Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Friend code'um: 425390/331841 Oynamak isteyen var mı şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 oynuyalim valla nasil friend oluyoruz edıt: Buldum galiba bu numarayı geçicimi yoksa her girişimizde oynuyabiliyormuyuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Nintendo WFC'ye girip oyun içinden Friand Code'u şeçeceksin. Confirm'de senin kodun var, Register'a da benim kodu gireceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 ettim register Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Bana'da seninki lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 313720 747369 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Nintendo WFC Match'dan Friend şeçeceğiz şimdi, ben girip beklemeye başlıyorum. Hemen girmen lazın seninde, fazla beklemiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 vay be bende varken yoktu böle özellikler.. mesajlaşıp gerçekte buluşarak oynardık, peh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 ok giriyorum daha iyi ceken biyere gidiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 wireless olsa gelirdim bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 hey be hemde senin favorinle yendim :d istemeden sectim bakarken ama odun gibi dönüyor bu ezildim :( .Bende istiyorum o tosbaa dan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Elektirik gitti yarısında oyunun, ondan düştüm moden kapanınca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Var mı oynamak isteyen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar