OogahBoogah Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Evde genelde kendi vucud agirkigimla spor yapiyorum fakat sinav mekik tarzi hareketler disinda barfiks de cekmek istiyorum malum boyum 192 oldugu icin kapiya asilanlar olmuyo baska ne gibi alternatifler var koridor var odama gelirken oraya asilcak bi alet ne biliyim bisi varmi *help* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mohi Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 önce dikkatli ölçü alarak, 2 yan duvar arasında senin ağırlığını taşıyacak güçte bir çelik boru bulacan, sonra her 2 uca da tabanlık kaynattırcaksın kaynak makinesiyle ve 4er tane de delik deldircen önce tabii bu tabanlıklara. bu delikler parmak kalınlığında falan olmalı. sonra bu deliklere uygun uzun civatalar alcaksın. en son duvarları breyz yani güçlü bir matkapla delip, dübellicen delikleri sonra o hazırladığın boruyu oraya civatalarla tutturacan. ana mantık bu ama zor tabii, birine yaptırmanı öneririm herkes halledemez bu işi. piyasada hazır barfiks bar da bulabilirsin ama senin koridorunun genişliğinde bulman zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Duvarı matkapla delerken elektrik kablolarına denk gelecek sonra usta, hem kendi gidecek hem apartmanın elektrikleri kesilecek. Evde bu tip uygulamalara girme bence hiç. Zaten koridora onu monte etmek zahmetli olur ve evi darma duman ettiğine değmez kesinlikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Ergenlik döneminde 25 tane çekerdim.Gündede 60-80 kere yapardım maymun gibi. Şimdi 8 tane zor yapıyorum oda zoraki ayda bir fln... Ve o dönemden kalma görüntü olarak etkisi hala var... Cok güzel kas yapar barfiks. Sırt kası direk dikleştirir adamı. Omuz kasıda yapar. Yani yüzecek yer yoksa yada üşeniyorsan birebir. Bide enseye çekersen göğüs kası çalışıyosan kanatları büyütmek için birebir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 evet barfiks cok yararli da Mohi biraz daha acarmisin bu dediklerini nerelerden alabilirim istanbulda ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 şöyle bişey yapmıştım gardolaplarda silindir demirin durması için aparatlar var onları çakmıştım kapıya kenarlardan sorun olmuyor tartıyor kolayca yine sağlam bişey alman lazım koridor genişse asılcağın demirin esnememesi önemli, demirin içersini doldurman lazım şimdi hazırlardan var, kapının genişliğine göre uzuyor kenarlardan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 sole bisi boldum http://urun.gittigidiyor.com/KORIDOR-BARFIKSI-108-10-10cm-128-cm_W0QQidZZ16154809 alicam galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Valla ondan bir kaç haftadır ben de düşünüyorum alıcam bir tane diye. Koridor gibi bir yer var bende de oraya düşünüyorum orayı ayarlayıp. Daha iyi bir çözüm bulamadım ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 yamuk yapmıssın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 ahah harbi yamuk yapmisin hemen vucud caps i yolla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Belki kapı yamuk barfiks barı düzdür :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 dostum sırtının sağı daha büyük olucak dbdfbdfvdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 bağa mı dediniz şimdi bundan var lan bu da mı yamuk yoksa ayrıca gayet de 3gen simetirk kaslıyımdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 nerden alabilirim bu barfiks sopasını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 konuyu oku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 sirkecide vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 O demire kafam çarpar gibi duruyor, yüksekliği ne kadar onun? Rahat barfiks çekebiliyor musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 kafa değilde kollar çarpar bence. düz yapınca özellikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 zıplamadan yüreyebiyorsanız sorun yaşamassınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Aslında böyle de bir ürün var. Gelgelelim ben halen daha bunun nasıl kapıya takıldığını anlayabilmiş değilim. Yoksa çok mantıklı geliyor bana ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 bugun geldi dun siparis vermistim gayet saglam duruyo yalniz tek takdim o yuzden duzlugunden emin deilim emin olunca basliycam ins Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 insan deil bu http://www.youtube.com/watch?v=TLCWMVkMLSs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 koridor iyi fikirmiş ama 15 kilo önce zar zor 2-3 tane çekiyodum şmdi naparım bilmiyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 arkalı önlü 5 er çekiyorum da tam salarak değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 youtube banlansın 5 harfli koymuşlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar