Black-ice Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 bugün yeni monitör aldım widescreen. dota atayım diyordum da bi girdim herşey uzun uzun böle yanlamasına. meğer registry'den çözünürlüğü elle değiştirmek gerekiyormuş. bunu tek bilmeyen saf ben miymişim yaw diye merak ettim o yüzden topic açtım,bilmeyen widescreen'de iğrenç görüntülerle oynamış olan arkadaşlar falan varsa paylayaşım. http://warcraft.freakygaming.com/tutorials/running_warcraft_3_in_widescreen.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 ben bi tek suyu kırmızı yapmasını biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 iki oldu sağol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 noldu anlamadım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 2. saf'da benim yani. Yalnız cok karışıkmış üşendim böyle devam edicem sanırım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 ha:) abi sakın yapma. karışık falan değil yaw regedit'e gir. warcrafta gir. ordan videosa tıkla sağda çıkcak işte yazıo orda çift tıklayıp birincisine 1535 ikincisine 2048 yazıyosun. o kadar güzel olacak ki iyi ki yapmışım diyeceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 videoya girdimde orda neyi deiştiricem onu anlamadım hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 2 senedir falan regedit tweak ile oynuyorum ben, cozunurluk olarak genisliyor da, aspect ratio olarak HUD/UI disinda hicbirsey degismiyor, o da oyle kalsin zaten derdim yok, yayik ayrani gibi degil goruntu en azindan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 yayık ayranı çekti canım şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 cenx said: videoya girdimde orda neyi deiştiricem onu anlamadım hala Aynen bende anlayamadım. Bir sürü Reg. girişi var orda. lights,adapter,texquality vs... nereyi değiştircem (Vista 64 bit) Edıt:Reshight ResWeight diye iki dosya var bunlar olabilirmi acaba Edıt2: Evet oymuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Bende widescreen oynuyorum ama göze batan bir şey yok ? Alıştık diye mi acaba ? Şu regedit olayını bi deniyeyim bakalım nasıl olucak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Ben de uzun süredir widescreende 1024*768 oynuyordum, resmen gözler o widelanmaya çalışan screene alışmış geniş geniş, böyle keskin geldi hatlar bir anda. Ama harbi çok teşekkür ediyorum rahatladım. Benimle üç oldu sanırsam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 THARKAS said: 4 DOTA GEL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 5. bide patch olayini bulsam imba olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar