Jadelith Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 chpci gençliğe bak sen. chpye oy atınca bedava seks varmış beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Sex,secularism and Rock'n Roll P.S: ahaha yanlız elemanda nasıl bir hayalgücü varsa listeye MP3'ü de eklemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 müzik dinlemek de günahtır. özellikle ramazanda. çünkü müzik, ruhun gıdasıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 said: yahu sevgili kardeşim. Kız çirkin olsaydı kıyılmaya değer miydi bu nasıl iş? Bu arada hemen ifade edeyim. okudukları kolej CHP'li muzaffer yaşarın sahibi olduğu ve 1997'den bu yana 36 öğretmenin işe alınıp işine son verildiği Özel yeni yıldız koleji. işten çıkarılma sebepleri. öğrenciyle konuşurken inşallah denmesi, cumaya gidilmesi, eyvallah denmesi, kısmetse denmesi, darwin için "şaklaban" diyen hocayı da kovdular. Din dışı eğitimin meyveleri. İşte tam CHP gençliği. MP3, alkol, laiklik, TV, bar, seks. adamın buna üzülmesinden ne derece kayda değer biri olduğu ortada. biri çıkıp herhangi bir islam bilginine kazara hazretleri diye hitap etmese boğar ama darwine şaklaban denince sorun yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 olayla ilgili yapılan her haberde "kesik baş" ifadesi kullanılmasına aşırı rahatsız oluyorum. ailesinin ne hissettiğini düşünmek istemiyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Ne oldum dememeli, ne olacağım demeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2014 işsiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar