Trafalgar_manya? Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2003 zor hehe:) çünkü vurulunca direk "ANAM ANAM OYYY!!!" moduna girion yada camdan içeri mermi girince "Hasske?! HLNOORUO LAN!!??" gibi bi tepki veriosun ama kick me if you see[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Onunla yanlışlıkla bile olsa birini vurursan hapis cezası olduğunu biliyorsundur umarım. Oynarken ona gore oynamanı tavsiye ederim. Baoncunun para kazanmasını engellemek gibi fantazilere girme bence. Koy kola kutularını 20m ileriye onlara ateş et. Hani nişancılık öğrenirsin diycem ama zaten askerde minimum 25m ye ateş ediyorsun (dürbünsüz) hatta 100m.ye bile ediyorsun, hemde bunun yolunu sana 10dk. da öğretiyorlar. İşin en kötü yanı havalı tüfekle ateş etmeye hiç de benzemiyor. O yüzden gereksiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Nerdeyse 4 kilodan agir 1300 metre durbun gorusuru modifiye edilmis gece gorusuru,600 metreden nokta atisi 1600-1650 metreye dusurulebilen kursun,ayaklik,aliyosun eline bi yerlerden guc sende diye bi ses geliyor takmiyosun sesi durbun kapaklarini aciyosun yavastan perdeleri ayirip disari cikariyorsun namluyu yolu inceliyorsun,gelen otobusleri,duragi yuruyen insanlari,park eden arabalari,kestiriyorsun gozune birini odaklaniyorsun adama,adam basina gelebileceklerden bi haber devam ediyor hayatina bi anda kendinden geciyorsun artiyi kafaya isaretliyorsun sinirlendin eller titriyor Leon gibi olamiyorsun ha,sonra nefesini aliyorsun yarini veriyorsun ve TAK.Adamin kafasi patlamis....olucakti sayet sen ucu tirnakla bile kazinabilen geyik kursununu hazneden cikarmasaydin...sonra baban geliyor salona seni bi guzel dovuyor niye oynuyon onla diye :) ilginc bi ani ....[hline]A little less conversation a little more action please Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 nası yani? anı? baban ex-suikastci falan mı?[hline]The road remains wide open while your dreams are alive. Only fear can block the way. -"Iron-Tail" Fratley Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 :) iste gene geldiii :) Yok av mufettisligi falan yapiyor e haliyle bazi silahlar var evde ama ben genelde su alti avlaniyorum ahtapot vurmak daha zevkli su alti dah bi frptik. :)[hline]A little less conversation a little more action please Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 said: Grudge, 21 April 2003 12:40 tarihinde demiş ki: nası yani? anı? baban ex-suikastci falan mı?[hline]The road remains wide open while your dreams are alive. Only fear can block the way. -"Iron-Tail" Fratley zuahua ex suikastci uehafdljfda *!kopar*[hline] iki kere iki döört. üç kere üç dokuuz. beş kere beş onbeeş. yedi kere iki ondöört.. - hayrola cevat aabi naapıyosun yahu!? - üç kere yedi yirmibiir... evrim geçiriyorum benjamin.. tabi tabi.. altı kere altı yirmi altıı.. bi dakka yoksa otuz altı mıydı?? KinGpiN® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Git kendini ilime irfana ver[hline]MAN WHO WALKS ALONE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 yılanı al tüfenge sok tüfengi ateşle :) haydara selam yola devam[hline]Isn't it funny? Let's try something else... ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 yılanda alıcak azına tabi? :)[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 said: Trafalgar_manyaı, 20 April 2003 16:36 tarihinde demiş ki: ... savaş aleti değil bu. bu nişancılık çalışanların hep kullandığı öldürme olasılığı düşük bişi .... 1 delik açılıyor ve bu mermilerin tenin altına girip patlamak/zehirlemek/parçalamak/jiletgibi keskin olmak gibi kötü huyları yok .... [hline] Yaklasik 8 seneden uzun suredir kullaniyorum Havali tufek Her markasini (gammo dan tut,sarsilmaza) adim gibi biliyorum.Dedem de bir zamanlar avcilik yaptigi icin ondanda bilgim vardi.Avcilik hakkinda ve gerek silahlar hakkinda(ozellikle elime uygulamali gecirdiklerim hakkinda) ciddi bilgilerim var ve buna dayanarak soyluyorum; Bir Havali tufekle Cok rahat(contasi bozuk degilse ki senin ki yeniymis) insan OLDURULEBiLiNiR! ikincisi;Olmese Bile O Mermilerin Zehirleme ETKiSi VAR! istersen dene, bir tane sacmayi al agzinda 10 dakika beklet.. Ne olur gorelim...Ben uyariyim da,sen denersen dene.. Olumcul riski olan seyleri oyle Silah degil diye piyasaya suruyorlar... 50 M den Cok rahat bir Pet siseye delik acabiliyorum ben.. Durbunsuz ustelikte.. MEnzilide Ruzgarsiz havada 50 M + gider... Tabi cinsine gore degisir.. Benim kide Turk yapimi Sarsilmaz.. Gammo nun kiler 50 mermi alir,hava tupludur.. Seri olarak arka arkaya 20 mermiyi kullanarak bir insani 1 dakikada cok rahat bir "elek" sekilde yere serersin ve bunlar piyasada SERBEST ce satiliyor.. Uzerinde Yaziyor Oyuncak Degildir diye..En azindan yazmasi gerek... Uyarayim dedim.. Bir insana girdigi zaman,mermiyi cikarsalar bile kan zehirlenmesi yapabiliyor(3 Kral Filminde bir ornek vardi,ona benzer tarzda) Nerden mi biliyorum bu havali tufek zehirlenme sistemini?Peder bey malum doktor oldugu icin bizzat hastaneye bu turden zehirlenme ile gelen cocuk-buyuk kisileri gordugum icin...[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trafalgar_manya? Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 dikkatli olmak lazım iğne ile bile adam öldürebilirsin ama o tabanca ile öldürme olasılı düşük çünkü 1 dakkada o adam o tabancayı alır öle bişi yaparki arpacığın izi bi tarafında dümdüz bi imza atar:D o yüzden biraz zor yane "BENİ ÖLDÜR!!" diyen birini öldürürsün tabiki[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trafalgar_manya? Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 o dürbünü yakında çıkaracam zevki kaçıo hafiften:) ayarlaması zor ama yaa bi hevesimi aliim sonra çıkarırım[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mehanix- Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 bende bunun benzeri birtane vardı 4 yıl once bizim bi ark havayı doldurduu doldurdu baska bi arkımın kıcına sıktı sıktıgı arkım bi anda cıglık attı hava olm hava falan dedik bi actı nokta halinde kanıyordu kıcı icinde mermi kalmıstı doktora gittik 5 cm icerde kalmıs dokulara zarar vermesin diye cıkarmadlar hala icinde arkımın dikkatli olun... yoksa icinizde mermiyle takılırsınız:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Sürekli olarak ava çıkan birisi olarak neler hissettiğini anlamak zor değil :).Ama elinde öldürücü birşey olduğunu hissetmek bazen rahatsız edici olabiliyor.[hline]Alexi Septimus , Necromancers [=o=]Alexi_Septimus [bf1942]clan Cold as Corpse. [ quote ]kalima, 06 Mart 2003 16:29 tarihinde demiş ki: Guilde vermeniz lazım[ /quote ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 Eskiden havalı tabancalar vardı. İçine bir basınçlı hava tüpü takılıyordu. BAzıları bilye şeklinde bazıları ise paraşütlü mü ne diyorlar o şekilde şaçmalar atardı. Bayağı güçlü aletlerdi. Aynı sistemi taşıyan tüfekler de görmüştüm. Basınç tüpleri tabancalarınkine göre bayağı bir büyüktü. Bir o tarz tüfekler vardı bir de sokakta mantar patlattırılan sanıyorum kırmalı denilen modeller vardı. Şu anda piyasada satılan tüfeklerin hangisi oldugunu bilmiyorum ama tüplü olanların tabancalarını kullandığımdan aynı teknikle yapılmış bir paraşüt saçma atan tüfeğin çok daha uzak mesafelerde atış yapması mümkün gibi geliyor bana. Kırmalılar konusunda hiç bir fikrim yok zaten. Bilgisi olan varsa anlatırsa sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 arkadaşın aldığı tüfek anladığım kadarıyla sahilde sokakta falan tahtaya, mantara ok atan yeri gelince de saçmayla balon patlatılan tüfenklerden. bendeki de ole. saçmaları güzel atıyo ama oklar baya yavaşlıyo yolda. o kadar güçlü bi alet diil bence bi de. yani 15-20 metreden saçmayla kot pantolonu delip adamın bacağına girmez diye hesaplıyorum. denemeyi düşünmedim ama. bi de sahilde yürürken 25 metreden falan koluma saçma isabet etmişti zamanında. montu bile zedelemedi. balona sıkıyolardı. bi şekilde ıskaladılardı. lise son tayfası şeklinde ve kalabalıktık dövsek mi falan dedik sonra vazgeçtik etraftan bisürü tip peydah olur diye :D ... ve fekat teknik bilgiye sahip değilim bu konuda...[hline]The road remains wide open while your dreams are alive. Only fear can block the way. -"Iron-Tail" Fratley [Bu mesaj Grudge tarafından 22 April 2003 19:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 :)...[hline]A little less conversation a little more action please Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendersever Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 hayırlı olsun babuş ha bana sorarsan arbalet daha güzel,o ayrı bi olay,hem fazla seste çıkarmaz maksimum "tk swisss" :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 said: -Mehanix-, 22 April 2003 00:06 tarihinde demiş ki: bende bunun benzeri birtane vardı 4 yıl once bizim bi ark havayı doldurduu doldurdu baska bi arkımın kıcına sıktı sıktıgı arkım bi anda cıglık attı hava olm hava falan dedik bi actı nokta halinde kanıyordu kıcı icinde mermi kalmıstı doktora gittik 5 cm icerde kalmıs dokulara zarar vermesin diye cıkarmadlar hala icinde arkımın dikkatli olun... oha bu felaket[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 said: -Mehanix-, 22 April 2003 00:06 tarihinde demiş ki: bende bunun benzeri birtane vardı 4 yıl once bizim bi ark havayı doldurduu doldurdu baska bi arkımın kıcına sıktı sıktıgı arkım bi anda cıglık attı hava olm hava falan dedik bi actı nokta halinde kanıyordu kıcı icinde mermi kalmıstı doktora gittik 5 cm icerde kalmıs dokulara zarar vermesin diye cıkarmadlar hala icinde arkımın dikkatli olun... yoksa icinizde mermiyle takılırsınız:) oha çok kötü birşey ya. hem mermiyi yiyen ömür boyu rahatsızlık çeker hemde mermiyi atan ömür boyu vicdan azabı[hline]Hick!Memur bey ben alkollüyüm, siz nerelisiniz ehi ehi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neuromancer Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 benim kuzenin babası asker, onda da aynısı vardı ama en hayvani markalardan biri onunki cidden. kuzenler en üst katın bi altında oturuyor, çok ta yüksek bir apartman... apartmanın yanındada bir lise var, yurdu falan da var, yatılı tipler akşamları çıkıyorlar... kuzen alıyor onu, şişliyor çıkan kızları, süper oluyor... etrafa falan bakıyorlar, bazıları irkiliyor falan, süper birşey ya... böyle alüminyum gibi mermileri falan var, defterin 20-25 sayfasını delip geçiyordu en az hatırladığım kadarıyla, süper bir alet ya havalı tüfek![hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 said: neuromancer, 22 April 2003 20:30 tarihinde demiş ki: **** kuzen alıyor onu, şişliyor çıkan kızları, süper oluyor... **** etrafa falan bakıyorlar, bazıları irkiliyor falan, süper birşey ya... böyle alüminyum gibi mermileri falan var, defterin 20-25 sayfasını delip geçiyordu en az hatırladığım kadarıyla, süper bir alet ya havalı tüfek![hline] tabii süper oluyor dimi... YA BEN YANLIŞ ANLIYORUM,yada O Aletin klavuzunda CANLILARA ATIŞ YAPMAYIN diye bir uyarı var!... Allahım ya...Diyecek bir şey bulamıyorum..Gidin Kendi kafanıza sıkın siz o saçmaları.. Sadistlik mi var böyle yapanlarda yoksa bana mı oyle geldi.. ...[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 3yıl once yazlıkta bır arkadas bır tufek getırmıstı,ıcıne yarı yuvarlak gıbı ama arkası bos metal mermı takılıyordu bır tane takabılıyordun en fazla baya attık falan sonra ben bıra sısesını koyarken 20metreden adam enseme bır kodu bıynumum yanı kanlar ıcınde kaldıda allahtan fazla derıne gıtmemıs cıkardılar dırek mermıyı.[hline] With each added kill I grow wiser...And with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri [Bu mesaj THARKAS tarafından 22 April 2003 23:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 said: neuromancer, 22 April 2003 20:30 tarihinde demiş ki: benim kuzenin babası asker, onda da aynısı vardı ama en hayvani markalardan biri onunki cidden. kuzenler en üst katın bi altında oturuyor, çok ta yüksek bir apartman... apartmanın yanındada bir lise var, yurdu falan da var, yatılı tipler akşamları çıkıyorlar... kuzen alıyor onu, şişliyor çıkan kızları, süper oluyor... etrafa falan bakıyorlar, bazıları irkiliyor falan, süper birşey ya... böyle alüminyum gibi mermileri falan var, defterin 20-25 sayfasını delip geçiyordu en az hatırladığım kadarıyla, süper bir alet ya havalı tüfek![hline] Vay hayvan vay[hline] With each added kill I grow wiser...And with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trafalgar_manya? Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2003 Şimdi benimki kırmalı cinsinden bu tüfekler havalılardan daha zor kuruluo kas yapıo :D ama tüp masrafı yok o yüzden çok güzel bi şekilde dalga geçebilionuz:) bugün 100 mermiyi bitirdim yarın mermi alacam:D hehe baya bi uzakdan şişe felan şişliom:) kuvvetli ama yaklaşık 20m den merminin dart a saplanması 0.15 sn sürüo *!TAÇIK* diye bi ses bilen vardır:D o sesi yakalıo işte ve şişeye ateş edince takla atıo hayvan gibi[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar