ile çalıştırın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 olmuş mu bu oyun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 oynayamamışlar ki :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 NFS 2 SE indirin de oynayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Kısa kısa yazayım. Oyun tam bana göre, ben kimim? Sim özürlü biri. Oyun ne nfs ne de tam bir sim, arada birşey ki bu benim için bir artı. Alışık olduğumuz araba alma, para biriktirme, upg. ler, customize lar yine var tabiki. Oyun mekaniğini anlatmayayım çünkü çok şey var. Sürüş tekniğinize göre oyun size bazı asistler açıyor. Şöyleki, yol üzerinde oklar var, bunlar yeşilse iyi gidiyorsunuz, sarıysa alamayabilirsiniz virajı, kırmızıyla fren yapmanız lazım gibi. Bu oklar en düşük iki seviye profilde var. En düşükte hız ve fren için yardım ediyor, bir üstünde sadece fren için. Süperseniz yardım falan yok. Profili bir yarışlık bir trial a sokarak karar veriyor oyun. Tabi uymak zorunda değilsiniz, istediğiniz şeyi değiştirebilirsiniz. Bu yardımlar dışında mesela, hasarın sadece görsel olması var,tersi durumda arabanın performasına direk etki ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Bu arada eksik yazmışım, fren asistinde, eğer fren yapmanız gereken bir yerde yapmıyorsanız ve en üst düzey yardımla oynuyorsanız, oyun otomatik fren yaptırıyor, size sadece dönmek kalıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 oyanamk lazim yani ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 :O peki ya dönemiyorsak bi de dönderiyo mu bizi ?? eheh. şaka bi yana. çok güzel olmuş bu. deli NFS oynarım, ama kendime göre bi oynama şeklim vardır. mesel: hiçbir viraja yavaş girmem, viraj öncesi fren vs ile hız kesip güzelce dönmem. aksine dallama gibi bodoz viraja yardıorırım. (ör sağa keskin L dönüş): saliselik sırasıyla basarak: SAĞ OK + GERİ OK + SPACE (1,2 sec lol) > SPACE BIRAK > İLERİ OK + SOL OK (0,5 ec) > SOL OK BIRAK > İLERİ OK gogo devam.. halbüsü İLERİ OK > GERİ OK > SAĞ OK > YARIM GAZ İLERİ OK devam et dimi.. ama yok. yukjardaki gibi yapcam.. eheh. çokd a faydasını görmemişimdir. ama alıştım işte. belki bu asistle beraber virajları insan dönüşüyle dönmeyi örenebilirim uheehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Ben asisti kapayıp denedim, sonuç hüsran. Geri alıyorum ilk mesajımda söylediklerimi, asistsiz oyun sim, asistli oyun aşırı kolay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 arasını bulamamışlar mı? fren asistini sertliği falan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Var dereceleri, sadece en yüksek ayarda otomatik fren yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Dragonmax said: eskiden bi midtown madenes vardı :p bomboş şehirde bomboş dolaşıp, köprülerden uçup gökdelenlere çarpardık.. asdsa.. çok iyi bir oyundu o yaa. muhteşem bi oyundu yani öyle böyle değil. keşke 3. sü pc'ye de çıkmış olsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 @dre , e o zaman iyidir , gran turismo ayarına getirmişler demek ki similasyon dozajını.. neyse bakalım akşam anlıycaz anyayı konyayı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Arkadaşlar ben indirdim başka bi linkten bu sefer oyuna kadar giriyo ilk viraja kadar egliyorum siyah ekran geliyo sonra gödnerme diyo napayım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 "roket adam" said: Dragonmax said: eskiden bi midtown madenes vardı :p bomboş şehirde bomboş dolaşıp, köprülerden uçup gökdelenlere çarpardık.. asdsa.. çok iyi bir oyundu o yaa. muhteşem bi oyundu yani öyle böyle değil. keşke 3. sü pc'ye de çıkmış olsa. Ömrümde en çok zevk aldığım sayılı oyundan biri mitdown madness. AAah ah! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 direksiyon bozdum o oyunla bee. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 midtown mad. çıktığında keşke stunts'ın yenisi çıksaydı demiştim.. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ramones Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Oyunu indirdim az önce baya bi iyi hayatımda ilk kez bi yarış oyununu beğendim birazdan dışarı çıkıp direksiyon alacağım direksiyonla deneyen oldumu nasıl? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 iişallah gamepad için deadzone ayarı vardır yoıksa hüsran olucak oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar