fede Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 olduğu kadar. fazla da kasmamak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 lan bu facebooka hep bu jetmen yüzünden üye oldum burda oynayıp oynayıp skor yazıyodunuz bende nerden oynuyonuz lan dedim facebook tanmış anasını satayım pokr felan güzel oluyodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 ben 6 yaşımdan beri facebooka face diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 fede said: mcdonaldsa da mek diyolar burger king e burg diyolar. gibi. pazarlama başarısı söz konusu burg demiyolar abi burger diyolar BURGERA AQIOSS MUAA BUGUUUNN diye cok duyyom bizim kantinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 isim kisaltmak gunah olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 OFF çok ağır ayar aldım siliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 bence bazilari hoş misal bana "d" diyin, hey d, wazzup? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 çaycı mehmet abiye de memo diyolar burda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 wysiwyg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Ben Şükrü'ye Şük dicem bundan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 ok Em. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 emreyede em diyicem EM BENİ EMM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 yannız downloada öyle bi abanmışımki hem şükrü benden önce yazmış hemde sayfa açılırken Garbage ilk başta Garb diye gözüktü buda bi kısaltma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 bende em dıcem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 aquila said: ok Em. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 bana bonec demeyin :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 off bide o var ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 yaw onu bırakın da profilinize kimler bakmış, kimler kaç dakika resimlerinizi izlemiş, bunları öğrenmek ister misiniz arkadaşlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 valla ben "profilinize kimler bakmış, daha onlar bakmadan öğrenmek ister misiniz?" gibi bişeye üye oldum, rahatım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 "Selam aşkım. Bugün Kentucky Fried Chicken'a mı gidelim, yoksa Burger King'e mi? İstersen McDonalds'da Jumbo boy Chicken Menu de yiyebiliriz. Ayrıca dün neden Windows Live Messenger'a girmedin, Nokia 5800 Xpressmusic ile çektiğim resimleri upload etmiştim." "Selam aşkım. Kiefsiye mi gidelim börgıra mı? Ya da mek yapalım büyük boy çıkın menü yeriz. Bi de niye msnye girmedin ki dün. 5800 ile çektiiim resimleri atmıştım feyse." Aradaki 7 farkı bulunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 valla bulamıyorum, 2 profil de moron. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 düşünüyorum düşünüyorum. evet. ben MEK'e de gıcık oluyorum lan. mek ne. feys ne. burger güzel. hala anlamlı mesela. böğga diye okucan bi de böyle. BÖĞĞ-ga. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 meke alıştım biraz, kullanmasam da hiç ama feys cidden çok itici geliyo sdf yada şu ana kadar etrafımda feys lafını kullanan insanların mallığından kaynaklanıyo, bilemicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Ben de feysbuk diyorum ama mek dediğim oluyor bazen. Ama hiç feyse bahtın mı bacım demedim, feys kötü, feys kaka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paticik diyin lan ozaman pati ne! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar