Antimodes52 Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Açtım title updates'i. Hürce görün çaldığım şeyleri efenim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 super, simdi daha keyifli oldu. Thx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Yanlış şarkı girdi teey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Oh neyse bari, bi anda bu kadar mı değişir yayın diye korktum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Laorx said: öyle yapıncada genel dinleyici bunelen diyip dinlemiyo:) edik: genel dediğim 2-3 kişi asdşlfka ben bu deneyi çok yaptım, adam çok haklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 GRAND SHUFFLE yapıyom. bütün müzik arşivim içinden... tamamiyle tür-bağımsız bir yayın olacak. sıfır müdahale, sadece olmayacak bişey şafıllarsa geçeceğim. yaşasın rastlantısal sanat :P gerisi kısFmet... beklerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 ohoo ne anladık shuffledan slayerı geçmeler falan :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 huha piliçler hakkaten amfetamin almışa benziyorlar. itiraf edelim kötü bir şarkı bu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 electroclash kötü müziğin yüzü suyu hürmetine bi tür zaten. yani evet gerçekten berbat parça, ama işte o kadar kötü ki güzel :) tuncam buralarda olduğunu bilsem hiç geçer miydim? :* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 yeah yeah yeah's - art star çok iyiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 karen o bizi diskoya götür! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 iste gercek muzik, yasasin safil tanrilari =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 loopar haklı, fire woman için şafıl tanrılarına +rep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 tunca müjdemi isterim. şafıl tanrıları iş başında! haleluya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 lol duyar duymaz aklimdan direk "divine intervention" gecti haha ha bana gore slayer bos beles bi grup ama sevenide var iste, topal satici-kor alici iliskisi =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Shuffle tanrıları işini iyi biliyor bugün, Louis iyi geldi şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 m/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Leopar said: ha bana gore slayer bos beles bi grup ama sevenide var iste, topal satici-kor alici iliskisi =P şafıl tanrıları sana cevabını verdi leopar! slayer başka türlüdür. vallahi elleşmedim. haleluya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 shuffle and deal! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 evet aldim cevabimi oturdum hehe harbi nasil ulvi bir yayin oldu bu ya, aydinlanma yasiyorum butun slayer albumlerini indirecegim...dermisim =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 [LARGE]RICKROLLD!!![/large] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Emaleth said: tunca müjdemi isterim. şafıl tanrıları iş başında! haleluya. duştayken dinliyodum şimdi çıktım, zevkliymiş duşta kafa sallamak xP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 ahah sarki guzelmis vayt laayyyt...du duf du duf duf edit: AHAHAHA KIBARIYE NE ALAKA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 beni kim dinliyol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar