BloodyBeast Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Ardeth said: BloodyBeast said: Ardeth said: BloodyBeast said: hal eki olan -de birleşik yazılır peki bunu bir de senden bir önceki mesaja bakarak tekrar değerlendir ve kime söylediğimi anla (benim şizforen olduğum gerçeği, durumu kavramanda kolaylık sağlayabilir) kendine yazmışın da page fail yemişin ben napim:( Aynı dakika içersinde gelen 2 mesajdan, 2cisinin birincisine cevap niteliğinde olma ihtimalinin düşük olabileceği gerçeğini göz önünde bulundurarak bir önceki mesaja da bak. tmm abi ya :( YOU WINZ
elesso Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 cookileri sil, modeme reset atıp ipyi değiştir yeterli sanırım fakele yakalanmama içn. haksızsan haksızsın diyin, sorna rezil olmıyım yakalanıp.
BloodyBeast Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 camel said: http://www.youtube.com/watch?v=4B-K4NGo2HE bu c++ kitabı falan yazmıyo muydu?
BloodyBeast Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 elesso said: cookileri sil, modeme reset atıp ipyi değiştir yeterli sanırım fakele yakalanmama içn. haksızsan haksızsın diyin, sorna rezil olmıyım yakalanıp. NIC IDsi hala aynı ama :)
eisenheim Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 BabacumMostors said: şu anda bulunduğum odada (ki bu benim kişisel yaşam ortamım bkz: orman ne güzel, bkz: habitat) taaaaam 3 tane "nortbuk" var bir de yan odada var onu da kaopıp getirebilirim.. hepinizi fake bağyanlı siber sekse boğarım !!! yaptırtmayın bunu bana bunu şimdi diilde :D başka zaman yap oltaya gelenide burda rezil et :D ben atlıyomuşum bide ahah of :D sdfşlskd
elesso Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 BloodyBeast said: elesso said: cookileri sil, modeme reset atıp ipyi değiştir yeterli sanırım fakele yakalanmama içn. haksızsan haksızsın diyin, sorna rezil olmıyım yakalanıp. NIC IDsi hala aynı ama :) php ile onu görebiliyolarmıki
BloodyBeast Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 bilmem. benim feykimi nası yakaladı zegna hala anlayamadım:(
camel Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 zegna'da bilinmeyen bir güç var. bunu anladım.
BloodyBeast Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 pardon dynamick imiş http://forum.paticik.com/read.php?3,3283101,page=3#msg-3285744
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 şekil yapınca msn'e mi girmiyor. vuuuuuuuuuuuuu posta koydum fena. c00Lb0Y_
BloodyBeast Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 kermit bana borç para vercekti bi ara
elesso Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 mac idsini php ile görmek için napmak gerekio lo.
reyou Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 elesso said: o reily diye yayım evi var sanırım evet, ama wrox yonetir.
Öne çıkan mesajlar