ekinakis Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 şimdiki karakterimi kastıktan sonra eğer böyle birşey varsa kasmayı düşünüyorum. var mı acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 güzel olur hem de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ekinakis Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 daha doğrusu sormak istediğim şey şuydu; olabiliyormuş fakat guildler pek tercih etmiyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 her raidde 1 2 tane olur 25 manlerde tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 olur.oluyor ben yapıyorum:D Ama raid spot'u açısından 1'den fazlası zor bulunur.etrafta fazla olmadığı için oynadığın server'a göre kendine raid yapıcak bir guild bulabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ekinakis Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 şimdi acelesi yok zaten rogue kasıyorum daha... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 ekinakis said: şimdi acelesi yok zaten rogue kasıyorum daha... Zevkli karakterdir ama tavsiye etmem. Paladini kas bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 4 yil once mi $imdi mi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 imba olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 rogue ile pvp yaparsin daha guzel, paladinle de pvp yaparsin aslinda, hatta bence hic pve ye girme madem dps istiyorsun playerlara dps yap daha zevkli =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Julifton Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Bu bünye artık kaldırmıyo retadin'leri.. OYNAMAYIN ÜLEAYN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paladin > all . :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Torondor Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 prot gear da var retride var GL illa retri gel diyo... zevkli clasdır off spec prot yada holy toplarsın raidlerde dual spec ile 10m ve HC lerde tank veya healer olarakda daha rahat yer bulabilirsin benim planım bu şu an.. prot ve retri yapıcam specleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 raide buffı için 1 tane alınan classlardan biri olur çıkarsın xD (bkz: moonkin) (bkz: SP) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Spiegel said: madem dps istiyorsun playerlara dps yap daha zevkli =) ne fail bi alex_13_swe_pewpew_imbapvper mantıgıdır bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Olur yahu, gayet güzel olur. Hatta öğrenecek bilecek pek bişeyi de yok, random tuşlara basıp büyü spamlasan bile damage veriyo paladin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Komiksin... evet güldüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 şimdi dps olur demek için kıyaslamak gerekir diğer dps classlarıyla.ben bi düşündüm de pek olmaz.kendi çapında yapar anca paladinler dps. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Lorrotar said: şimdi dps olur demek için kıyaslamak gerekir diğer dps classlarıyla.ben bi düşündüm de pek olmaz.kendi çapında yapar anca paladinler dps. peki... düşünmeye devam et ben dandik gearımda 10m de dps te ilk 3 hatta 1 olayım 25 te ilk 5. zorlıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Lorrotar said: şimdi dps olur demek için kıyaslamak gerekir diğer dps classlarıyla.ben bi düşündüm de pek olmaz.kendi çapında yapar anca paladinler dps. Senin o uçak kazası ile tropikal adada mahsur kaldığın sürede Blizzard WotLK diye bir expansion çıkardı. Bu ek görev paketi ile paladinler baya sağlam dps yapabilir oldular. 5500+ patchwerk normal bir rakam artık, üstelik BoH'suz. Humanity'de alınca heralde sabit 6k+ olur rakam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 ahahah yarildim. 'ucak kazasi ile tropikal adada mahsur kalinan sure` supermi$. hmfs neyse. bizim guildde top 3 oynuyor retri paladinimiz. gerci betrayeri mage'e verseniz o da melee top3 oynar ama :) gayet gucluler su an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Torondor Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Lorrotar said: şimdi dps olur demek için kıyaslamak gerekir diğer dps classlarıyla.ben bi düşündüm de pek olmaz.kendi çapında yapar anca paladinler dps. At gözlüklerini çıkarmak çoğu zaman işe yarayabilir.. yada raidlere girip recount yüklemeyide deneyebilirsin.. tabi şuda var her retri dps yapamıyo oda bi garip tabi dimi o kadar koaly bi classız ne item lazım ne bişi sal raide koysun 4k-5k dps Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Lorrotar said: şimdi dps olur demek için kıyaslamak gerekir diğer dps classlarıyla.ben bi düşündüm de pek olmaz.kendi çapında yapar anca paladinler dps. Dur tahmin edeyim, kesin shamansın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 paladinler diğer dps classlara kıyasla düşük şu an. blue post da var hatta bunu belirten. arada gear farkı yoksa ve ret birinci geliyosa diğer dpsleri düzeltin derim :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 valla recount falan herşey var.enough diye retri paladinimiz de var,burstte üstüne tanımıyorum da raidlerde de pek dikkatimi çekmiyo dps olarak.sen guildinde sabaha kadar 1. ol lexius cuğum,caster her türlü koyuyo paladine.kendi çapında dps yapıyo diye bunlara diyorum ben işte.evet pyro shamanım bu arada,elemental. dps öbür classlara oranla pek yapmıyo dedim ben gözlemlerime göre ki bizim guildde ilk 7 ya da 8 caster heralde. edit : bizim de hunterlarda sorun var,slackliyo adamlar ilk 10 a giremiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar