utopia Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 lazımsa hemen veririm, sen aç bu yayını güzel yapıcam ben uahe <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 du şu obituary de bitsin, tüm kurtlarım dökülsün, açıcam senin yayını, köfte yapıcam dinleyerek, eheh.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 KONUŞMAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 garip garip şeyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 "Farkında olmadan" ZUAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 KAVGA VAR KOŞUN !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 KUMPAS KURULDU BANA! BAR DA GELMİŞ. ERGENEKON UTOP!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 ALTINDA KALIRMIYIZ ???? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 yokum salıya kadar zaten, lütfen ama =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 valla kalın bence, emellerim hayırlı değildi. hehü. şu anda kreator çalıyo olcaktı utopun çaldıkları yerine :P edik: smayli saks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Allah kahretsin, smiley'i kaçırdım. SS alıp şantaj için kullanabilirdim halbuki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Görmemiş Finlandiya'ya giderse adlı filmimiz gişe rekorları kırıyor ashfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 bu muhteşem jestim karşılığında köfte yaparken dinlemeye uygun, daha hoppidi zıppidi şeyler çalınmasını talep ediyorum. akşama misafirim gelecek, iki kilo kıymadan köfte yapıcam, bi yandan dans ediyo olmazsam çok sıkılırım. votka ölçüsü ise kaç kişi olduğunuza göre değişir. evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 ya onu bunu geçinde radyoyu açmadan önce pokerde kazanıyodum radyoyu açtım borçlandım resmen off bide köfte çekti canım bendemi yapsam az kıyma vardı yav dolapta =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Nerde poker? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 feysbukta la nerde olcak 12bin çipim gitti radyodan sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 YOĞRULSUN O KÖFTELER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 omen'den sonra piranha çaaağğğlllll!! o daha güzellll... birazdan elim yağlanınca sesim soluğum kesilicek ne de olsa, az sabır :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 bayat ekmekle değilde normal ekmekle yapsam köfteye tadı değişik kötü olurmu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 kermit said: bayat ekmekle değilde normal ekmekle yapsam köfteye tadı değişik kötü olurmu ? biraz daha yumuşak oluyo olması gerektiğinden, dağılgan böyle. ben yapıyorum sıkışınca, çok büyük problem diil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 deli müziğine hoşgeldiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Emaleth said: kermit said: bayat ekmekle değilde normal ekmekle yapsam köfteye tadı değişik kötü olurmu ? biraz daha yumuşak oluyo olması gerektiğinden, dağılgan böyle. ben yapıyorum sıkışınca, çok büyük problem diil. o ne be :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 biri yayını alıp köfte yoğurma müziği çalsın kardeşim!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 FOR THE MEATBALL! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Emre'den sonra seçmece downtempo lounge falan bir şeyler çalacağım efenim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar