Llama Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 ay bu seçeneği icat edenin nedir kardeşim bu çektiğim çile benim tam bir ispikçi la bu msn tam tam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 ya tutmayacan ya plus kurucan şifre fln koyacak o ya da tutucan ama paso gizli bi yere atcan türlü türlü şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 bi de riddick günlükleri var. o apayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 bridget jones ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 abi ben kendi pcimde kaydettirmiyorum ama başka yerden açtıkmı sorun işte ne açıyon deme msn :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Üff bende sevmem bişi olur meydana çıkar sinir olurum özelim lan.Biri gelir pcmi kurcalar falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 bende her misafirlikte silerim kalkmadan önce araştırırım bilgisayarı ama benimkinde unutuyor bazen mallar okuması çok zevkli oluyor :D :D :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Llama said: abi ben kendi pcimde kaydettirmiyorum ama başka yerden açtıkmı sorun işte ne açıyon deme msn :D 2 dakka girmeyin siz de msne alalalalal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 valla genelde tarzım diil ama bi kere bi kızın bilgisayarında geçmişi okumuştum.kız kıza aralarında sapıkça diyalogları okuduktan sora ona göre davranmıştım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 valla çok riskli bu iş. bi akrabanın karısını aldattığını öğrendim ben o yolla adam benim pc de iş pişirmiş hatunla. bişey diyemedim tabi de adama bakışım değişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 abi bi el hep belgelerimde olcak hop adam seks mi dedi hemen klasorü sil, adam çük mü dedi. hemen sil. ben böyle yapıyorum. gerçi başkayerden girdim mi yavrum mns'im soruyor, abi tutayım mı kayıt diye, yok diyorum canım saol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Black-ice said: bi de riddick günlükleri var. Red said: bridget jones ? narnia? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Ardeth said: Llama said: abi ben kendi pcimde kaydettirmiyorum ama başka yerden açtıkmı sorun işte ne açıyon deme msn :D 2 dakka girmeyin siz de msne alalalalal çapkınlık yapıcaz aga :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar