Angelotti Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Starda gösterilen şaka maka programında inanılmaz bir şakaya tanık oldum sizde izledinizmi bilmiyorum. Lütfü bi restorana yapımcısıyla görüşmeye gidiyor içeri teröristler basıyor yapımcıyı vuruyorlar. Herkes bi panik herkes bi panik içeri swat lar falan dalıyor. Teröristler bi helikopter bide para istiyorlar. Restorandaki herkes serbest bırakılıyor ama lütfü ünlü diye bunu rehin alıyorlar. Gözleri bağlanıp çıkartılıyor ( çıkartılırken masadan yemek bıçağı alıyo adam ya ! ya bişi olsada şakacıyı bıçaklasa.. ) Dışarı çıkartılıyor meydanda helikopter bekleniliyor şakacı lütfü doğana "ben seni severim bi yamuk yaparlarsa sadece yaralarım diyor". Sonra helikopter geldi bunlar bindi biraz yükseldiler sonra yere indiler ama lütfü doğan bilmiyo çünkü gözleri kapalı. İçerde adamla geçen replik şöle. -Lütfü abicim ben parayı alıp kaçacam seni de aşağı atcaz -Ya abicim lütfen yapma 3. çocuğum var -Merak etme paraşüt bağlayıp atcaz -Ya ben anlamam paraşütten falan -Ya şu ipi çekecen işte -Abi yapma abi yapma abi "derken kapıyı açtı terörist" -Boğazın üstündeyiz abi açılmazsa suya düşersin "derken atlıyo lütfü " Adam bi düşüyo çok komik ya böle bi sendeliyo adam çok hazırlamış kendini boşluğa düşeceğine. Mtv de punkd da bile görmedim bölesini yuhara ohara oldum yane falan ! kal geldi kal ![signature][hline]Adım Boojack, ama değilim kek. Icq:161010949 Ben Yönetirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Yeni degıl bu sanırım 1-2 haftayı gectı yapılalı? Bayagı elestirdiler bunu bide Böyle şaka olmaz gibilerinden. :)[signature][hline] The Truth is out There Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 yannız hakkate oha ya bi sakatlık çıkması işten bile deilmiş bu şakada. video halinde fln bi yerde bulup indirebilir miyiz acep?[signature][hline]a.k.a "bay bomba" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SwZ Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 1 2 hafta geçti ama izlerken koptum resmen yaa adam iyi kalp krizi geçirmedi[signature][hline]Nobody is Perfect Im Nobody Forever Çaykur Rize !!! Kız Duası Bismillahi Rahmani Rahim Allahım Elhamın Dürüsü İle Kızların Sürüsü İle Her Gün Birisi İle Gezmeyi Nasip Eyle Yarabbim AMİN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 cok gusel bi şakaydı yani ehe ben guldum baya[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 ben gerizekalıyım evet gerizekalıyım.. kesin buna eminim evet eminim hem gerizekalıyım hem eminim hatta aptalım hatta gerzeğim.. neden gülmüyorum ben bu saçmalıklara? neden bana komik gelmiyor? çünkü ben espri cahili bir gerzeğim.. bugün star'da buna benzer bi "şaka" daha yapılmış. Bi adam bi kadın bi de çocuk, bi şarkıcıya mı ne gelmiş, "bu senin çocuğun, yok benim değil, ya sen almanyadayken doğurttun şimdi sen alcaksın çocuğu" gibisinden bi tartışmaya girmişler. Esprili felan da konuşmuyor adam. Ha pardon ben espri cahiliydim değil mi, esprili konuşuyorsa bile ben anlamımışımdır evet gerzeğim ayriyettern söylemiştim... Direk bağırıyor şarkıcıya, azarlıyor felan. Şarkıcı da olayın şokunu atlatamamış hala, ne yapçağını kara kara düşünüyor.. Bunun nesi komik kafam almadı. Aynı durum Latif Doğan'da da var. Çok üzüldüm çok. Adamlar herşeyi gerçek gibi yapmış, şaka gibi değil de gerçek gibi. Latif Doğan'ın yerinde olmak istemezdim. Ya sinir kirizi geçirip adamlara saldırsaydı. Orda Latif Doğan'ı küçük düşürmekten başka bişi yapmamışlar. Direk "The Game" filmi gibi yapmışlar. olayları. Şaka ile kakayı ayıramayan insanlar var ne yazık ki. Bir de birileri buna gülüyor, çok garibime gidiyor. Ha pardon ben espri cahiliydim di mi? Unutmuşum... Espri kültürü şahane olan birileri bana bu esprilerdeki ince noktaları anlatırsa çok memnun olucam..[signature][hline]Vote Mr. Bilbo For President Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 bone dediğin şakayı da aynı adam yapmış eşek şakası bunlar hele latif doğan a yapılan.. yuh yani.bekliyorum ne zaman birinden dayak yiyecekler diye.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Şakacıyı izlemem.Ara sıra bakarım.Ne bilim bi keresinde bi benzincide yıkamaya girio araba adam içinde işte bu gelio dio elektrikler kesik 4 saat sora gelcek dio.adam ama işte vsvs dio.sora şakacı kameraya bak dio.hakkaten komik deil yani.vede hala bu adamı tanımamalarına hayret ediyorum.yuzunu gormsem bile sesinden tanırım adamı yani.Nese latif dogan olayınıda gene böle bakarken gordum.komikti guldum baya ama herkese komik gelmeyebilir. buarada arcane şakacıyı bi taksici dovmuştu.bu gidip adamın arabayı boyamıştı.. [signature][hline] [Bu mesaj Diablo tarafından 16 Mayıs 2004 23:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 ilk şakayı bilmiyordum da, starda yayınanırken ikinci şaka, ekranda şaka maka yazıyordu. aynı ekip yapmış yani.. şakacı bile bu kadar ciddi ve ağır şeyler yapmıyordu programında. güldürmüyor ikisi beni de, ama "şaka maka" resmen adama kafa göz dalcaktı orda[signature][hline]Vote Mr. Bilbo For President Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 yanlış hatırlıyorsun ama hatırlıosun :) şakacı değil o adam benim bildiğim o adamı döven adam bi mercedes sürücüsüydü, dediğin gibi arabasına boya attı diye dövtü unutmuşum ben onu, hehe iyi etmiş aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zed Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 said: arcane, 16 Mayıs 2004 23:23 tarihinde demiş ki: bekliyorum ne zaman birinden dayak yiyecekler diye.. arcane duyduğum kadarıyla bu şakacı zaten her program için en az bi kere dayak yermiş. tabi ki gösterilmiyomuş bunlar.[signature][hline]"computer games don't affect kids; i mean if pac-man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms munching magic pills and listening to repetitive electronic music..."-kristian wilson, nintendo inc, 1989- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 bana yapmasınlar valla üzerim bi dahaki program olmaz.. :P izlemesi zevkli ama insan kendini şakayı yiyen kişinin yerine koyunca kızıyor tabii :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 ulan ordaki heriflerden biri çıkarsa tabancayı vursa napıcaksın. gerçi böle bi olay olmuş amerikadaki bi şaka programında. banka soygunu yapmaya kalkışmışlar emekli bi asker amca çottadanak kafadan vurmuş bi elemanı. hekşat![signature][hline]Intellectual is the person who found something more interesting than sex... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 yazık adama ya :)[signature][hline]"All those moments will be lost in time, like tears in rain..." Bish'in akıllara durgunlık vericek görüntüsü ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Helal olsun amcaya... acep ceza almış mıdır.[signature][hline]Computer games don't affect kids; I mean if PAC-MAN affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms munching magic pills and listening to repetitive electronic music. fedaykin, 12 Mayıs 2004 22:28 tarihinde demiş ki: Unity ile bu şekilde inadım inat olduğu konuları tartışmamak gerekiyor. Zira damarı tuttuğunda unity'nin yazdıklarını aynen yaz onu da quotelayarak itiraz eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 almamıştı galiba.[signature][hline]Intellectual is the person who found something more interesting than sex... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Niye bizde banka görevlisi gerçek soyguncuları zımbaladı diye ceza alıyo? Kafadan vurması gerekmez bacaından vurup etkisiz hale getirebilir..[signature][hline] V ò d à n | ICQ : # 651567 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Yazıları okumadım ama o helikopter olayı baştan programlanmış bişey yani şakayı yapılan o şarkıcı biliyor herşeyi. Millette bilmiyor harbi korktu sanıyor.[signature][hline]LathspeLL Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Nasıl yani? Şimdi bizim "Küstüm Amca"nın haberi varmıydı herşeyden?[signature][hline] The Truth is out There Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 tabiki. Gözü bağlı bir insan, yüksek zannettiği 1 metre bile olmayan yerden atlarsa direk yere kapaklanır. Çünkü kestiremez. Dengeyi bilemez. Ama şaka yapılan arkadaş herşeyin farkında olduğu için sadece zıplıyor aşağı. Tamamen bir kandırmaca. Hemencecikte farkediliyor. Sonra yaptığı dayak yemiş numarasının başını görmüştüm, direk anladım uydurma olduğunu.[signature][hline]LathspeLL Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 oldukca komik bir espriymis.[signature][hline]|apache the taksimetre| have no fear,vlad is here! -vlad welcome back!-Aynalı Sazan allah allah deyip geçer genç osman.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 güzel olmustu ya. gecen dayak yeme olayında da sedyeden düşürdüler ona koptum.. donanımhaber , burası ve kalforum da gördüğüm lathspell ler aynı kişi mi acaba?[signature][hline]the life is a long and endless game, the matter is how to play Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 zaten yediydi dayak tv de haberlerde gösterdiler adamın tekinin arabasını boyadı ama yıkayınca heme ncıkan bi boya heryeri boyadı arabanın sahibi geldi bu boyadım arabayı fln filan derken adam bi girişbu şakacıya tekme yumruk indirdi yere adam kaçamıyo baya benzetti şakacı diyo efendim şaka yaptık adam " seninde şakanında a. gorum la" şakacı " efendim durun şaka yaptık bakın kamera" adam " kameranında a. gorum adamı hasta etme lan" diye diye baya bi dövdüydü[signature][hline]Grandmaster Hamburger irc.quakenet.org / #gecevardiyasi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Dyna bu Dövülen Elemanın üzerinde Paylaço Kostumumu vardı?[signature][hline] The Truth is out There Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Harbiden The game gibi herif etrafındaki herkesi ayartmışlar. Yazık latife :D[signature][hline]Icq : 162015742 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar