Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sci-Fi tavsiye

Gladmir

Öne çıkan mesajlar

Firefly uzay konseptiyle western havasını yakalamış oldukça başarılı bir diziydi, ama dünyanın en haysiyetsiz kanalı Fox katletti tabii.

Stargate başlarda güzeldir ama bir süre sonra inanılmaz tekdüzeye bağlar, sıkar.

Babylon 5, konsept olarak yarattığı evren olarak son derece başarılıdır.

Mini seri olarak söylendiği üzere Lost Room (ki istense sezonluk dizi çıkabilecek kadar güzel bir konusu varken) mini seride bırakılıp maalesef heba edilmiş, yine de çok güzel ve mutlak izlenmeli evet.

Eğer Starship Troopers konseptine aşinaysan ve seversen (filmlerdeki değil, esas kitaptaki konsept, ekstra güçlü marinler vs) onun bilgisayar animasyon serisi vardı chapter chapter giden. Efektler ve çizim rezalet, ama konsept ve gaz olarak güzeldi.

The 4400 var, 4 sezonluk dizi, sonlara doğru iyice kontrolden çıkmasına rağmen genelde oldukça başarılıydı, tavsiye ederim onu da.

Heroes 1. sezon başlarında güzel başlayıp giderek başaşağı giden ve gittikçe kötüleşen, ama 3.14 (Volume 4) başıyla yavaştan biraz kıpırdanıp toparlar gibi olan bir dizi, bir göz at istersen, tercih senin.
Sosyal ağlarda paylaş

Gladmir;

sira su sekilde :

1. Watch the B5 movie "The Gathering"
The Babylon 5 pilot movie The Gathering was originally broadcast in 1993 a full year ahead of the regular show.
2. Season 1
3. Season 2
4. Season 3
5. Watch Season 4 up to episode "The Illusion of Truth"
6. Watch the B5 movie "Thirdspace"
7. Season 4: continue with episodes 9-22
8. Watch Season 5 up to episode "Objects at Rest"
9. Watch the B5 movie "River of Souls"
10. Watch the B5 movie "In the Beginning"
This is a prelude set 10 years before Babylon 5. Against the logic of the title, I would strongly recommend seeing it at this stage. Should one see it before Season 1, much of the suspense in the main series would be ruined.
11. Watch the B5 movie "A Call to Arms"
This movie lays the groundwork for the spin-off TV series "Crusade".
12. Season 5: watch final episode "Sleeping in Light"
13. Watch Crusade Series

1. sezonu gecince dizi manyaklasiyor karakterler hikaye vs.. bittiginde inanilmaz uzulmustum, hatta son bolumde agladim hay lanet. dostlarimdan ayrilmisim gibi hissettiydim.
Sosyal ağlarda paylaş

Heroes ve 4400 ilk 2 sezon takip ettim sonra sanırım yazarlar grevi denk geldi yanlış hatırlamıyorsam, bir daha dönüp bakmadım. Belki heroes a devam ederim.

Serenity yi izledim o yuzden firefly tv series i izlememim bir anlamı olmaz sanırım.

Az önce the lost room u bitirdim, gerçekten eğlenceli idi.

Yarın babylon a başlıyorum hayırlısı ile :)

P.S: @Kanuni, chrono için teşekkürler :)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Serenity yi izledim o yuzden firefly tv series i izlememim bir anlamı olmaz sanırım.

yo firefly ı mutlaka seyret. serenity, firefly iptal edilince biraz toparlamak için çıktı. çok şeyi ufak zamanda vermeye çalıştığı için o kadar da iyi bi film olmadı bence.

zaten dizi de öyle çok metaplotla alakalı değildi. her bölüm ayrı macera. yani sonunu gördüm diye düşünme.

4400 de çok güzeldi ama malesef bitmeden iptal edildi.

babylon 5 şey miydi? hani frp alemi gibi thieves guild, teknobüyücüler fila vardı... o mu? bi ilk bölüm seyretmiştim ama tam hatırlamıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...