Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Barfiks sopasi??

OogahBoogah

Öne çıkan mesajlar

önce dikkatli ölçü alarak, 2 yan duvar arasında senin ağırlığını taşıyacak güçte bir çelik boru bulacan, sonra her 2 uca da tabanlık kaynattırcaksın kaynak makinesiyle ve 4er tane de delik deldircen önce tabii bu tabanlıklara. bu delikler parmak kalınlığında falan olmalı. sonra bu deliklere uygun uzun civatalar alcaksın. en son duvarları breyz yani güçlü bir matkapla delip, dübellicen delikleri sonra o hazırladığın boruyu oraya civatalarla tutturacan. ana mantık bu ama zor tabii, birine yaptırmanı öneririm herkes halledemez bu işi. piyasada hazır barfiks bar da bulabilirsin ama senin koridorunun genişliğinde bulman zor.
Sosyal ağlarda paylaş

Ergenlik döneminde 25 tane çekerdim.Gündede 60-80 kere yapardım maymun gibi.
Şimdi 8 tane zor yapıyorum oda zoraki ayda bir fln... Ve o dönemden kalma görüntü olarak etkisi hala var...

Cok güzel kas yapar barfiks. Sırt kası direk dikleştirir adamı. Omuz kasıda yapar. Yani yüzecek yer yoksa yada üşeniyorsan birebir. Bide enseye çekersen göğüs kası çalışıyosan kanatları büyütmek için birebir
Sosyal ağlarda paylaş

şöyle bişey yapmıştım gardolaplarda silindir demirin durması için aparatlar var onları çakmıştım kapıya

kenarlardan sorun olmuyor tartıyor kolayca yine sağlam bişey alman lazım koridor genişse
asılcağın demirin esnememesi önemli, demirin içersini doldurman lazım

şimdi hazırlardan var, kapının genişliğine göre uzuyor kenarlardan
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...