dory Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 selam benim ayni ev ortamini paylastiginiz insanlara yapilabilecek saka onerilerine ihyitacim var. pati ahalisinden orjinal fikirlerini paylasmasini reja ediyorum. ozellikler: agir zarar vericek eşek şakasi olmasin komik eglenceli olsun bana yapilanlari odetsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=_R5obNqQ090 =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 akıllı tvyi izleyin on numara şakalar var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 en basiti en iyi olanıdır uyuyan birisinin yüzüne su dökerek uyandırmak, dayak garantili üstelik şaka gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Eve bi kaç erkek arkadaşını çağır baya bi için güzelleşin falan, akşam da sizde kalsınlar. Sonra al bi yumurtayı sarısını ayır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 yatakhane zamanı diş macunu sürerdim içindeki karbonat kıpkırmızı yapardı cildi bi hafta kırmızı burunla gezen insan tanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 EVI YAK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 şimdi bir adet iğne iplik alıyosun. arkadaşı pijamasından yatağa dikiyosun ama her yerinden. sağlam dikiyosun bi de. kaldı mı öyle evet kaldı. şimdi bir adet korku maskesi ve bir adet fotoğraf makinası fılaşını alıp arkadaşın yüzünün tam önüne geliyosun. -ŞŞ *bilmemene* ŞŞ bak bi -hıı ne CİYYAAAAAAAK. *catırt cuturt* bu şaka yaptığın senin ev arkadaşları di mi? yardım lazımsa geleyim. sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 patlayan torpillerden al.Onun yanındayken farkettirmeden yangın çıkarmayacak bi yere torpili yakıp at. Senaryo Film izliyorsunuz.En heyecanlı yeri -Çıkırt.fışşşşş -... -... -PAAAAAAAAAAAT!!! -aaaaaaaaaaa! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 5 tecavüz suçundan hapise girmiş adamı eve kitle. arkadaşların içerde olsun sen çık. çok eğleneceklerdir, uzun yıllar boyunca gülerek hatırlayacağınız bir hatıranız olacaktır. .. :p troll bir yana, buzdolabının içine oyuncak fare koyabilirsin. gerçeğe çok benzeyen tüylü tüylü oyuncak fareler var onlardan kullanabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 eline ketçap doldurup arkadaşlarının önünde öksür, sonra eline bakıp yere yığıl. anneme babama yapınca reddediyorlardı evlatlıktan sdfsfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 fede said: şimdi bir adet iğne iplik alıyosun. arkadaşı pijamasından yatağa dikiyosun ama her yerinden. sağlam dikiyosun bi de. kaldı mı öyle evet kaldı. şimdi bir adet korku maskesi ve bir adet fotoğraf makinası fılaşını alıp arkadaşın yüzünün tam önüne geliyosun. -ŞŞ *bilmemene* ŞŞ bak bi -hıı ne CİYYAAAAAAAK. *catırt cuturt* bu şaka yaptığın senin ev arkadaşları di mi? yardım lazımsa geleyim. sdfs eğlenceliymiş ama çok zahmetli. eve yedek giyecekleri ile geldiyseler ve erkekseler, iç çamaşırlarının içine şu can yakan kremden boşalt biraz (adını unuttum mentollüydü). gerçi bu can yakar sanırım eşşek şakasına giriyor. bu tarz şakaları en iyi lisede falan yatakhanede kalanlar bilir onlara sor, benim bi arkadaş zamanında baya anlattıydı ama unuttum. edit: mesela garadia'nın koyduğu videoda ilk yapılan şeyi anlatmıştı onu yap bence hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 çıkartıp masaya vur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 patlayan torpil ne ya? patlamayanı da mı var?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evilmaddox Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Ardeth said: şu can yakan krem(adını unuttum mentollüydü). BenGay ? Adamına göre can yakar o yav, eski sporcu adam çok kullanmışsa eğer pek etkisi olmaz. (bkz. şu anki oda arkadaşım eski yelkenci, suya çıkmadan önce ısınmak için kullanırlarmış o yüzden elemanın canı çok yanmıyor) Oda kapısının önüne s.çmayı deneyebilirsin, bana yaptılar(allahtan direk yere değil de bir kabın içine), yapanlar bayağı eğleniyor açıkçası. Ama püf nokta kurbanı odadan çıkarmayı başarıp o suratındaki ifadeyi görmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kazýmkarabekir Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 evilmaddox nasıl bir ortamın var senin ya :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 arkadaş yatağına senkronize osbir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 bişey söyleyincee pışşık yap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evilmaddox Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 kazımkarabekir said: evilmaddox nasıl bir ortamın var senin ya :S Yurtta canımız çok sıkılıyor, öyle diyeyim sana. Odamın camına pişmiş spagettiden tut, sıvı yağa veya Nesquik e batırılmış ıslak mendillere kadar attılar mesela. Nesquikli mendilin lekesi hala duruyor silmedim. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar