Jadelith Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 eet çok severim öm almayı böle merak ederim: "acaba küfür mü yedim yeni hihihi" gibi küçük kızlar gibi kikirderim öm alınca. (:D bazen de ayar yerim area masterlardan, general masterlardan :( eğer beni seviyorsanız bana mesaj atın. 1 kontör
di Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Jadelith said: "acaba küfür mü yedim yeni hihihi" Kendini bilmek baska sey =P
calimero Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 di said: Jadelith said: "acaba küfür mü yedim yeni hihihi" Kendini bilmek baska sey =P lol:D
kermit Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 istiyosan hemen bi kamyon küfür yazabilirim öm ne yani hazırda var c/p yapıcam sadece
Jadelith Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 beyler bana atılan her öm jack bauer in kızına 1tl olarak gidiyor. haydi kızlar okula
BloodyBeast Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 birisinin imzası vardı öyle "ayıp olmasın diye özelden küfrettim"
Finkel Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Jadelith said: eet çok severim öm almayı böle merak ederim: "acaba küfür mü yedim yeni hihihi" gibi küçük kızlar gibi kikirderim öm alınca. (:D bazen de ayar yerim area masterlardan, general masterlardan :( eğer beni seviyorsanız bana mesaj atın. 1 kontör periyodik aralıklarla benden mesaj alıcaksın o zaman tük-et
Llama Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Jadelith said: eet çok severim öm almayı böle merak ederim: "acaba küfür mü yedim yeni hihihi" gibi küçük kızlar gibi kikirderim öm alınca. (:D bazen de ayar yerim area masterlardan, general masterlardan :( eğer beni seviyorsanız bana mesaj atın. 1 kontör öm
BloodyBeast Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 -alatariel- said: budur. güzel topicmiş
eisenheim Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 bana zaten ayda yılda bi msj geliyo :D oda benim attıklarıma cevap olarak :D sdfsdf küfür uyarı vs hiç gelmedi ne uslu çocuğum ya.. u yee
kermit Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 ben msn felan kullanmıyorum özelden direk yazışıyoruz bazende karıya kıza sulanıyorum ondan sonra "allah belanı versin senin it" diye bi bot var mesaj yazıyo bana biliyorum o kızdan gelmiyo öyle bi mesaj kız ne yazarsa yazsın bana sistem değiştiriyo mesajını. birgün olucak sistemde de hata olucak ve o güzel mesajı okuyabileceğim
dory Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 hah kermit (Y). modkene cok aliyodum, artik unutuldum. sohret dunyasi boyle bişi bigun varsin bigun yoksun
kermit Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 eee bu işler böyle ben modum sen ? normal user bi gitsee ya.
dory Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 hah om aldim simdi. zaugnacim tşkler. kermit sensin normal user! valla genel moddaki sirlarini biliyorum, satistan aldigin karlarin listesini dokutturtme bana.
kermit Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 ekmeğimle oynama off south parktaki bölüm geldi EKMEĞİMİZLE OYNUYOLAR!!
elesso Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 ben patideki tüm kızlara atıyorum öm hiç biri cvp atmıyo adiler, botada razıyım "gülücüğe odaklan"
fede Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 ben paticikteki kızları kestiremiyorum tam, risk de almak istemediğimden öm atmıyorum. bi de bana hep ciddi ömler geliyo. hayretler içinde kalıyorum.
Öne çıkan mesajlar