kitana Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 zaten sinir oluyordum geri verilen 20 kuruşa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feiticiera Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 böyle ufak ufak zamların pek bi caydırıcılığı olmuyo. 25 kuruş fazladan veriyo her tiryaki eninde sonunda.Ya da daha ucuz bi sigaraya geçiş yapıyo.Yaapıcan şöyle 10 lira en dandik sigarayı.En azından çoğu kişi azaltır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riddler Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 sigara başladıgımda marlboro 3.25 di bi tanede çakmak alırdım hep 4 lira olurdu ey gidi be 5 lira gördük sonunda... keşke 20 lira olsaydı ota boka yakmazdık sigarayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 3.000 liraydıbi ara tekel 2000 hehe babam içiodu günde 3 paket :o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 JTI'ya zam gelmemişmi ? keşke 2 3 gün öncesinden alsaydım 5 6 karton lan şimdi zam gelmediyse bile camel grubuna vermiyo bakkallar zam gelcek diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Süper olmuş.Hatta aylık temel ihtiyaçlardan kıstıracak kadar da arttırılmalı ki kişi sigaranın kendisinden neler götürdüğünü kanıksayabilsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 bizim winston gene pahalanmamis yani, en kral sigara valla, bulamiyorum burda kaldik marlborolara. siz gene dua edin pakedine 7 dollar 8 dollar vermiyorsunuz... birakmak lazim en kisa zamanda en iyisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Hiçbir faydası olmadığını sağır sultanın bile bildiği çirkin bir şeyi bilinçten, sağlık için falan değil de zamlandı diye bırakan Türk insanı tablosu.. Acıklı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imouthis Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 son 4 dalım kaldı bırakıyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 zam geldi diye kim bırakmış abi sigaraya hakaret cidden yani bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Baggio said: Cahillik, ikinci sınıflık ve iradesizlik ile alakalı tamamen sigara malesef. hahaha kıyamam sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 ben zamlandi diye birakmak lazim demedim, genel olarak en iyisi birakmak dedim orda anlatim bozuklugu var galba, 20 kurus zam geldi diye kimse birakmaz tabi. bir anda yuzde 100 yuzde 200 flm zam gelmesi gerek oyle bisi olmasi icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 beni teğet geçti... henüz love you west Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 winston icin, tam ogrenci sigarasi, hem kalitesi ust duzey sigaralara yakindir, hem de fiyati artmaz surekli ve daha dusuk marlboro parliamente gore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 winstona 3.85 vereceme marlboro içerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 tekel 2000 iç bence en güzel sigara bana göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 tadı çok kötü lan 2000 in Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Merciles said: Süper... daha da pahalansın.. Tüm sigara fabrikaları patlasın kökten. Zıkkımın kökü kökten yansın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Baggio said: Hiçbir faydası olmadığını sağır sultanın bile bildiği çirkin bir şeyi bilinçten, sağlık için falan değil de zamlandı diye bırakan Türk insanı tablosu.. Acıklı :) Sigara gereksiz,bilinçlenmek gerekli evet.Ama bunun Türklükle filan alakası yok.Yapılan araştırmalar sigaranın fiyatının artmasıyla kullanımının azaldığını tüm dünyada gösteriyor,birçok ülkeden toplanan verilerle yapılmış. Parasından dolayı sigarayı bırakan bir insana acınası demek değil,kutlarım denmesi lazım. Bırak(a)mayanlara da lanet etmenin bir manası yok,ne de olsa bir şeyin değeri kişinin ona verdiği kadardır anca. Kimisi sigaraya verdiği değeri fiyatı yükselince anlar,kimisi sağlığını kaybedince anlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Anadolu kısa 2,40 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kenzap Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 west ve winstona yarın zam geliyor beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 allahtan djarium kaçak mal :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Evet onun fiyatlarında oynama olmuyo pek :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 hala 7 ytl :Dhala pahalı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Baggio said: Hiçbir faydası olmadığını sağır sultanın bile bildiği çirkin bir şeyi bilinçten, sağlık için falan değil de zamlandı diye bırakan Türk insanı tablosu.. Acıklı Zaten su anda yasadigim yerde pahaliydi.Burada ve Turkiye'deyken sigara ictigimde kendimi ikinci sinif hissediyordum. Saglik icin de zaten asiri zararli, o yuzden biraktim. Hatta Turkiye'deyken usengecligimden spor yapmiyordum. Spora bile basladim burada. Kuzey Amerikalilar da bayagi iciyorlar, ama bizdeki kadar yaygin degil. Ama tabii onlarin saglik icin birakacagini zannetmem. Yarim saat calistiklari zaman bir paket en pahali sigarayi alabiliyorlar Penthesilea said: Abi burda sigara 7 dolar Bedavaymis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar