Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sigaraya zam :(

adamınbiri

Öne çıkan mesajlar

Baggio said:
Hiçbir faydası olmadığını sağır sultanın bile bildiği çirkin bir şeyi bilinçten, sağlık için falan değil de zamlandı diye bırakan Türk insanı tablosu.. Acıklı :)
Sigara gereksiz,bilinçlenmek gerekli evet.Ama bunun Türklükle filan alakası yok.Yapılan araştırmalar sigaranın fiyatının artmasıyla kullanımının azaldığını tüm dünyada gösteriyor,birçok ülkeden toplanan verilerle yapılmış. Parasından dolayı sigarayı bırakan bir insana acınası demek değil,kutlarım denmesi lazım. Bırak(a)mayanlara da lanet etmenin bir manası yok,ne de olsa bir şeyin değeri kişinin ona verdiği kadardır anca. Kimisi sigaraya verdiği değeri fiyatı yükselince anlar,kimisi sağlığını kaybedince anlar.
Sosyal ağlarda paylaş

Baggio said:
Hiçbir faydası olmadığını sağır sultanın bile bildiği çirkin bir şeyi bilinçten, sağlık için falan değil de zamlandı diye bırakan Türk insanı tablosu.. Acıklı

Zaten su anda yasadigim yerde pahaliydi.Burada ve Turkiye'deyken sigara ictigimde kendimi ikinci sinif hissediyordum. Saglik icin de zaten asiri zararli, o yuzden biraktim. Hatta Turkiye'deyken usengecligimden spor yapmiyordum. Spora bile basladim burada. Kuzey Amerikalilar da bayagi iciyorlar, ama bizdeki kadar yaygin degil. Ama tabii onlarin saglik icin birakacagini zannetmem. Yarim saat calistiklari zaman bir paket en pahali sigarayi alabiliyorlar

Penthesilea said:
Abi burda sigara 7 dolar

Bedavaymis.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...