Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Demigod

Gangren

Öne çıkan mesajlar

Ardeth said:
tek olayı dota olması mı yani? dotanın ekmeğinden biraz biz yiyelim demişlerdir o zaman. bi hikaye falan? (sins of solar empiredaki gibi giriş demosu yapıp bırakıyorlar mı yoksa oyunla oyuncuyu baş başa lol)

Bak en güzel sen söylemişsin; aynen sadece bir giriş demosu verip bırakıyorlar o kadar. =)

Revangelis said:
arkadaşlarla attık iki el zevkliydi, eğer yarın katılmak isteyen varsa pm falan atsın

Nasıl multi atıyorsunuz? Önceden internet sitesinden account alıp fln mı? (Koşaraktan gelebilirim, multisi eğlenceli olur bunun)
Sosyal ağlarda paylaş

O hikayeler için oyun içinde 3-5 satır yer bırakmışlar Fallout 3'den beter scroll yapıyorsun lol.

Oyun çok güzel. DotA ile çok farkı var ancak oyunu tanımlamak için DotA'nın aynısı diyebiliriz.

İlk oynayışta gözlemlediğim kadarıyla farklarını yazayım:

- Capture. Towerlar dışında bina patlatmak yok. Onun yerine ele geçiriyoruz. Düşmanın altın madenini, kreplerin geldiği geçidi ele geçirmek ve buradan para kazanmak/kendi kreplerimizi getirmek mümkün.

- Upgrade. DotA'daki mega krep yerine bunda parayla upgrade ediyoruz. Yeni türler ekleyebiliyoruz. Bunun dışında ölüm zamanını azaltmak, binalara hp ve regen vermek, takımın altın gelirini arttırmak gibi birçok upgrade var. Bu upgradeleri golda bağlamış olmaları saçma olmuş çünkü tıklayanın kasasından çıkıyor.

- 2 tower yerine bayrak+tower var. Bunlar HP, XP gibi özellikler veriyor.

- Hero gelişimi daha detaylı. Ancak 10 tane hero varken bu kadarı az gelmiş.

Gördüğüm kadarıyla (benim bulamamış olmam da mümkün ama optionsda da yoktu) en büyük eksiklik kontroller. Attack Ground, Hold Ground yok. Herşey sağ tık. Bunun üzerine melee heroya melee range kadar acquisition range koymuşlar. Krepler uzaktan vururken benim hero izliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

apis sormuş gerçi pm atmıştım ona ama buradan da yazayım gelmek isteyen gelsin
hamachi üzerinden oynuyoruz, şöle 5-6 gibi oynarız muhtemelen. hamachinin son versiyonunu kullanıyoruz
ayrıca vista kullanan http://forums.demigodthegame.com/323040 şuradaki olayı da yapsınlar
katılmak isteyen gelsin. başlamadan tekrar yazarım buraya.
msn [email protected], isteyen eklesin oradan da haberleşebiliriz.
Sosyal ağlarda paylaş

Evet Revangelis ile bir el attık ve Multiplayerda oldukça tatmin edici bir oyun. Ama biraz kısa ömürlü geldi bana. Şöyleki;

Eğer biraz daha çeşitlilik sağlayabilseymiş (Karakter, minion ve item çeşitliliği bakımından) uzun süre oynanabilecek bir multi player oyun olabilirmiş.
Sosyal ağlarda paylaş

silahlar için artifact shopu elde tutmak lazım orda var bikaç silah
katılmak isteyen msn eklesin, şu an okuldayım ama eve gidince eklerim.

melee herolardan da rook ve unclean beast ile oynadım da ikisinin de ayrı avantajları var, rook özellikle kule dikebiliyor ve kule yiyerek can alabiliyor ki çok iyi özellikler iyi kullanılırsa.

unclean ise kısa sürede çok iyi damage yapabilyo, ayrıca aoe vuran skilleri var ki sevdim ben baya.

edit: f klavye adam öldürür.
Sosyal ağlarda paylaş

Artifact shop'un yeri haritaya göre değişiyor, Citadel'in dibinde olduğu haritada da var.

Bana genel olarak melee daha güçlü gibi geldi.

Rook felaket birşey.

Çeşitlilik eklenir de yeni hero geleceğini hiç sanmıyorum. Harita gelir, item gelir, hero expansion materyali olur falan.
Sosyal ağlarda paylaş

Bende ranged herolar iyi diyordum ama meele iyi diyenler varsa bu oyunun dengeli ve hem meelenin hemde ranged oynayanların tatmin olduğunu gösterir.

Bu arada Nightmare zorlukta oyun hile mi yapıyor anlayamadım. 2 Normal, 1 Hard Hero ile birde de ben Nightmare Rook'a daldık indiremedik adamı (binayı (?!)).
Sosyal ağlarda paylaş

Favorim (ve tek geçtiğim eleman) Regulus (Okçu melek).

Yakın mesafede Beast'e paçayı kaptırmamak lazım tabii (+%60 attack hızı fln kasmışsa hele), birde Armor ve HP kasmış Rook öldürmek bazen saat sürebiliyor ama geri kalanını tanımıyorum, tanımam (iddialıyım).

Birde yahu yokmudur online çeviren? Asıl eğlence orda. Sadece Revangelis'i gördüm Paticikten multiplayer olarak oynayan.

Edit: Sedna ve Oak bana çok defansif geliyor.

Hatta Sednanın en zayıf hero olduğu düşünüyorum. Belki takımda iyi bir support olur heal ile ama aktif rol alamıyor gibi.

Oak sadece bir defa oynadım ama o da çok defansif geldi. Ama öldürmesi zor adam. Dayanıklılıktan kazanır kazanırsa (Ki benec kazanamaz)

Torchbearer ile Wampire Lord baya kırılgan. Lord hızlı olsada pek çekici gelmedi ve pek oynamadım onla. Beast varken fast meleede iyi bir alternatif değil gibi. Torchbearer ise özellik zengini olsada (6 tane var sonuçta) gene çok manaya bağlı ve yakın mesafede Ice'a döneyim fln demeden rahmet. Ama deneyimli bir elde kan kusturur eminim.

Queen of Thorns'u da şahsen beğenmesemde (casterlara antipatik yaklaşıyorum) area vuruşları ile savunması iyi. Karambollerin yıldızı olabilir.

Beast bence melee'nin yıldızı. Özellikle sağlam birkaç +attack speed veren item ile geleni alır gideni okşar. Dayanıklılığı da gayet yerinde, ayrıca gerekirse kaçar, olmadı kaçanı kovalar. + Attack Speed itemlardan sonra birde Drain Life itemları alırsan iki tane zaten tam kıyma makinesi oluyor ve bire bir savaşta rakip tanımıyor. Kendisi ikinci favorim. Regulus dışında arada bir oynadığım tek Hero.

Rook ise değişik bir tip. Ölmüyor. Hele armor ve HP kasılırsa. Buna daya 45 saniyede %33 heal eden artifact'i, iki coldown arasıda bir iksir patlat, Abide-i Hürriyet gibi dikilirsin savaş alanında kimsede değil öldürmek milim kımıldatamaz. Bağımsız ateş eden 3 farklı silahıda arada etrafta minion fln bırakmaz level üzerine level inşa edersin yatığın yerden. Ha nesi kötü? Çok yavaş ve biraz uzaklaştın mı sana kayda değer bir zarar veremiyor. Elinden kaçmak kolay, rakibi yakalayamıyor. Bu da çok önemli bir eksiklik aslında. Ama bence oyunun en egzantrik (bu kelime doğru nasıl yazılıyorsa?) elemanı. Sempatim sonsuz ama oynamıyorum, öldürükende (daha doğrusu öldürmek için çabalarken) sıkı küfrediyorum. Yinede yürüyen bir bina olarak karakter fikri efsanevi... Kendisini gönüllerin şampiyonu ilan ediyoruz.

Ve gelelim kınalı kuzum, ilk göz ağrım Regulus'a. Bu adamın sevdiğim yanı kaçabilirsin, kaçanı kovalayabilirsin, sniper tarzı atışıyla karambolden hedef seçip haritanın yarı mesafesinden frag alabilirsin (Burda belirteyim bu durumda sıkı küfür yeniyor). Damage'i iyi, Torchbearer ile Vampire Lord kadar kırılgan değil. Ve tabii ranged ünite olması ve menzilinin upgrade de edilebilmesi elini çok kirletmeden iyi iş görmesini sağlıyor.

Ama en önemlisi (buranın altını çizerek söyleyebilirim) eğer iyi oynanabilirse bütün Herolar oyunda öne çıkabilir. Tek sorun pozitif yanları ne kadar iyi kullanıp negatif taraflarından kaçınabilmek. (Ama ne yalan söyliyeyim, yinede Sedna da bir ışık göremiyorum)

Edit: Oha, mesajın kaç katını yazmışız kaptırıp kritik yaparken.
Sosyal ağlarda paylaş

melee ciddi ciddi yalan oyunda. Yani aşırı kasman lazım onun içinde düzgün setup ve çok uzun oyun lazım. Rook, QoT veya torchbearer lı oyunlar mümkünatı yok uzamıyor.

Sivrisinek ve köpek baya baya patlaklar. Hatta köpek büyük ihtimal en kötü demigod. Sivrisinekin mass charm gene 3v3 üstünde iş yapıyor.

Rook çok kötü yem oluyor oyunun başında. Baya baya kasması lazım hem melee/tank hemde it gibi manarecoveryHammer acaip yalan, kaçması çok kolay. Yanlız o trebucheti çerez gibi kule yiyor fow dan bile

QoT acaip mikro istiyor.Deli gibi manarecovery kasın. Birde naparsanoz yapın rush yapmıyorsanız minion gitmeyin. spikelarla çok güzel tutuluyor creep/minion.

Torchbearer early/mid gamede kral ama ilerde aoe minion/creep tutmak dışında fason. buffları da çok az etkiliyor. Dehşet kule yıkıyor ama :>

Regulus OP ötesi olmuş. Kesin nerf gelmesi lazım. Yok yani karşısında durma imkanın yok kesinlikle. İt gibi mana/health regen kasan bi caster early/mid game belki de elinde sonunda kasıyor divine fury ile sonra sağ tıkladımı gg

Kaplan emel i hiç oynamadım yorum yapamıycam

Meşe abi iyi güzel ama divine sheildi kendine atmasi lazim sadece. Yoksa melee herosunda o mikro öldürür adamı. Güzel bufflıyor kendini. aoe heal falan adam kesince iyi güzelde multide yalan olur gibime geliyor. Henüz multi oynamadım meşe ile gerçi

Neyse oyun baya baya güzel ama çok tweak lazım
Sosyal ağlarda paylaş

Oak'un asıl olayı damage verip, yavaşlatan, alınan hasarı arttıran ability. Spammable birşey. Felaket iyi kill yapılıyor. Olur da başaramazsanız öldükten sonra devam etmesi çok iyi, öyle çok kill aldım.

Sedna teketekte çok güçlü. Çatır çutur heal etmesinin, movement speed ve regen bonusların yanında silence var. Misal Oak ile kapışırken invulu basmadan önce silence'ı veriyorsun gayet rahat bir match-up. Evet burst yok ancak böyle survival varken sustained dps yükseltmek zor değil. Sedna healer/silencer olduğu için her maçın en kritik herosu.

Movement speed kasarsan mesela beleşe gelen favor itemlarda güzel bir 15% var, Rook şahane oluyor. Weapon damage skilliydi falan tam bir yarma oluyor. Area vuran abilitysi oyunda gördüğüm en çok vuran şey.

Regulus ranged, sustained dps herosu, o da çok iyi. Onun mayını da çok iyi, sağlam burst oluyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Letsgetthesunshine said:
Oyun multi mi single player mı ve daha oncesi var mı oyunun seri olarak?

Oyun multi üzerine düşünülmüş, single player olarak sadece Skirmish atabilirsin. Senaryo, görevler fln yok yani.

Öncesi yok, sonrası olur mu bilinmez. Bence olmasınada gerek yok çünkü devam edecek senaryo fln yok.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...