Gladmir Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Terminator, Battlestar Galactica ve Lost takip ediyorum. Ne var izlemeye değer başka, özellikle Sci-Fi olarak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Dollhouse Firefly Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Firefly Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Fringe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sh3lal3s Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 stargate Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 firefly dizideki konu filmdeki ile aynımı? Fringe çok başarısız izledim 12 bölüm kadar. stargate tamamdır, başka mevcut mu? edit : dollhouse u attım download a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Firefly'ın Serenity diye filmi vardı. Serenity dizinin devamı. Zaten dizi 13 bölüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 bsg başlığındaki sci-fi/space drama olayı buraya da sıçramasın sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 star trek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Farscape. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 bide lost room diye mini seri vardı. mutlaka izlemeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 andromeda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desqpio Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 moriQ said: bide lost room diye mini seri vardı. mutlaka izlemeli. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 moriQ said: bide lost room diye mini seri vardı. mutlaka izlemeli. Ekledim listeye iniyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 eski ama muhtesem.. Babylon 5 izlemedi isen kesin izle tabii bulabilirsen tum bolumlerini.. hayatimda izledigim en guzel sci-fi dizi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Buldum 5 sezon varmış, işe gelmeden attım download a :) tşk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Gladmir said: stargate tamamdır, başka mevcut mu? nesi tamamdır abi, iki dizi 10+5 sezon artı üç film, nesi tamam stargate özveridir :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 kaptan spok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Gladmir; 6 tane de ara full filmleri var. dizinin belli bolumleri oncesi ya da sonrasi izlenmesi gereken... unutmusum yazmayi. onlarida cektinmi ve netten siralamasini ogrendikten sonra sofra tamamdir. not : efektleri tabiiki eski ama karakterleri ve oykusu deli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 sg-1 said: Gladmir said: stargate tamamdır, başka mevcut mu? nesi tamamdır abi, iki dizi 10+5 sezon artı üç film, nesi tamam stargate özveridir :p stargate i biliyorum eywallah anlamında tamamdır :) İzlemiyorum çünkü ilk film den sonra aynı atmosferi dizilerde ve diğer filmlerde hissedemedim. Aynı durum sarah conner chron. için de geçerli ama nedense ona devam ediyorum. Babylon 5 için film göremedim, diziler mevcut 5 sezon 45 gb civarında. Imdb den bakayım nedir chrono sırası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 yok yav şaka yapıyorum, herkes izleyemeyebilir, o kadar sezonu bölümü bünye ve hayat şartları kaldırmayabilir. bi de sg-1'in ilk iki sezonunun diğer sezonlara göre sıkıcı kalması da ilk başlayanlara "ıyy kötüymüş bu, filmin havası yok" dedirtebiliyor, normaldir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 moriQ said: bide lost room diye mini seri vardı. mutlaka izlemeli. kesinlikle ve fringe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Kanuni said: eski ama muhtesem.. Babylon 5 izlemedi isen kesin izle tabii bulabilirsen tum bolumlerini.. hayatimda izledigim en guzel sci-fi dizi.. Bir kaç kişiden daha duydum bunu. ilk sezonu sıkıcıymış biraz ama ondan sonra müthiş bir dizi oluyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Babylon'u ilk izlediğimde aşık olmuştum, 98--99 gibi Cine 5 veriyodu galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Film dizi sıralamasını pek bulamadım, var mı bilgisi olan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar