Black-ice Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 bilgisayara her restart atışımda oturum kapanıyor ya. sonra mavi ekran çıkıyor böyle XP'nin, işte bilgisayarınız kapanıyor falan yazıyor hani. orda dururken bir anda zönk diye hata çıkıyor işte sürücü a hazır değil yahut kapağı açık... falan yazıyor. durdur yoksay iptal et var aşağıda. iptal et diyorum atıyor restartı? yahu bu nedir çözemedim. bilgisayarı kapatırken de oluyor. bırakıyorum diyelim acelem var basıyorum tuşa, hop bi geliyorum hala disekt sürücü soruo bana bilgisayar paso açık kalmış:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 kullanmıyorsan biostan kapat? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 bırak kullanmayı yok bile:) tamam onu yapayım ben bi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar