feiticiera Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Son 1 yıldır üzerimde felaket bir tembellik var.İşin ilginci evin kapısından girdiğim an başlıyor.Bulaşık yıkamak,kirli çamaşırları yıkamak..vs gibi ev işleri için kurbanlar bulup yalvar yakar yaptırıyorum hepsini.Bu işleri yaptırana kadar harcadığım enerji batmıyor da popomu üç santim kımıldatmak öldüresiye yoruyor. Çok abarttım işi.Eve gelen misafirlere çayı kahveyi yaptırıyorum yüzsüz yüzsüz. Ev arkadaşım isyan bayraklarını çekti çekecek.Ben de çok sıkılmaya başladım.Elimde değil evde yapılıcak bir iş gördüğüm an istemsiz oturan boğa'ya dönüşüp emirler yağdırmaya başlıyorum. Nası olcak yav bu işler? :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c.m.w Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 evet ya devamsızlıktan hazırlıkta kaldım hala kıçımı kaldırıp okula gitmiyorum nolucak halimiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 aynı şey benim de başıma geldi kötü beslendiğim az uyuduğum zamanlarda. biraz enerji takviyesi beslenmeyle alakasız görünse de düzeliyor insan. belli ki öğrenci evindesin e beslenme durumları da pek iyi değildir. mesela uykularını düzenlemeye çalışsan güzel beslenmeye başlasan her gün 2 kaşık pekmez yesen. kendine bi hobi falan bulsan bu durum düzelir kanaatindeyim. bi de bi yerden başlamak lzm vücudu hareketlendirince insan üşenmiyor hiç bir şeye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 iş yapmaya başlamadan geçmez bu iş böyle gider yada olucanız 90 kilo aman diceniz zeyıflamam gerek öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feiticiera Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 c.m.w said: evet ya devamsızlıktan hazırlıkta kaldım hala kıçımı kaldırıp okula gitmiyorum nolucak halimiz aman abi bi kere okula gitmemeye alışınca gerisi geliyo.Bisürü arkadaşım avr senin gibi.Derse girmeyeceksen bile en azından okula çay kahve içmeye git zamanla ordaki arkadaşların döve döve derse de sokar seni. Ya benimki koca gün evde oturmak değil aslında.Eve girdiğim anda evdeki sorumluluklarıma karşı feci bir tembelliğim var.Sanki emrime amade 6547 tane uşakla doğmuşum şimdi adapte olamıyorum tripleri böyle..Islak odunu kırıcak ev arkadaşım belimde en sonunda asd Ayrıca beslenme konusu malum makarna çeşitleri menüsünden takılıyoruz ehr öğrenci gibi.Beslenme işini ben bir deniyim üşenmessem :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Farkında olmakta çok önemli. Tek yapman gereken harekete geçmek. Zaten biyerden başlasan gerisi gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 aha benim ev arkadaşı lan bu. aynısı. çok vakit kaybetmeden kendine gel derim, dayağı yicen yoksa sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feiticiera Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 erkan sen misin???? omg :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 ben dışarı çıkmaya çok üşeniyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uzun Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Ayni tembellik benimde uzerimde var. Derslerim uzerime yigildi, oturup 1 saat bile calisamiyorum, 2 gunde 1 odasini temizliyen insan artik 2 haftada bir belki temizliyor odasini. Son 6 aydir uzerimde olan bu tembelligi atamadim. Sanirim artik bi yerden baslasam iyi olur. ilk olarak odami temizliyeyim :) Umarim bi yol bulurum bu tembelligi uzerimden atmak icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 aynı tembellik bende de var. 2 hafta öncesine kadar her gün sporumu yapar, düzenli yemek yer, ev işlerinde yardım ederdim. 1-2 olumsuz şey yaşamamla birlikte uyku düzenim bozuldu ve bununla beraber spor ve düzenli beslenmede bitti. 4 kilo verdim 2 haftada... bi yerden başlamak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar