Sovereign Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 oyun hakkında çok farklı düşüncelerim var.. İlk başta çok sevdim.. deli gibi oynadım.. sonra nefret ettim.. küfür ettim oyuna.. zorluk derecesi yine son zamanlarda çıkan bütün oyunlar gibi bilgisayara cheat ettiriyor anca öyle zor yapabiliyorlar bilgisayarı.. gönül isterdiki cheat ettirmeden zor olan bir bilgisayar çıksa karşımıza. Bir de AI'ı zorlaştırdıkça kendi takım arkadaşlarınız oyunun amacını bilmiyorsa ne defansa geliyorlar ne atak yapıyorlar.. kendi başlarına takılıyorlar, 5v1 oynamaya başlıyorsunuz.. çok sinir bozucu bir durum. Hero'ları karşılaştırmak gerekirse.. Sedna ve thorns hariç hepsini oynadım diyebilirim. Başlarda uzun bir süre boyunca favorim Regulus idi. Çok sevmiştim. Zaman geçti ve doğru yolu buldum. Oak ile herkesi tek geçerim, kesinlikle en güçlü hero'lardan birtanesi bence. Early-mid game'i o kadar iyi olmasa bile late game'i çook güçlü bir hero. Ordusu ile beraber özellikleri iyi kullanılırsa kendinden daha fazla sayıdaki düşman herolarla başa çıkıp hepsini alabiliyor. Tabi parayı nereye harcayacağınıza dikkat etmeniz lazım. İtem'lar konusunda eleştirilmiş oyun, update'ler geldikkçe itemların kat be kat artıcağına eminim. Kesinlikle birleştirilebilen itemlar ekleyeceklerdir, yeni map ve hero'lar da kesin eklicekler bence. Oyuna hakkaten alışıp sadece hero öldürmek yerine push mantığı bakış açısından yaklaşırsanız çok eğlenceli. Ayrıca creep/tower/takım özellikleri satın almayı parayla yapmaları da son derece akıllıca bence. Çünkü flagleri ele geçirdikçe gelen bir puan sistemi üzerine kursalardı oyunda yenilen tarafın hiçbir şansı kalmaz, yenen taraf daha güçlenir yenilen taraf daha güçsüzleşirdi. Normal Dota'da olduğu gibi. Ben şu aralar oyunu ÇOK başarılı buluyorum. Satın almayı düşünüyorum ama alana kadar Hamachi'de grup bilen arkadaş varsa lütfen paylaşsın. Olmadı biz kendimiz açalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 ben de varım hamachiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Torchbearer fire gitti mi süper oluyor. Oyundaki en iyi aoe diyebilirim. Fireball damage'ı 1200'e kadar çıkıyorki çok iyi bi rakam bu. bu yüzden early/mid game'de çok güçlü bir hero. Çok rahat öldürebiliyor herkesi. Late game'de de durability'sini arttırırsanız armor falan giydirip, gücünü koruyabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 mp sadece hamachi ile mi olabiliyor (orj olmayan için konuşuyorum tabii) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 evet, öyle biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 lan game'i yok mu ya evde kapışşsam ew arklarımla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 okumadan post atmak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 OAK POWER SUPREME düşman takımda 3 tane nightmare hero vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Kill çok kolay sonuçta spammable snare var ama dimec iyiymiş. Nightmare'in bile pek pvp ustası olduğunu söyleyemeyeceğim. Yalnız felaket level kasıyorlar. Hileli mi hakikaten? Henüz orjinal almanızı tavsiye etmem. Multiplayer p2p olduğundan online play'in çok patlak olduğu söyleniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Sovereign said: okumadan post atmak... öyle olmuş biraz :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Frogboy said: A lot of attention has been given to Demigod's multiplayer capabilities. I like to think that Demigod will be the Counterstrike of strategy games. But what about the single player experience? Well, one of the big changes since Stardock and Gas Powered Games have teamed up is the single player game. Stardock takes single player games very very seriously. You could say it's our area of expertise. In a couple of weeks, we hope to unveil here the single player concept. I think people will be pretty pleased as those who are worried that single player will merely be skirmishes or some scripted campaign need not worry. We have something really special and unique in development. Stay tuned! said: Those of you who know me know how big of a deal single player gameplay is. The design we've collectively come up with is extremely cool. It's not like anything I've seen in a game before. It is NOT a campaign. As easy and tempting as just doing a scripted campaign might have been, we wanted to make a single player experience that people would want to play again and again. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 valla bu ilerde mi olacak bilmiyorum ama şuanda single player hiç de güzel değil. Nightmare ile Normal AI arasındaki fark, normal AI ne item alacağını bilmiyor, ne kadar level atlasa da çok güçsüz oluyor. Oyunu kazanmaya oynamıyor, orda burda istediği yerde creep kesiyor, bazen salakça 2-3 tower geçip düşman sahasının ORTASINDA tower kesmeye çalışıp düşmana free kill veriyor. Nightmare AI hero ise en iyi itemları mutlaka almayı beceriyor parası olmasa bile (cheat). Oyunu kazanmaya oynuyorlar, 2 kişi defanstayken diğer 3ü mutlaka pushlamaya çalışıyor. Creep upgrade'lerine çok para harcıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Hard oynuorum ben de şu sıralar. İnanılmaz hızlı level alıp, L20 civarı ölümsüz oluyorlar neredeyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 cok kotu bi oyun bi defa 10 tane mi 8 tane mi ne heroyla olcak is deil ayric ao kadar cok glare effect war ki mape oynu izlemek mumkun deil birde creepler rook felan aldiysan gorunmuyor bile benim creep oldurmenin xp verdigini farketmem gunler surdu bu sebebten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Rook + Girdle + Godly Strentgh miydi ne, gg :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Mevcut hero ve harita sayısı yeterli değil, ama artabilir tabi. Heroların hepsine bakamadım ama ben dota'dan da çakmadığımdan oynuyorum öyle, daha sade hali gibi geldi. Dota kadar item birleştirmeye falan bağlı da değil anladığım kadarıyla (dota'dan çakmadığımı tekrar belirtmek istiyorum). Haritalar gereksiz derecede güzel gözüküyor, grafikler de çok güzel de kamera döndürmeyi bulamadığımdan Rook falan varsa hiç bir şey görünmeyebiliyor. Ayrıca yürüyen kale fikrini neyin kafasındayken kim buldu cidden merak ediyorum sdf. Ben beğendim ama böyle geliştirilebilir gibi havada kalmış gibi olmuş azıcık, kallavi bir patchle mesela mis gibi olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 q ve e ile kamerayı çevirebiliyorsun levo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 En sevdiğim harita Prison. Direk bodoslama girebiliyorsun karşı tarafa, lane'ler yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Oh be, sağol abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Space bar'a basılı tutarak mouse ile de oluyor. Gerçi ben de Q E ciyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 oynayacaz şimdi katılmak isteyen mesaj atsın bişi yapsın (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 hamachide su an online ım gelen olursa oynarız ağ adı: DemigodDH1 sifre : demigod revengelis hamachiden oynuyorsanız ağın adını ve sifresini yazabilirmisin pm yada burdan farketmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 bugün oynamayız daha sanırım yeni ağ açtım patidemigod, şifre de aynı, yarın akşama doğru oynayacağız. buraya da yazarım tekrar başlamadan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Remulus ile oynadım dün. Mark of Betrayer + İlk sıradaki Orb, atıyorsun karşı taraf generalinin üzerine, bütün minionları ile beraber 1k yiyor direk. Attack speed stackleyip, 0.5 saniyede 500 500 500 500 vuruyorsun ranged, üstüne bir de Askandor denen artifact ile 1k 1k life steal, oh :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Regulus + wand of speed = abuse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar