camel Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 almak için burdan yaklaşık 1 km ötedeki benzinliğe gitmem gerekiyo ve yapıcam!! FARRRKK VARR çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Yanimda 2 karton KAMIL var, selam, serefsizin onde gideniyim evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 bugecekaryağmışheryerbembeyazdönüpbakduvarlarayazılırepçıkmaziçimizdenkalbimizekazınmışyazılıotçöpvsvs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
camel Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 işin kötüsü her bakkalda yok kamıl inş vardır bizim harabe benzinlikte. ayrıca mad +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 MADBOY said: Yanimda 2 karton KAMIL var, Sen soft içene başlayana kadar bu bilgi bir işimize yaramayacak fakat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Uyuyasım yk benmde sigara da kullanmıorm ne skıcı bi gece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 sigara yoksa gofret var! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 sigara kadar gereksiz olup zararlı olan bişey daha var mı yoh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
camel Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 gittim. aldım. geldim. madalyam nerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 bakkal kepenklere uzanmışken yakaladım aldım bende. cylonlar saldırsa çıkmam evden bugün diyordum, parlak ahmet nelere kadir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EponymouS Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 bıraktm B)- irade ftw !!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 son 1 aydır günde 2 pakede falan çıkmıştı. bende bıraktım 3 gün önce. fakat iptal lan boğaz. canım istedi dedim içeyim bitane falan yok yani içemiyorum. temizleniyor mu nedir yazında bırakmıştım 3 ay kadar o zaman bu kadar kötü olmamıştı. çok feci oldu boğazım ya asist diye bir ilaç varmış yarın alıcam. ciğer temizlemeye yardımcı falan. bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 1 pakette olsa kamıl mevcut bugünü kapattım bu şekilde hadi muck Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 sabahın 4ünde falan pijamalarım+anahtarım+sadece sigara parası ile çıkmıştım almak için, yakınlık sırasına göre sönen bütün açık bakkal umutlarım yüzünden ayaz havada bi de polise yakalanmıştım evden çok uzakta. kimlik yok die 30dk da orda beklemiştim. sonunda almıştım ama. burdan ne çıkarıyoruz; sigara sağlığa zararlıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar