Mohi Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 valla ben en dandiğinden bir kasa aldım, yan tarafı dekopaj testeresiyle 2x120mm fan için uygun şekilde kestim ve matkapla 4er delik atıp vidalar için yerleri açtım. sonra aldığım 2 tane 120mm fanı taktım. canavar oldu:) tamam pek göze hoş gelmiyor, öyle pavyon gibi ışıkları da yok ama zaten masanın altında duran gözüme gözükmeyen alete kalkıpta extradan 150-200 kaat vermeyi mantıklı bulmuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 ben de eski kasamdaki pleksiyi dekupajla yamuk yumuk kesmekten korkup panc la oymu$tum ve 12" fan takmi$tim. isinan alette bol bol intake $art ya. Ayrica niye kerane gibi diyosunuz ki, cok guel duruyor gece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Kasa ici led, uv kablo falan iyi guzel gozukuyor hakikaten de goz aliyor, bi zaman sonra rahatsiz etmeye basliyor. Tamam guzel uygulanirsa pavyona benzetmeden hos ama heryeri ayri parlayinca cok kotu. Ozelliklede gece makineyi acik birakiyorsaniz, ola ki ayni odada uyuyorsaniz falan imkani yok. Benim gibi vampir seklinde uyuyanlar bilirler, rj45 girislerinin progress isiklari bile ordan burdan yansiyip uyutmuyor. ayni sekilde power led, yok modem, vs. hepsinin ustunu belli olmayacak sekilde siyah elektrik bandiyla kapladim anca oyle rahatim. =] birde eziyet crucial ram ustundeki bi dizi led var, sahiplerine sabir versin gigabyte energy saverla birlikte kullananlarin. ram bolgesinde onyuzbinmilyon tane led le lcd den cok renk vermeyi basariyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 ilk kasa bende var ve çirkin değil fu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 alperozg said: çok ışıklı kasa iyi değil, kullandım ordan biliyorum ışığı kapatınca oda pavyon gibi oluyor :) Katılıyorum. :) KHaRoN said: Ozelliklede gece makineyi acik birakiyorsaniz, ola ki ayni odada uyuyorsaniz falan imkani yok. Benim gibi vampir seklinde uyuyanlar bilirler, rj45 girislerinin progress isiklari bile ordan burdan yansiyip uyutmuyor. ayni sekilde power led, yok modem, vs. hepsinin ustunu belli olmayacak sekilde siyah elektrik bandiyla kapladim anca oyle rahatim. =] :) Modemin, telefonun, ve kasanın ledleri ilk başlarda çok rahatsız ediyordu beni de. Artık alıştım sayılır. Ama yan tarafı açık bir kasa olsa hayatta uyuyamam öyle herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 bendede bi tane cooler master var, alırken aklıma gelmemişti ön paneli tamamen delikli ızgara gibi yapmışlar bela oldu başıma. hem ses hem toz, lanet ediyorum kasaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 KHaRoN said: Desktop makineyle kavgaya mi gidiyorsunuz? Yok ya, yıllardır beraber çalıştığımız bir firmadan bilg. aldım 2 ay önce 40 gün önce de ekran kartı yandı makinenin, götürdük; bize sürekli ekran kartı bekliyoruz vs. dediler 40 gün ses seda çıkmadı. Babam da soruyor gidip ne oldu bizim makine diye, kafası bozulmuş sonunda (babam da aynı sektörde çalıştığından biliyor neyin ne kadar sürebileceğini sonuçta, adam japonyadan TV tüpü getirtiyor 20 bilemedin 30 gün sürüyor bana bir HD3870'i ya da muadilini bulamadılar ki zaten garanti dahilinde çoktan daha iyisiyle değiştirmiş olmaları gerekiyordu), teknik servise inmiş almış makineyi vitrine fırlatmış. Akşamına bilgisayar geldi, yeni kasa + idarelik bir ekran kartıyla. Güncel: Şimdi aradım ekran kartım da gelmiş xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Turkiye'de servislerin boyle i$liyor olma gercegi cok aci. Bozulan mali distributore yollayin diyicem ama distributorlerin de bazilari son kullanicidan mal istemiyor, ille once satin aldiginiz yere gotureceksiniz, sonra o firma distributore yollayacak falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 ekran karti olarak insallah 4870 verdiler? yine 3870 verdilerse ayip yani. zaten 40 gun gectigine gore 30 is gunu haydi haydi gecmistir, bi ust modelin parasini alma hakkiniz var yanlis bilmiyorsam. en kotu ihtimalle su an onun muadili urunun parasini alabilirsiniz. kasa atma muhabbeti harikaymis yalniz, meclise kasa atan adam aklima geldi. onuda sevmistim. =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 ecevite sallami$ti di mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Ben açıkçası vitrindeki ürünlerin parasını istemedikleri için şükrediyorum eheh, 4870'i geçtim. Hayır yıllardır orda geliştirdiğin esnaflık ilişkisinin bu şekilde noktalanması çok acı birşey. İnsanları bu raddeye getirmekse rezillik sadece. Edit: Evet, Ecevit'ti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 said: Benim gibi vampir seklinde uyuyanlar bilirler, rj45 girislerinin progress isiklari bile ordan burdan yansiyip uyutmuyor. ayni sekilde power led, yok modem, vs. hepsinin ustunu belli olmayacak sekilde siyah elektrik bandiyla kapladim anca oyle rahatim. =] ahuahua +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 O bende de var, eski kasamdaki ledleri sökmüştüm (oyun oynuyorsam, oyuna konsantre olamıyorum özellikle, gözüm kayıyor hep) , şimdi kıyamıyorum, eskisin biraz icabına bakarım yine :P . Uyurken modem dahil herşeyi kapatıyorum. El alışkanlığı oldu artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 kasanın kralı budur. makineyi değiştirirken eksende millet gelip gidip kasaya bakıyordu artık kalmadı böyle kasalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 gencken hastaydim sunucu kasalarina. boyle 90-100cm tower, 10 slot 5"25 falan.. bi de dumduz olurdu o kasalar, boyle hicbir $ov yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 zevk meselesi en nihayetinde tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Elan Vitaller iyiydi ya, T5, T10 serisi. Zamanında iyi kasa diyince onlar geliyordu herkesin aklına ilk olarak. Şimdi dünya kadar üretici girdi piyasaya, T5, T10 dandik kasa statüsüne itildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Buradan ışıkların açma kapama düğmesini kasanın iç kısmına koyan Thermaltake tasarımcılarını tebrik ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Julifton Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 FTW. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar